شنبه, ۱۵ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 4 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز
ربیعی در نشست وزرای کار کشورهای آسیا و اقیانوسیه:

تقویت جایگاه کشورهای منطقه آینده کار را تغییر می‌دهد

8 سال پیش ( 1394/3/23 )
 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قاره کهن آسیا در آستانه تحول بزرگی قرار دارد. آسیا به کارخانه بزرگ جهان بدل شده و بالاخص دو کشور چین و هند نقش بزرگی در تولید جهان دارند و آینده کار به‌شدت تحت تاثیر تحولاتی است که در آسیا و این دو کشور رخ می‌دهد. علی ربیعی در نشست وزرای کار کشورهای آسیا و اقیانوسیه در یکصد و چهارمین کنفرانس بین‌المللی کار افزود: تحول یادشده تحت تاثیر عواملی است که بر جهان کار موثرند. برخی از این عوامل نظیر جهانی شدن، توسعه فناوری و بالاخص فناوری‌های دیجیتال، اینترنت و شبکه‌ای شدن جهان، گذارهای جمعیتی، پویایی و سیال بودن نیروی کار، تحرک سرمایه در بازارهای ملی و بین‌المللی هستند.

ربیعی افزود: مهاجرت به هر دلیل از جمله برای دسترسی به رفاه بیشتر، تغییر اقلیم (گرم شدن زمین و بروز خشکسالی و بحران در مدیریت منابع آبی)، جنگ و ناامنی، اختلاف رفاه اجتماعی بین کشورهای شمال و جنوب و کشورهای ثروتمند، وجود رشد جمعیت بالا نسبت به سایر مناطق دنیا، وجود ذخایر عظیم انرژی و معدنی در آسیا، ظهور قدرت‌های نوین اقتصادی و سیاسی، قرابت فرهنگی و اجتماعی بین کشورها، تغییرات قشربندی اجتماعی در کشورهای منطقه به نحوی که در برخی طبقه متوسط تقویت شده و در برخی دیگر شکاف فقیر و غنی افزایش یافته است. اعمال فشار از سوی کشورهای توسعه‌یافته جهت جلوگیری از دستیابی کشورهای منطقه به تکنولوژی‌های نوین مجموعه‌ای از دیگر عوامل هستند.

ربیعی افزود: کشورهای آسیا‌- پاسیفیک می‌توانند از طریق همکاری‌های گسترده‌تر، با مشارکت دانشگاهیان، گروه‌های کارفرمایی و کارگری بخش خصوصی، مسئولان دولتی و تعامل با سازمان‌های بین‌المللی در سایر نقاط جهان، چالش‌ها و فرصت‌های موجود را مورد بررسی قرار داده و دستور کارهایی برای تعاملات بعدی در آسیا تدوین کنند. زمینه‌های گسترده‌ای برای تعامل کشورهای آسیا-پاسیفیک در زمینه کار و شکل دادن به آینده کار آن هم در آستانه یکصد سالگی سازمان بین‌المللی کار وجود دارد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد می‌کند این کشورها در زمینه‌های بررسی تغییرات اقلیمی و اثرات آن بر بازار کار و سطوح معیشت مردم و شیوه‌های مقابله با تاثیرات تغییر اقلیم، بررسی چگونگی آموزش دادن میلیون‌ها نیروی کار ماهر موجود در بازار کار کشورهای آسیایی و توسعه کسب‌و‌کارهای کاربر (Labor-intensive) بررسی توسعه اشتغال‌های عمومی و هدایت بازار کار در شرایط رکود و بحران اقتصادی با یکدیگر همکاری کنند.

به گفته وزیر کار، همچنین می‌توان در زمینه چگونگی استفاده از بنگاه‌های کوچک و متوسط برای افزایش ظرفیت اشتغال و تولید در کشورهای آسیایی، راهکارهای گسترش حمایت اجتماعی پایدار از نیروی کار، راهکارهای توسعه گفت وگوی اجتماعی درباره ابعاد مختلف آینده کار، راهکارهای کاهش تبعیض در زمینه اشتغال و کاستن از شکاف‌های جنسیتی در عرصه اشتغال، راهکارهای توسعه اشتغال برای جوانان، راهکارهای رسمی کردن اقتصادهای غیررسمی، شیوه‌های صیانت از نیروی کار در شرایط گذر از اقتصادهای دولتی به سمت اقتصادهای بازار آزاد با یکدیگر همکاری و تبادل تجربه کنند. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: جمهوری اسلامی ایران آماده است میزبان فعالیت‌های علمی و کنفرانس‌های منطقه‌ای برای بررسی محورهای ده‌گانه فوق باشد و نتایج آنها را برای ارائه به اجلاس 108 سازمان بین‌المللی کار در سال 2019 آماده سازد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/10viDZeR
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه