چهارشنبه, ۱۳ اسفند(۱۲) ۱۴۰۴ / Wed, 4 Mar(3) 2026 /
           
فرصت امروز

مدیر امور سرمایه‌گذاری شرکت ملی نفت ایران از تشکیل کمیته‌ای مشترک برای بررسی سازوکار و راهکارهای پرداخت بدهی‌های نفت خبر داد. به گزارش ایسنا، علی کاردر به بدهی 50 میلیارد دلاری شرکت ملی نفت ایران و راه‌های جبران آن اشاره کرد و گفت: کمیته‌ای متشکل از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، وزارتخانه‌های اقتصاد و دارایی، نفت و بانک مرکزی تشکیل شده است تا در بودجه سال 95 و به‌ویژه قانون برنامه ششم توسعه کشور، برای پرداخت بدهی‌های صنعت نفت سازوکاری را پیش‌بینی کنند.

وی یادآور شد که دولت و مجلس شورای اسلامی تاکنون دو سال (94 و 95) برای پرداخت بدهی‌ها مهلت داده است و افزود: در فاصله این دو سال که شامل سال نخست برنامه ششم نیز می‌شود، پرداخت بدهی نداریم و امیدواریم راهکارها برای سال دوم برنامه ششم توسعه به نتیجه برسد.

معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور سرمایه‌گذاری و تامین منابع همچنین درباره مزایده فروش گازهای مشعل و وضع برگزاری این مزایده و اعلام نتایج آن به شبکه اطلاع‌رسانی نفت و انرژی گفت: در این مدت مذاکره با سرمایه‌گذاران ادامه داشته و افزون بر خرید برق از سوی وزارت نیرو، پیشنهادهای دیگری نیز مطرح شده که در حال بررسی در کمیته فنی است. وی اظهار امیدواری کرد که تا پایان تیرماه امسال برندگان این مزایده اعلام شوند و افزود: بدون شک اگر در این مدت نتیجه‌ای حاصل نشود، تصمیم دیگری گرفته می‌شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/RQ51yZ2i
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
ماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلایناستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه