شنبه, ۱۵ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 4 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

فیلم‌های هندی در پی جنگ سال 1965 میان این کشور و پاکستان اجازه اکران در کشور همسایه بالیوود را ندارند. اگرچه این ممنوعیت از سال 1952 در غرب و از سال 1962 در شرق پاکستان وجود داشته، اما از سال جنگ به این سو تشدید شده است. ممنوعیت نمایش فیلم‌های هندی در پاکستان به دلایل سیاسی رخ داده است. 

امروز بحث‌هایی در این باره هست و ایده اصلی این بحث‌ها از آنجا سرچشمه می‌گیرد که نمایش فیلم‌های هندی در پاکستان در واقع رویکردی حمایت‌گرایانه از صنعت فیلم در پاکستان است. نمایش فیلم‌های هندی می‌تواند تماشاگر پاکستانی را به سینما کشانده و به این ترتیب سود مالی خوبی عاید صنعت فیلم در پاکستان کند. از سوی دیگر، فیلم‌های پاکستانی با حضور فیلم‌های هندی به فاز رقابت وارد شده و تلاش خواهند کرد با تولید محتوای بهتر تماشاگر را بیش از پیش به سمت و سوی خود بکشانند. 

زمانی پاکستان کشوری پرکار در صنعت فیلمسازی بود و 1300 سالن سینما در این کشور در دهه 1970 وجود داشت. سینمای پاکستان در آن زمان سالانه به‌صورت میانگین 300 فیلم تولید می‌کرد. اما این آمار در سال 2005 فقط به 270 سالن سینما با 18 فیلم در سال رسید. با این تفاسیر کشوری که نه خودش تولید فیلم دارد نه اجازه حضور بالیوود را در سینمایش می‌دهد، چگونه می‌خواهد از این صنعت درآمدزایی کند؟ 

از طرفی اگر فیلم‌های هندی اجاره اکران در پاکستان را نیابند، سینماها به دلیل نداشتن فیلم یکی‌یکی تعطیل می‌شوند و بسته شدن سینماها به معنای بیکاری بسیاری از جوانان در این کشور خواهد بود. بیکاری اکنون یکی از مهم‌ترین معضلات پیش روی دولت پاکستان است. تعطیلی سینماها به مفهوم از دور خارج شدن یکی از مهم‌ترین سرگرمی‌های جوانان و خانواده‌ها در پاکستان است چون با بسته شدن سینماها پاکستانی‌ها دیگر نمی‌توانند روی دیدن فیلم به‌عنوان یک تفریح حساب باز کنند. 

توقیف فیلم‌های هندی در پاکستان اثرات دیگری هم داشته است. در واقع، با این تصمیم پاکستانی‌ها و جلوگیری  از حضور بالیوود در این کشور به روابط تجاری دوجانبه هم آسیب وارد آمده است. این تصمیم باعث شده تا توسعه روابط تجاری با هدف تعمیق مشارکت‌های اقتصادی میان دو کشور به مشکل و مانع بر بخورد. چنین گام‌هایی به اشمئزاز دو طرف از یکدیگر و ضربه خوردن بیشتر طرح‌های توسعه‌ای منجر می‌شود. برای پاکستان بهتر است به جای پیش گرفتن سیاست‌های توقیفی در این مورد، به رشد درازمدت و رونق بیشتر کشور نه تنها در صنعت سینما که در کل اقتصاد بیندیشد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/utB8xWI1
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه