جمعه, ۲۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Fri, 10 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

ضعف های خود را به نقاط قوت تبدیل کنید

7 سال پیش ( 1395/9/17 )
پدیدآورنده : گلنوش محب علی  

اگر در حال آماده کردن خود برای یک مصاحبه شغلی یا نوشتن رزومه هستید، باید آماده پاسخگویی به سوالاتی برای شناسایی نقاط ضعف و نقاط قوت خود باشید. برای استخدام از شما درباره ویژگی های خوب و بدتان سوال می کنند تا بدانند چه اندازه با اهداف و معیار های سازمان همخوانی  دارید و تا چه اندازه می توانید با همکاران و کارفرمای خود تعامل داشته باشید.

نخست باید نسبت به نقاط ضعف و قوت خود احاطه داشته باشید، باید بدانید کدام ویژگی ها و خصلت های شما مثبت است و کدام ها منفی و سپس سعی کنید از ویژگی های نه چندان خوب خود در جهت مثبت بهره مند شوید که البته این موضوع نیاز به تمرین و آموزش دارد. در اینجا چند نمونه از ویژگی هایی معرفی می شود که در حقیقت نقطه ضعف محسوب می شوند ولی می توانید از آن به گونه ای دیگر بهره مند شوید.

سرسختی: لجاجت و سرسختی ذاتا خصلت خوبی نیست، مگر اینکه شما را شکست نا پذیر کند و باعث شود تا به پایان رساندن پروژه ای از پا ننشینید.

ناشکیبایی: داشتن صبر و حوصله همیشه خوب است. اما نداشتن صبر و شکیبایی می تواند شما را در انجام پروژه ای مشتاق تر کند و این موضوع که سریع تر به نتیجه برسید، باعث می شود شما انگیزه خود را در کار سرمایه گذاری کنید تا زودتر به نتیجه برسید.

انتقادناپذیری: اگر از اینکه مورد انتقاد قرار می گیرید، ناراحت می شوید، سعی کنید به طور دائمی در حال بهبود ویژگی های شخصیتی خود باشید تا کمتر از شما انتقاد شود.

خجالتی بودن: افرادی که خجالتی هستند  به این ویژگی خود به چشم ضعف نگاه نکنند، چرا که ممکن است وظایفی را به تنهایی و به دور از جمع و کار تیمی به خوبی انجام دهند و بازدهی خوبی هم داشته باشد.

اقتدارگرایی : شخصیت های اقتدارگرا،  معمولا می توانند مدیران و رهبران خوبی باشند.

پرحرف: افراد پرحرف می توانند از این ویژگی  خود در زمان های استراحت بین کار برای اینکه از نگاه همکاران خود خوش مشرب به نظر برسند، بهره مند شوند.

کندی و آهستگی: اگر سرعت شما موقع انجام کار کم است، در عوض می توانید دقت خود را افزایش دهید تا کار را دقیق تر به پایان برسانید؛ از این ویژگی خود برای به حداقل رساندن اشتباهات و انجام یک پروژه با کیفیت عالی استفاده کنید.

بی اعتمادی: اگر به راحتی نمی توانید به کسی در انجام کار اعتماد کنید، به شما کمک می کند که حتما خودتان ایده ای برای انجام پروژه داشته باشید.

جاه طلبی: این ویژگی که همیشه هم جنبه مثبتی ندارد، به شما می گوید همیشه در کار زیاده  خواه باشید و تمام انگیزه خود را برای اینکه همه چیز را تمام و کمال به دست بیاورید در کار خرج کنید.

احساساتی بودن: همیشه در پیش بردن پروژه های کاری، منطق پاسخگو نیست، گاهی لازم است با تمام قلب خود در کاری سرمایه گذاری کنید تا به موفقیت برسید.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/nABdiN60
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینتور استانبولآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه