پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 9 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

مجلس سنای برزیل اصلاحیه ای را در قانون اساسی خود به  تصویب رساند که طبق آن هزینه های عمومی برای 20 سال آینده این کشور به وضعیت ریاضتی خواهد رفت.

تصویب اقدامات ریاضتی، پیروزی مهمی برای میشل تمر رئیس جمهور به شمار می آید. او اوایل سال جاری میلادی به قدرت رسید و قول داد کشور را به سمت خروج از بدترین بحران دهه های اخیر خواهد برد. برزیل اکنون در بدترین بحران اقتصادی چند ده سال اخیر خود قرار دارد.

اعتراض ها علیه اقدامات ریاضتی، برازیلیا، پایتخت و دست کم 10 ایالت دیگر را به آشوب کشاند. معترضان می گویند که اقدامات ریاضتی به بخش هایی چون سلامت و آموزش که اکنون بودجه شان کاهش پیدا کرده، ضربه وارد خواهد کرد.

هزاران تظاهرکننده در طول برگزاری جلسه مجلس سنا به خیابان ها آمدند تا اعتراض خود علیه طرح ریاضتی را اعلام کنند. پس از تصویب این طرح تظاهرات در بسیاری از مناطق به خشونت کشیده شد.

در برازیلیا، تظاهرکنندگان درحالی که صورت های خود را پوشانده بودند، یک اتوبوس را آتش زده و به سمت ساختمان های تلویزیون این کشور یا Globo TV  رفتند تا اعتراض خود را به رسانه به گفته آنها طرفدار دولت نشان دهند. اما پلیس ضدشورش جلوی آنها را گرفت و اجازه نداد به اعتراض خود ادامه دهند. در سائوپائولو، دفتر مرکزی فدراسیون صنعتی دولت محافظه کار مورد حمله قرار گرفت.

دولت برای تصویب قطعی اصلاحات در قانون اساسی که همان طرح ریاضت 20 ساله است، به رأی موافق 49 سناتور یا سه پنجم آنها احتیاج داشت. تنها چهار نفر بیشتر از حد نصاب به اقدامات ریاضتی رأی مثبت دادند و به این ترتیب طرح ریاضت 20 ساله در سنای برزیل با 53 رأی مثبت در برابر 19 رأی منفی به تصویب رسید.

رومرو جوکا، رهبر حزب حاکم برزیل دراین باره گفت: «ما برنده شدیم. کار مهم این بود که در میانه توفان به هدف خود برسیم.»

این طرح که با عنوان PEC 55 در برزیل شناخته می شود، جلوی هزینه کردن در بخش های اجرایی،  هزینه کرد براساس نرخ تورم در سال قبل از آن را می دهد.

دولت می گوید که بهبود رشد و سرمایه گذاری ضروری است و محدود کردن بودجه ها در راستای همین کار است.

جولیا کارنیرو، خبرنگار بی بی سی در این  باره گفت که منتقدان می گویند قشر فرودست جامعه از این سیاست ریاضتی ضربه خواهند خورد و بندهای آن با واقعیت تطابق چندانی ندارد. اقدامات ریاضتی در برزیل از روز پنجشنبه (امروز) اجرایی خواهد شد.

برزیل از اقتصادهای نوظهور جهان است که در دوره ای شکوفایی اقتصادی زیادی را تجربه کرده است. براساس گزارش صندوق بین المللی پول و بانک جهانی، برزیل نهمین اقتصاد قدرتمند جهان از نظر قدرت خرید و یازدهمین اقتصاد قوی جهان از نظر دادوستد است.

اقتصاد برزیل اما حالا چند وقتی از آن دوره اوج فاصله گرفته و زندگی برای مردم سخت تر شده است. در همین شرایط برزیل دو رویداد ورزشی مهم یعنی جام جهانی 2014 و المپیک 2016 را میزبانی کرد. برزیلی ها برای اعتراض به میزبانی این کشور در این دو رویداد بارها تظاهرات کردند، اما سرانجام هر دوی آنها برگزار شد.

منبع : BBC
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/aExpcRIK
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آباد
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه