معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور گفت: از ابتدای امسال تا پایان دی‌ 9 هزار میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور پرداخت شده است. به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علیرضا طاری‌بخش، درباره میزان درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده از ابتدای امسال تاکنون گفت: با وصول 20 هزار و 200 میلیون تومان مالیات بر ارزش افزوده طی 10ماه، حدود 80درصد درآمدهای مصوب بودجه محقق شده است.

وی در خصوص یک درصد سهم حوزه سلامت از مالیات بر ارزش افزوده نیز گفت: در 10 ماه امسال یک‌هزار و 519 میلیارد تومان از خزانه دولت بابت بخشی از درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به حوزه سلامت پرداخت شده‌است. وی همچنین بابیان اینکه علت عدم تحقق درآمدهای مالیاتی عمدتا مربوط به نفت، مالیات نقل‌وانتقال اتومبیل و شماره‌گذاری خودرو، عوارض خروج از کشور و مالیات سیگار است، افزود: کاهش قیمت نفت در کاهش مالیات برارزش‌افزوده این بخش تأثیرگذار بوده است.

طاری‌‌بخش با اشاره به میزان درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده پیش‌بینی شده در بودجه 95 گفت: باتوجه به اینکه ما سال آینده هیچ‌گونه افزایش نرخی نداریم، این افزایش فقط باید از طریق رشد اقتصادی  افزایش (GDP) محقق شود. وی همچنین با اشاره به آخرین وضعیت اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، تصریح‌ کرد: اصلاحیه در کمیته فنی کمیسیون اقتصادی دولت نهایی شده و هم‌اکنون با حضور در وزرای اقتصادی عضو کمیسیون در حال بررسی است که امیدواریم تا پایان سال نهایی شود.