سه شنبه, ۱۴ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Tue, 3 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در نامه‌ای به رئیس مجلس از وی خواست برنامه ششم توسعه در مجلس دهم به تصویب برسد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در نامه‌ای به لاریجانی رئیس مجلس از وی خواست برنامه ششم توسعه در مجلس نهم به تصویب نرسد.

474735783457246236123632623247348353572476247247

به اعتقاد تاجگردون بررسی برنامه ششم و تصویب آن در شیفت‌‌های متعدد این مجلس ممکن است، اما رویکرد و سلیقه این مجلس قطعا تفاوت‌های بسیاری با رویکردها و سلایق مجلس دهم خواهد داشت و از این رو اجرایی شدن برنامه ششم با نظارت ضعیف مجلسی‌ها روبه‌رو خواهد شد.

وی در نامه‌اش نوشته است: مجلسی خواهد آمد که قطعا نگاهش با این مجلس متفاوت است و یقینا انسان‌هایی باتجربه متفاوت هستند که دارای نگاه متفاوت به فرآیند توسعه و واقعیات امروز جامعه هستند. دولتی حاکم است که شاید این رویه را قبول نداشته باشد و نتیجه آن خواهد شد که دولت برنامه را اجرا نکند و مجلسی که اصل برنامه را قبول ندارد تعصبی بر نظارت نداشته و کشور بدون برنامه جلو خواهد رفت و تمامی ضعف‌های دولت و مجلس در پشت این فضای غبارآلود گم می‌شود. دولت و مجلس دست به‌کار خواهند شد و هر روز باید شاهد اصلاحی در برنامه بوده و در نتیجه بودجه‌های مصوب کشور انحراف جدی از برنامه خواهند داشت.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/pQqaCT1u
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
اکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرنرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدقیمت انس طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه