یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sun, 19 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

بسیاری از شرکت ها بزرگ و شناخته شده در عرصه تکنولوژی با خرید بخش هایی از سهام یا کل امتیازات دیگر شرکت های فعال در این حوزه، به گسترش فعالیت های تجاری خود می پردازند. با این وجود برخی افراد از این نقل و انتقالات اطلاعات سود چندانی نمی برند.

در ادامه این مطلب نگاهی داریم به نقل و انتقال های بین شرکت های شناخته شده جهان؛ شرکت هایی که با خرید سهام و بخش هایی از امتیازات دیگر شرکت ها تلاش کرده اند در عرصه تجارت جای پای خود را محکم تر از گذشته کنند.

خریدهای چشمگیر فیس بوک

ماه مه  سال 2005 میلادی، تاریخ تولد شرکت مشهور فیس بوک بود؛ سالی که شرکت اکسل پارتنرز با 12.7 میلیون دلار و جیم بریر با یک میلیون دلار در این وب سایت سرمایه گذاری کردند. چهار سال بعد در سال 2009 شبکه اجتماعی فیس بوک عنوان محبوب ترین شبکه اجتماعی جهان را به خود اختصاص داد، اما این پایانی برای بلند پروازی های مدیران فیس بوک نبود. از ماه مه  سال 2012 فیس بوکی ها سهام خود را از حالت خاص به حالت عام تغییر دادند و این شرکت با درآمد 5.1 بیلیون دلاری خود وارد لیست برترین های «فورچون» شد.

قدم بعدی این شرکت فوریه ۲۰۱۴برداشته شد؛ زمانی که فیس بوک شرکت پیام رسان واتس اپ را به قیمت ۱۹میلیارد دلار خریداری کرد. این بزرگ ترین سرمایه گذاری فیس بوک تا همین تاریخ محسوب می شود. مدیران این شرکت موظف شدند برای خرید این شرکت ۴میلیارد دلار نقد و معادل ۱۲میلیارد دلار از حق مالکیت خود را پرداخت کنند. مارک زوکربرگ در بیانیه ای واتس اپ را سرویسی «فوق العاده با ارزش» توصیف کرد. پیش از اینها بزرگ ترین خرید فیس بوک خرید شبکه پرطرفدار اینستاگرام با قیمت یک میلیارد دلار در سال ۲۰۱۲ بود.

مایکروسافت و نوکیای فراموش شده

شرکت نام آشنای مایکروسافت نیاز به معرفی چندانی ندارد. این شرکت علاوه بر بازار سیستم عامل و نرم افزارهای اداری، در زمینه های دیگر هم فعالیت می کند؛ زمینه هایی مانند شبکه تلویزیونی «MSNBC»، سایت اینترنتی «ام اس ان» و... مایکروسافت در زمینه تولید انواع سخت افزارهای رایانه ای نیز فعال است. ساخت محصولاتی مانند موس و کنسول های بازی پرطرفداری مثل ایکس باکس، ایکس باکس 360 و... از جمله همین فعالیت هاست.

از سوی دیگر، برای بسیاری از کاربران نسل های اول تلفن های همراه، نام هایی مثل نوکیا، آلکاتل، سونی اریکسون و... نام هایی آشنا هستند. دورانی که برندهای مختلف تلفن همراه به عرصه رقابت پا نگذاشته بودند و سرعت تغییر و تحول تلفن های همراه بسیار کند تر از اکنون بود. این شرکت کره ای که این روزها خاطره ای از نسل گذشته است، به زیرمجموعه ای از شرکت مایکروسافت تبدیل شده است.

اگرچه سرنوشت شعب کارخانه نوکیا در هند، فنلاند و... همچنان ناواضح است، اما در آوریل ۲۰۱۴ مایکروسافت شرکت فنلاندی تولید تلفن همراه نوکیا را به قیمت 7.5 میلیارد دلار برای 10 سال خرید. به این ترتیب تولید گوشی های تلفن همراه توسط شرکت نوکیا برای 10سال به مایکروسافت واگذار شد. با وجود این نوکیا اعلام کرد که از این پس بر خدمات نرم افزاری، نقشه کشی، شبکه سازی و پیشبرد فناوری متمرکز خواهد شد.

آلفابت؛ هلدینگی ترین شرکت فناوری دنیا

آلفابت یک شرکت هلدینگی یا به بیانی مادر است. شرکتی که سرپرستی زیرمجموعه هایی مانند گوگل، فایبر، نِست و دیگر شرکت هایی را که قبلا زیر نظر گوگل مشغول فعالیت بودند شامل می شود. با شکل گیری آلفابت تغییرات زیادی در سازوکار شرکت گوگل صورت گرفت در نتیجه  این تغییرات، شرکت هایی نظیر گوگل ایکس، Calico و Life Sciences  باید هزینه  استفاده از خدمات زیرمجموعه های دیگر را پرداخت کنند. برای مثال اگر شرکت تحقیقاتی بیوتکنولوژیکی Calico قصد استفاده از پلتفرم ابری گوگل را دارد، باید هزینه آن را به شرکت گوگل پرداخت کند.

افزون بر اینها اگر گوگل ایکس قصد به خدمت گرفتن فردی به کمک سیستم استخدام گوگل را دارد یا در پی انجام بازاریابی برای یکی از پروژه های خود است باید هزینه استفاده از سرویس های مرتبط را بپردازد. البته این مطلب به مفهوم آن نیست که زیرمجموعه ها مجبور به استفاده از سرویس های گوگل هستند، آنها می توانند در جهت تعدیل هزینه ها سرویس های جایگزین خود را توسعه دهند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/SpDLFlwW
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه