چهارشنبه, ۱۲ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Wed, 3 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز
به‌عنوان نخستین بانک ایرانی

برند بانک پاسارگاد ثبت جهانی شد

9 سال پیش ( 1394/9/17 )
 

بانک‌پاسارگاد، به عنوان برند جهانی، موفق به دریافت گواهینامه‌ی ثبت جهانی علائم تجاری شد. به گزارش روابط عمومی بانک پاسارگاد، خسرو رفیعی مشاور مدیرعامل و مدیر روابط‌ عمومی این بانک با بیان این خبر گفت: فرآیند ثبت جهانی علائم تجاری بانک‌ پاسارگاد که از سال گذشته در سوئیس آغاز شده‌ بود، به پایان رسید و برند بانک پاسارگاد به عنوان نخستین بانک ایرانی، در آژانس فدرال مالکیت فکری سوئیس به ثبت رسید.

1151351351513513626226642476

وی ادامه داد: در همین راستا بانک پاسارگاد ضمن دریافت اسکوپ، موفق به اخذ گواهینامه‌ی ثبت جهانی علائم تجاری به عنوان یک برند جهانی شد. رفیعی خاطرنشان کرد: فرآیند ثبت علائم تجاری در سوئیس بر اساس مقررات تریپس صورت می‌گیرد و ثبت در این نهاد امکان حضور در بازارهای جهانی، فرآیندهای ارزش‌گذاری برند، دریافت استانداردهای مربوطه و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی از نام و نشان تجاری بانک در سطح جهانی را فراهم کرده است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/7QV8fM4R
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه