دوشنبه, ۲۶ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Mon, 16 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی

10 سال پیش ( 1393/6/1 )
 

در راستای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و جایگزینی ماشین آلات و ادوات نو در بخش کشاورزی مبلغ 7 هزار میلیون ریال تسهیلات بانکی به كشاورزان مباركه پرداخت شد.
به گزارش «موج»، در راستای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و جایگزینی ماشین‌آلات و ادوات نو در بخش کشاورزی در سال 1392 مبلغ 7‌هزار میلیون ریال تسهیلات بانکی برای خریداری 9 دستگاه تراکتور، دو دستگاه تراکتور باغی، یک دستگاه کمباین غلات، یک دستگاه کمباین برنج و 33 دستگاه ادوات کشاورزی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شد.

 

 


مهدی دانشور، مسئول مکانیزاسیون جهادکشاورزی شهرستان مبارکه با تاکید بر اینکه بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی کمک شایانی به توسعه کشاورزی و افزایش راندمان محصولات کشاورزی می‌کند، اظهار داشت: در سال 1392 تعداد 24 نفر برای دریافت تسهیلات مکانیزاسیون به مبلغ 9220‌میلیون ریال به بانک کشاورزی معرفی شدند که چهار نفر از این افراد از دریافت تسهیلات انصراف دادند و 20 نفر موفق به دریافت تسهیلات به مبلغ 7 هزار میلیون ریال شدند.

برچسب ها : کشاورزی
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/5Qj14oKx
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه