پنجشنبه, ۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 25 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

کلاف اول:

شک ندارم خیلی از شما که اکنون دارید این کلاف را می‌خوانید، مسلط به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی یا آلمانی هستید و شاید هم بیکار.  اگر قرار بود از اطلاعاتتان استفاده نکنید پس چرا ادامه تحصیل دادید؟ آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که کس دیگری می‌توانست به جای شما در صندلی دانشگاه بنشیند و درسی را بخواند که امروز از طریق آن کسب‌وکاری راه بیندازد؟ همان‌طور که می‌دانید زبان، فرار است و اگر تمرین نشود، از یادتان خواهد رفت و این یعنی از دست رفتن سرمایه.

تدریس در کلاس‌های آموزش زبان یکی از پیش پا افتاده‌ترین راه‌های کسب درآمد است اما راه‌های دیگری نیز وجود دارد. اگر حوصله کلاس رفتن را ندارید، از شاگردان بخواهید که به منزلتان بیایند. به همین راحتی! اما شاید بگویید که من اصلا تدریس را دوست ندارم. خب! این حرف دیگری است و راهکار خودش را دارد. فیلم‌ها و کتاب‌های زیادی وجود دارند که منتظر دوبله هستند. شما می‌توانید با ترجمه آنها و حتی تهیه نرم‌افزاری که زیرنویس را روی فیلم نصب کند، کارتان را شروع کنید. نخستین مشتریان شما از دوستان و همسایگانتان خواهند بود!

کلاف دوم:

«کتیرا یکی از موادی است که به گفته صاحبنظران، اگرچه به طور مستقل اثر دارویی چندانی ندارد ولی چون ماده‌ای امولسیون‌دهنده است برای معلق نگه داشتن پودرهای دارویی غیر‌محلول از آن استفاده می‌کنند. » این یکی از جمله‌هایی است که در یک گزارش مفصل از خبرگزاری ایرنا در مورد کتیرا منتشر شده است. در این گزارش آمده است:«ارزش تجارت جهانی گیاهان دارویی اکنون حدود 100میلیارد دلار در سال است که در سال ٢٠٥٠ میلادی به رقم پنج تریلیون دلار خواهد رسید.

ایران با داشتن شرایط اقلیمی و تنوع گیاهی مطلوب، اکنون تنها 100میلیون دلار یعنی یک هزارم از تجارت جهانی گیاهان دارویی را به خود اختصاص داده است که بخش عمده‌ای از این رقم مربوط به صادرات زعفران است اما در دهه 1330 سالانه چهار هزار تن کتیرا صادر می‌شد که اکنون به هزار تن هم نمی‌رسد و اغلب به امارات عربی متحده، هند و برخی کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، آلمان و انگلستان صادر می‌شود.» یک کلام؛ سرمایه‌گذاری روی کتیرا را فراموش نکنید!

کلاف سوم:

پیش از عید که با یکی از معدنداران در مورد کسب‌وکارش صحبت می‌کردم، حرف‌های زیادی به میان آمد که یکی از آنها مشکل ماشین‌آلاتی بود که در بخش معدن وجود داشت. این فعال کارکشته معتقد بود کهنه بودن ماشین‌آلات موجود در معادن، میزان بهره‌وری از معادن را به شدت پایین آورده است. همچنین به گفته وی، مکانیزم واردات آنها بسیار سخت و در برخی موارد حتی غیرممکن است اما به تازگی در خبرها آمده که سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران شرایط ارائه تسهیلات تا ۸۰درصد ارزش ماشین‌آلات معدنی را فراهم کرده است.

به گزارش ایلنا، این طرح به دنبال عقد تفاهمنامه با صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی و دو بانک ملت و تجارت اجرایی شده به طوری که اشخاص حقیقی و حقوقی دارندگان پروانه معادن روباز و پیمانکاران معادن بزرگ و متوسط می‌توانند نسبت به دریافت تسهیلات خرید انواع دامپتراک و بیل مکانیکی اقدام کنند. این ماشین‌آلات شامل دامپتراک‌های 40، 100، ‌150 و 220 تنی و همچنین بیل‌های مکانیکی و غیره است. بد نیست اگر می‌توانید در این زمینه سرمایه‌گذاری کنید و در عین حال از تسهیلات دولتی نیز بهره ببرید.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/EpmN6jdQ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه