پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 9 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

تولد 25 سالگی اینترنت مبارک

7 سال پیش ( 1395/6/6 )
پدیدآورنده : سارا گلچین  

اینترنت در 25سالگی یکی از مهم ترین ابزارهای درآمدزایی در سراسر دنیاست این تولد را با نکات خواندنی این گزارش جشن بگیرید

آیا می دانید که اینترنت در بیش از 2/2 تریلیون دلار از خرده فروشی سالانه نقش دارد؟ یا جمعیت کل کاربران WordPress با کل جمعیت ترکیه رقابت می کند؟

وقتی 25 سال پیش تیم برنرز لی در چنین روزهایی برای نخستین بار پدیده ای به نام وب را معرفی کرد، شاید کمتر کسی فکر می کرد آن سه دبلیوی دوست داشتنی  (World Wide Web) روزی جهان را زیر و رو کنند. اما این تصور دور اکنون واقعیتی نزدیک است که زندگی بدون آن برای بخش بزرگی از مردم جهان امکان ندارد. مردم دنیا این روزها نه تنها از اینترنت برای کسب اطلاعات و سرگرمی استفاده می کنند، بلکه به کمک آن سودهای میلیونی و گاه میلیاردی روانه جیب خود می کنند.

اینترنت حالا مثل بازویی است که می توان روی قدرت عظیمش حساب کرد. این پدیده اواخر قرن بیستم، اکنون و پس از گذشت 25 سال از عمرش مسئول رساندن تریلیون ها دلار سود مستقیم و غیرمستقیم سالانه به آدم ها است. هر کسی بتواند درک درستی از خدمت بزرگ اینترنت به رشد جهانی اقتصاد داشته باشد، قطعا می تواند از این ابزار مهم در پیشبرد اهداف کسب وکاری خود و کسب سود از این راه کمک بگیرد.

اثرگذاری اینترنت بر زندگی بشر روز به روز و بلکه لحظه به لحظه درحال افزایش است. اما از اثرات مثبت این ابزار تنها کسانی بهره مند می شوند که به خوبی از میزان اثرگذاری آن اطلاع داشته باشند. برای اینکه کاربران اینترنت اطلاعاتی دقیق از میزان اثرگذاری اینترنت داشته باشند به آمار و ارقام نیاز است. آمار و ارقام به روز به صاحبان کسب وکارهای آنلاین کمک می کند تصمیمات بهتری درباره کسب وکارشان بگیرند.

آنچه پیش روی شماست سیر تا پیاز آمارهای مرتبط با اینترنت است. هدف تمامی این اعداد، ارقام و درصد ها ایجاد چشم اندازی دقیق، مختصر و مفید درباره ابزار دوست داشتنی دنیای مدرن و کمک به تصمیم گیری های بهتر اقتصادی است.

آمار اینترنت در سال 2016

- تعداد کاربران اینترنت طبق آخرین آمار که دسامبر سال 2015 منتشر شد 3میلیارد و 260میلیون نفر دلار است؛ این یعنی بیش از 40 درصد جمعیت دنیا اکنون کاربر اینترنت هستند.

- قاره آسیا که بزرگ ترین قاره جهان است، بیشترین تعداد کاربران اینترنت را دارد. براین اساس 48/4درصد از کل کاربران اینترنت آسیایی هستند.

- چین، پرجمعیت ترین کشور جهان، بیشترین تعداد کاربران اینترنت را دارد. تعداد کابران اینترنت در چین دوبرابر کل جمعیت آمریکا است.

- 21/97درصد از کاربران اینترنت در دنیا چینی هستند. این یعنی اگر اینترنت یک کشور باشد، بیشترین جمعیت این کشور چینی هستند. آمریکایی ها با 9/5 درصد و هندی ها با 8/33 درصد در رده های بعدی هستند.

- جزایر برمودا با 97/75 درصد، بالاترین ضریب نفوذ اینترنت را در جهان دارد. از جمعیت 65 هزار و 461 نفری آن 63 هزار و 987 نفر کاربر اینترنت هستند. جزایر برمودا، مجموعه جزایری است که جزئی از مستعمره بریتانیا به شمار می آیند و در شمال اقیانوس اطلس واقع شده اند. پایتخت برمودا شهر همیلتون است. مثلث برمودا و عجایب آن درباره همین جزایر است.

- جالب است بدانید که اگرچه 86/75 درصد از جمعیت آمریکا از اینترنت استفاده می کنند، رده آمریکایی ها از نظر ضریب نفوذ اینترنت بهتر از رتبه بیست و پنجم نیست. بریتانیا در این فهرست پانزدهم است. در بریتانیا 89/90 درصد از مردم کاربر اینترنت هستند.

- تعاملات دیجیتال بر خرده فروشی در این سال ها تأثیر زیادی داشته. طبق آمارهای تازه در سال 2015، خرده فروشی آنلاین بیش از 2/2 تریلیون دلار بوده است.

- تا سال 2017، ترافیک اینترنت از مجموع تمام سال های پیش از آن بیشتر خواهد بود. یعنی ترافیک اینترنت در سال 2017 بیشتر از تمامی 26 سال قبل از آن خواهد شد.

- دستگاه های دیجیتال مجهز به Wi-Fi  (اینترنت پرسرعت بی سیم) و گوشی های تلفن همراه متصل به اینترنت تا سال 2017 میلادی، یعنی همین یک سال دیگر، 68درصد تمام ترافیک اینترنت را تشکیل خواهند داد.

- در سال 2015 میلادی، 64 درصد تمام فروش  درون فروشگاهی یا همان رقم 2/2 تریلیون دلار تحت تأثیر وجود اینترنت خواهند بود.

- شبکه اجتماعی محبوب فیس بوک اکنون یک میلیارد و 550 میلیون کاربر دارد.

- هر روز 2 میلیارد و 900 میلیون جست وجو با استفاده از موتور جست وجوی گوگل در سراسر دنیا انجام می شود.

- روزانه 2 میلیون و 700 هزار محتوای وبلاگی در اینترنت به اشتراک گذاشته می شود.

آمار سال 2016 نام دامنه ها

- درحال حاضر 123 میلیون و 78 هزار پسوند «com.» در جهان ثبت شده است. همین باعث شده که این دامنه اکنون پرنفودترین نام در کل دنیا باشد. دامنه «.tk» با 27 میلیون و 700 هزار دامنه ثبت شده در رده بعدی قرار دارد. اکنون هر کشور دامنه مخصوص به خود را دارد برای مثال دامنه «.tk» که بعد دامنه «com.» بیشترین دامنه ثبت شده در جهان را دارد متعلق به کشور ترکیه است. دامنه منحصربه فرد کشور ما ایران «.ir» است.

- اکنون 50 درصد کل دامنه های ثبت شده در جهان با دامنه «com.» به ثبت رسیده اند.

- از نوامبر سال 2015 تاکنون، کل دامنه های ثبت شده با هر پسوندی در جهان 1096 دامنه بوده است.

- گران ترین نام دامنه ای که تاکنون در جهان به فروش رسیده Insurance.com بوده است. این دامنه به قیمت 35 میلیون و 600 هزار دلار در سال 2010 فروخته شد.

تاریخ وب و آمار و ارقام وب سایت ها در سال 2016

- اکنون 966 میلیون وب سایت در سراسر دنیا وجود دارد.

- بیشترین تعداد وب سایت های در تاریخ مربط به سال 2014 است. در آن سال تعداد یک میلیارد وب سایت ثبت شده در سراسر جهان وجود داشت. این آمار در سپتامبر سال 2014 به دست آمد. از آن پس البته تعداد وب سایت ها رو به کاهش گذاشت، اما انتظار می رود آمار وب سایت ها بازهم روند صعودی یافته و دوباره به همان تعداد برسد.

- نخستین وب سایت جهان در آگوست سال 1991 یعنی دقیقا 25 سال پیش کار خود را آغاز کرد. راه اندازی این وب سایت توسط تیم برنرزلی باعث تولد اینترنت در جهان شد.

- تنها 44 درصد ترافیک وب از حضور انسان ها در اینترنت ناشی می شود. 56 درصد ترافیک وب را روبات ها، جاعلان هویت، ابزارهای هک، زداینده ها  (scrapers) و اسپم ها ایجاد می کنند.

- میزبانی 39 درصد وب سرورها با سرور Apache  است.

- گوگل محبوب ترین وب سایت جهان است و بعد از این غول جست وجو، سایت های فیس بوک و یوتیوب قرار دارند.

- متوسط زمانی که وب سایت های تجارت الکترونیک بالا می آیند در مرورگر اینترنت اکسپلورر هفت ثانیه و 12 صدم ثانیه است. همین وب سایت ها در مرورگر فایرفاکس ظرف هفت ثانیه و 15 صدم ثانیه بالا می آیند و در مرورگر کروم متعلق به گوگل این زمان هفت ثانیه و 50 صدم ثانیه است.

- گوگل از site speed به عنوان فاکتور رتبه بندی استفاده می کند. با استفاده از این امکان گوگل می توان شرکت های ارائه دهنده سریع ترین هاست ها را یافت.

- محبوب ترین CMS یا سیستم مدیریت محتوای جهان، WordPress است. این سیستم مدیریت محتوا 25/4 درصد از تمامی وب سایت های جهان را مدیریت کرده و مسئول 76 میلیون و 500 هزار وبلاگ در جهان است.

- برآوردها نشان می دهد که به طور متوسط 37 هزار وب سایت هر روز در جهان هک می شوند. البته برای امنیت بخشیدن به فضای وب راهکارهای گوناگونی وجود دارد.

آمار مربوط به تجارت الکترونیک

- 40درصد کل کاربران اینترنت در سطح جهان یا بیش از یک میلیارد نفر خدمات یا محصولات موردنیاز خود را به صورت آنلاین خریداری می کنند.

- اقتصاد تجارت الکترونیک در آمریکا اکنون 349 میلیارد دلار ارزش دارد. این  درحالی است که اقتصاد تجارت الکترونیک در چین بیشتر از آمریکا و معادل 562 میلیارد و 660 میلیون دلار است.

- تنها یک ثانیه تأخیر در بالا آمدن وب سایت ها می تواند منجر به از دست رفتن 7درصد از کسانی  شود که تبلیغات یک کالا یا محصول را در یک وب سایت می بینند و روی آن کلیک می کنند یا آن را می خرند. 40 درصد کاربران وب اگر بالا آمدن یک وب سایت تنها سه ثانیه بیشتر از حد معمول زمان ببرند، تب آن را خیلی ساده می بندند.

- سرعت کم بالا آمدن وب سایت ها برای بازار تجارت الکترونیک آمریکا سالانه بیش از 500 میلیارد دلار هزینه دارد. برای پیشگیری از این هزینه میلیاردی باید از یک میزبان اینترنتی قابل اطمینان و سریع استفاده کرد.

- برآوردها نشان می دهد که خرده فروشی آنلاین در بریتانیا در سال 2015 میلادی به 52 میلیارد و 250 میلیون پوند رسید. هر خریدار به طورمتوسط در این سال در بریتانیا 1/174 پوند، آنلاین هزینه کرد.

- فروش با استفاده از مدل B2C یا همان کسب وکار به مشتری که بدون واسطه و تنها با ارتباط مستقیم شرکت و مشتری انجام می شود، در سال 2015 میلادی به 7/1 تریلیون دلار رسید. برآورد می شود این رقم در سال 2018 یعنی تنها دو سال دیگر به 35/2 تریلیارد دلار برسد.

- از هر 10 مشتری آنلاین هشت نفر خرید می کنند، اگر تحویل رایگان تا در منزل همراه با آن خرید باشد.

- سفارش های شخصی سازی شده می توانند نرخ تبدیل را تا 5/5 برابر افزایش دهد.

- 51 درصد خریداران آنلاین در آمریکا اعلام کرده اند که تنها به خاطر سرعت کم بالا آمدن وب سایت ها از خرید منصرف شده اند.

- 34 درصد مشتریان بریتانیایی به اعتبار شهرتی که یک برند دارد، سراغ خرید کالا می روند، درحالی که 38 درصد اعلام کرده اند استفاده آنها از شبکه های اجتماعی دیدن تبلیغات آن محصول در این سایت ها باعث شده سراغ خرید آنلاین آن محصول بروند.

- 40 درصد خریداران با سه یا بیشتر از سه کانال مشاوره مشورت کرده و بعد اغلب اقدام به خرید آنلاین می کنند. در سال 2002 تنها 10 درصد از خریداران آنلاین به مشاوره های اینچنینی بها داده و از آن استفاده می کردند. رشد 4 برابری اعتماد خریداران به مشاوران، اهمیت حضور همیشگی یک نفر به عنوان مشاور را در فرآیند فروش بیش از پیش ثابت می کند.

- درحالی که استفاده از اینترنت- موبایل در جهان فلشی رو به بالا دارد، هنوز هم استفاده از اینترنت با دستگاه هایی چون دسکتاپ و تبلت محبوب تر است. برآورد می شود حدود 8/52درصد از کاربران سیستم های دسکتاپ اقدام به خرید می کنند که از این میزان 2/78درصد منجر به خرید نهایی می شود. این رقم بسیار بیشتر از خرید آنلاین از طریق گوشی های هوشمند است.

از این روش 4/7درصد از کاربران اقدام به خرید می کنند که حدود 0/80 درصد آنها به خرید نهایی می رسد، بنابراین باوجود دستگاه های بسیار سبک تری مثل گوشی های هوشمند و تبلت هنوز هم خرید آنلاین از طریق سیستم های دسکتاپ از هر دستگاهی بیشتر است.

- افزایش سرعت وب سایت ها از هشت ثانیه به تنها دو ثانیه قطعا نرخ تبدیل را تا 74 درصد افزایش می دهد. این آمار براساس بررسی داده های واقعی 33 خرده فروش عمده و مهم دنیا به دست آمده است.

- سرعت بالا آمدن وب سایت ها هر روز بیشتر از روز قبل بر تصمیم کاربران برای خرید آنلاین تأثیر می گذارد. در سال 2010 یک صفحه از یک وب سایت که شش ثانیه زمان برای بالا آمدن لازم داشت 40درصد از مشتریان خود را از دست داد. به عبارت ساده تر 40 درصد از کسانی که قصد خرید آنلاین از طریق این وب سایت را داشتند از این کار منصرف شدند. امروز، اگر یک صفحه شش ثانیه برای بالا آمدن زمان لازم داشته باشد 50درصد مشتریان خود را از دست می دهد.

- این نرخ از دست دادن مشتری وقتی حرف از خرید از طریق تلفن همراه به میان می آید، بیشتر می شود و به تقریبا 97 درصد می  رسد. این نرخ برای سیستم های دسکتاپ بین 70 تا 75 درصد است.

- فروش الکترونیک از طریق شبکه های اجتماعی در سال 2014 میلادی 202درصد افزایش یافت و انتظار می رود روند افزایشی آن ادامه داشته باشد.

- اکنون تحمل آدم ها برای بالا آمدن یک سایت به هشت ثانیه کاهش یافته است. این زمان در سال 2000 میلادی چهار ثانیه بیشتر بود. این آمار را مطالعه شرکت مایکروسافت نشان داد. در این مطالعه عملکرد مغز 2000 نفر بررسی شد.

آمار مربوط به اینترنت-موبایل در سال 2016

- تبلیغات موبایلی 60/4 درصد از همه تبلیغات دیجیتال را در سال 2016 شامل می شود که این رقم در سال 2019 به 72/2 درصد خواهد رسید.

- در سال 2015، خرده فروشی موبایلی به بیش از یک تریلیون دلار خواهد رسید.

- موتورهای جست وجو در گوشی های هوشمند هم حالا حضور دارند. اکنون 48 درصد کسانی که اینترنت- موبایل دارند از موتورهای جست وجو در گوشی هوشمند خود استفاده می کنند.

- نتیجه آمار بالا این است که گوگل برای رتبه بندی وب سایت ها حالا روی فاکتور جست وجو از طریق موبایل حساب ویژه ای باز می کند.

با این آمار و ارقام حالا بهتر مشخص می شود که داستان اینترنت، نفوذ و کاربرد آن همچنان با قدرت ادامه دارد.

منبع : hosting facts
برچسب ها : قاب اقتصاد
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/rsH4D1yN
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه