پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 9 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

مقامات تجاری چین می گویند: «چین و آمریکا همچنان به مذاکرات خود درباره بسته تجاری دوجانبه، باوجود چالش های پیش روی فضای تجارت جهانی ادامه می دهند.»

همکاری چین و آمریکا با وجود چالش ها
چین مشتاق حفظ بازارهای آزاد برای کالاهای خود همزمان با رشد اقتصادی در زمانی است که کمترین سرعت رشد اقتصادی در 25 سال گذشته را تجربه می کند، اما این روند با افزایش تنش های تجاری مواجه شده است. تنش تجاری در این کشور به این خاطر به وجود آمده که افت واردات روندی سریع تر از صادرات دارد و این یعنی مازاد تجاری یک رکورد دیگر در این کشور می زند.

سال گذشته، کسری تجاری آمریکا با چین براساس اعلام دفتر نمایندگی تجاری آمریکا در چین، 336/2 میلیارد دلار بود. دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه ریاست جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه تهدید کرد که ضربه شدیدی به تعرفه کالاهای چینی خواهد زد تا نشان دهد آمریکا بازیچه محصولات چینی نیست.

آمریکا، دومین شریک تجاری بزرگ چین پس از اتحادیه اروپا، سیاست های ضددامپینگ و جبران را بر محصولات چینی تحمیل و مواردی علیه این کشور شرق آسیا در سازمان تجارت جهانی مطرح کرده است. شن دان یانگ، سخنگوی وزارت تجارت چین، در گفت وگویی با خبرنگاران گفت: «اقتصاد جهانی با سختی هایی مواجه شده است که باعث شده بسیاری از کشورها به اتخاذ سیاست های حمایتی روی آورند.»

صادرات فولاد چین امسال وضعیتی بسیار خوب را سپری کرد، هرچند رشد جهانی همچنان ضعیف است. وضعیت مناسب صادرات فولاد چینی باعث شد کشورهای دیگر نسبت به ظرفیت مازاد دامپینگ در چین اعتراض کنند.

شن می گوید: «هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد چین در تولید فولاد دامپینگ می کند. رشد در صادرات نتیجه رقابت بیشتر شرکت های چینی است که همزمان باعث پایین آمدن هزینه ها شده است.»
در واکنش به ادعاهای فرد هاچبرگ، رئیس بانک صادرات و واردات آمریکا (EXIM) که گفته بود چین در سال 2015 میلادی 10 برابر آمریکا صادرکنندگانش را تامین مالی کرده بود، شن گفت اختلافاتی در آنچه به آن یارانه گفته می شود، وجود دارد. او ادامه داد که اگر اختلافی هم وجود داشته باشد، هر دو طرف می توانند شکایت خود را به سازمان تجارت جهانی ببرند.

آقای شن از ارائه جزییات درباره طرح چین که روز پنجشنبه برای افزایش بخش های پذیرنده سرمایه خارجی اعلام شد، خودداری کرد، اما گفت که شرکت های خارجی دیگر به اندازه گذشته در این کشور سرمایه گذاری نمی کنند چون رقابت داخلی میان شرکت های چینی افزایش یافته است.

چین در پیمان تجارت آزاد دو سوی اقیانوس آرام (TPP) نیست. این پیمان مورد حمایت آمریکا است. این پیمان 12 کشور حاشیه اقیانوس آرام را دربرمی ‎گیرد. اعضای این پیمان می گویند که این پیمان چین را هدف قرار نداده و کار خود را انجام می دهد. پکن به صورت مستقل به دنبال یک چارچوب منطقه ای با شرکای تجاری خود با هدف حذف آمریکا از این چرخه است.

به گفته آقای شن، بزرگ ترین چالش پیش روی اقتصاد چین نیاز به اجرای کارآمد اصلاحات چرخه عرضه برای بهبود ساختار اقتصاد خود است. او گفت: «تقاضا برای کالای باکیفیت وجود دارد، اما این تقاضا باید با عرضه کارآمد همخوانی پیدا کند. ایجاد این همخوانی نیاز به نوآوری دارد که این کار سخت است.»

منبع : Reuters
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/XtFlGiCc
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه