پنجشنبه, ۱۳ فروردین(۱) ۱۴۰۵ / Thu, 2 Apr(4) 2026 /
           
فرصت امروز

شرکت آلمانی «BioNTech» به همراه کمپانی آمریکایی «فایزر» (Pfizer) یکی از گزینه های اصلی واکسن کرونا را توسعه داده و حالا هم بنیانگذار BioNTech از پیش بینی خود برای زمان بازگشت زندگی به حالت عادی صحبت کرده است.

به گزارش دیجیاتو، واکسن کرونا فایزر در فاز سوم آزمایش های بالینی اثربخشی بیش از ۹۰ درصد داشته و بسیاری امیدوارند که واکسن این کمپانی بتواند دوباره زندگی را به حالت عادی بازگرداند، البته علاوه بر آن، واکسن های دیگری نیز در حال توسعه هستند و برای عبور از شرایط دشوار کنونی تنها یک واکسن کافی نیست.

سازنده واکسن کرونا زندگی حالت عادی زمستان آینده

به تازگی هم بنیانگذار BioNTech، پروفسور «اوگور شاهین» ابراز امیدواری کرده که انتقال ویروس کرونا به نصف کاهش پیدا کند که در نتیجه تعداد مبتلایان جدید به طور چشمگیری کم می شود. شاهین در مصاحبه ای به این موضوع اشاره کرده که انتظار دارد تحلیل های جدید نشان دهد که واکسن نرخ انتقال کرونا میان مردم را کاهش دهد و دیگر شاهد علائم در افراد دریافت کننده واکسن نباشیم.

هم بنیانگذار BioNTech در این زمینه اعلام کرده:

«من بسیار مطمئن هستم که با یک واکسن موثر نرخ انتقال ویروس بین مردم کاهش پیدا می کند و اگرچه شاید این میزان ۹۰ درصد نباشد، اما ۵۰ درصد خواهد بود. همین میزان نیز می تواند میزان شیوع کرونا را به طور چشمگیری کاهش دهد.»

کشورهای مختلفی واکسن کرونا فایزر را سفارش داده اند و برای مثال بریتانیا تا پیش از پایان سال جاری میلادی ۱۰ میلیون دوز از این واکسن را دریافت می کند و ۳۰ میلیون دوز دیگر نیز سفارش داده است.

در حالی که برخی افراد به بازگشت زندگی به حالت عادی در بهار پیش رو اشاره می کنند، به اعتقاد پروفسور شاهین به زمان بیشتری نیاز داریم. هم بنیانگذار BioNTech اعلام کرده:

«اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، عرضه واکسن کرونا اواخر سال جاری یا اوایل سال آینده میلادی آغاز می شود.»

این کمپانی می خواهد تا بهار آینده ۳۰۰ میلیون دوز واکسن در سراسر جهان عرضه کند. به اعتقاد پروفسور شاهین، تابستان باعث کاهش نرخ ابتلا به کرونا خواهد شد و باید به نرخ بالای تزریق واکسن تا پیش از پاییز و زمستان آینده دست پیدا کنیم تا زندگی در زمستان به روال عادی بازگردد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/AtyhGTzQ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
کامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه