یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sun, 12 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

در سلسله نشست تدوین برنامه ششم توسعه که به همت معاونت رفاهی وزارت کار و رفاه اجتماعی در محل این وزارتخانه برگزار شد، حمید صرامی مدیرکل تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در تحقیقات متفاوت از مردم بحث مواد مخدر دغدغه بیش از 90 درصد مردم است، گفت: مردم متوجه شدند این بحث چه مشکلاتی را برای کشور و جامعه ایجاد کرده است. از طرفی سلسله واقعیت‌هایی را در جامعه ایران مشاهده می‌کنیم و با نسلی با مولفه‌های مدگرایی، تنوع طلبی، کنجکاوی، کم تحرکی، بعضا غیر‌فلسفی و با نوعی لذت جویی افراطی و تا حدودی فردگرایی مواجه هستیم. اگر بخواهیم در برنامه ششم توسعه در مورد مسائل اجتماعی بهتر عمل کنیم اول باید گذشته و برنامه‌های اول تا پنجم را مورد بازبینی قرار داده، بعد از آن راه‌هایی را که رفته‌ایم شناسایی و در قسمت سوم یک نقد عالمانه، منصفانه، صادقانه و در عین حال بی‌رحمانه و نکته چهارم اینکه آینده نگری در حوزه مواد مخدر داشته باشیم.
وی در مورد تغییر الگوی مصرف مواد مخدر گفت: در دهه 80 جمهوری اسلامی ایران چند الگوی مصرف داشته است که از تریاک به هروئین، از هروئین به شیشه و از شیشه به مصرف چند ماده‌ای رسیدیم. این واقعیت‌های تلخ نشان داد که نرخ شیوع مصرف مواد مخدر در جمعیت عمومی کشور 2.65 درصد، در دانش آموزان یک درصد، در دانشجویان 2.6 دهم درصد و در جمعیت کارگری در محیط‌های مختلف هفت تا 25 درصد بوده است. این نکات بیانگر این است که ایران به یک جامعه پر مسئله گرفتار شده، یعنی اینکه با طیف وسیعی از مسائل و آسیب‌های اجتماعی مواجه شدیم که علت آن تهاجم دشمن، ایجاد شتاب ناموزون در تغییرات بنیادین که در ساختارهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و این شکاف در اقتصاد نشان داد که جامعه به یک جامعه دو قطبی تبدیل شده، غفلت متولیان به‌گونه‌ای که به تدریج کاهش انسجام اجتماعی و افزایش نابرابری‌های اجتماعی را مشاهده کردیم تا جایی که متخصصان علوم اجتماعی با مسائل اجتماعی به‌گونه‌ای قهر کردند و سهم مشارکت آنها در تحقیقات به 3. 08 درصد رسید.
دبیرکل پیشین ستاد مبارزه با مواد مخدر ضمن تشریح وضعیت فعلی مواد مخدر، از تدوین برنامه ششم حوزه رفاه اجتماعی در این زمینه خبر داد. دکترعلی هاشمی در همین نشست درمورد وضعیت حال حاضر کشور در زمینه مواد مخدر گفت: حدود 40 درصد تشکیلات ما ترانزیتی و 30 درصد ایرانی و بقیه خارجی بوده‌اند. افغانستان تا سال گذشته نزدیک به 91 هزار و 950 تن تولید رسمی داشته که جمهوری اسلامی حدود هشت هزار تن یعنی تقریبا 10. 5 درصد آن را کشف کرد. در حال حاضر در چند روزه آینده تدوین سیاست‌های کلی ششمین برنامه توسعه در مجمع را داریم که برشی از سیاست‌های کلی ستاد مبارزه با مواد مخدر است. انتظار این است که بحث ریشه کنی، مبارزه و مقابله با مواد مخدر را حرفه‌ای‌تر دنبال کنیم و بحث اصلی این است که با توجه به این رویکردها در برنامه ششم می‌خواهیم چه کاری انجام دهیم؟ طبق برآوردی که خود مجلس انجام داده برنامه پنجم حداکثر 23 درصد انجام شد. شاخص مصرف مواد مخدر صنعتی دو دهم درصد بوده اما در حال حاضر طبق آمار ستاد 26 درصد و 52 برابر شده است و قیمت آن از کیلویی 167 تا 172 میلیون تومان به 16 میلیون تومان کاهش یافته. مصرف در زنان نیز در سال 84، 07/4 درصد بود اما این درحالی‌است که در حال حاضر3/9 و در سنین 14 تا 28 سال بوده و 100 درصد رشد داشته است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/t8ul3sUB
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینتور استانبولآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه