شنبه, ۲۵ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Sat, 14 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز
۴۹گام برای جهش اقتصادی تعاونی‌ها

تدوین سند سیاستی جدید برای تعاون

10 سال پیش ( 1394/3/18 )
 

یک مقام مسئول در وزارت کار با تاکید بر لزوم به روزرسانی سند توسعه بخش تعاون در دولت جدید گفت: این سند باید به یک سند سیاستی تبدیل شود. به گزارش مهر، احمد بیگدلی شاملو مدیرکل دفتر تعاونی‌های توزیعی وزارت کار درباره تبدیل سند توسعه بخش تعاون به یک سند سیاستی اظهارداشت: سند توسعه بخش تعاون در دولت قبل و اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۲ به تصویب رسید، اما با تغییر دولت، نیازمند نوعی هماهنگی و مفاهمه در اجراست. مدیرکل تعاونی‌‌های توزیعی وزارت کار با تاکید بر اینکه سند توسعه بخش تعاون باید متناسب با سیاست‌های دولت به روز شود، گفت: این سند باید متناسب با امکانات و سیاست‌های دولت فعلی به روز شود تا به اجرا در آید.

345475686979

وی ادامه داد: برخی از موضوعات اجرایی سند باید متناسب با امکانات و اعتبارات و سیاست‌های دولت فعلی به روز شود و این چیزی است که مدنظر دولت است؛ بنابراین باید آن دسته از نیازهای اجرایی را در ارتباط با سایر دستگاه‌ها برنامه‌ریزی کنیم به نحوی که همه دستگاه‌ها تعاون را درون خود ببینند و یک هم‌افزایی در بخش‌‌های کشاورزی، معدن، صنعت و تعاون به وجود آید. بیگدلی شاملو در ادامه با اشاره به برنامه تحول بخش تعاون خاطرنشان کرد: این برنامه شامل هفت راهبرد است و در ذیل آن هفت فعالیت وجود دارد که جمعا ۴۹ فعالیت می‌شود و این مجموعه راهبردها لازم و ملزوم هم هستند.

به گفته مدیرکل تعاونی‌‌های توزیعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راهبردهای هفت‌گانه تعاون از جمله توانمندسازی، اعمال مشوق‌ها، نظارت و تعاملات بین‌دستگاهی در تمامی تعاونی‌‌ها و به منظور تحرک بخشی و تحول‌آفرینی در بخش تعاون به کار گرفته خواهد شد و به یک تعاونی خاص اختصاص ندارد.  وی درباره بودجه سال ۹۴ بخش تعاون نیز گفت: طبعا برای بخش تعاون در بودجه اعتبار لازم دیده شده اما اینکه میزان بودجه با آنچه نیاز بخش است انطباق داشته باشد، بسته به امکانات و اعتبارات دولت است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/YvFenLbP
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
شماره 2880 روزنامه فرصت امروز قبل از اینکه ممیز وارد شود؛ مشاوره مالیاتی چگونه جلوی جرائم سنگین شرکت‌ها را می‌گیرد؟ سقوط پینترست پس از چشم انداز ضعیف؛ نبرد برای دلارهای تبلیغاتی شدیدتر شد بورس تهران در هفته ای ناتمام؛ صعودی که دوام نیاورد راهنمای کشف استعدادهای دنیای کسب و کار آمارهای سبز و بازار خاکستری حقوق مدیرعامل سیتی گروپ به ۴۲ میلیون دلار رسید؛ جهش دستمزد در سال ۲۰۲۵ نیم رخ بازار کار ایران آنتروپیک ۳۰ میلیارد دلار جذب کرد؛ ارزش گذاری به ۳۸۰ میلیارد دلار رسید قیمت طلای جهانی در فاز اصلاح؛ آیا روند صعودی متوقف شده است؟ وال استریت زیر فشار سهام فناوری؛ افت شاخص ها با بازگشت اضطراب AI قیمت خودروهای وارداتی در مسیر صعود یا کاهش؟ آغاز ثبت نام جدید بازار را تعیین می کند قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ چرا هوش مصنوعی در محیط کار ما را مضطرب می کند؟ هوش مصنوعی در تبلیغات سوپربول؛ سرمایه گذاری بزرگ با بازده نامطمئن
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه