جمعه, ۷ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Fri, 26 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

زیر پل چوبی تا دل‌تان بخواهد بوی چوب و پوشال پیچیده‏ است. نوعی بوی سادگی كه به دل می‏نشیند. بوی درخت‏هایی كه دیگر نیستند ولی زندگی‏شان در حافظه این چوب‏ها ادامه دارد. پل چوبی جایی برای خریدوفروش انواع محصولات چوبی است. از در و پنجره گرفته تا كابینت و تخت‏خواب. بازار چوبی‏ها به‌نظر پرسود می‏رسد. این گزارش به قیمت و ویژگی در‏های موجود در بازار می‏پردازد. تنوع قیمت‏ هم اینقدر است که هرکسی بتواند طرح و مدل مورد‌علاقه و مهم‏تر از همه مورد‌نیاز خود را بخرد. فروشندگان زیر پل‌چوبی در مورد قیمت‏ انواع درهای چوبی به «فرصت امروز» توضیحاتی داده‏اند.
 
 چوبی‏های گران ولی پرطرفدار
كار چوب گران است. چون مثلا چوب راش آلمانی هر مترمكعب‌اش 2میلیون تومان است و از آن می‏شود تنها چهار الی پنج در ساخت. از طرفی چون هنوز نمونه‏هایی در بازار یافت می‏شوند که دست‌ساز هستند و به همین دلیل قیمت‏شان بالاست. از طرفی برای یك در پنج شغل درگیرند؛ نجار، منبت‏كار، خراط، رنگ‏كار و نصاب. همچنین برای خرید یك مغازه 200متری، یک‌میلیارد تومان باید هزینه كرد. یك زیرزمین 10متری هم برای کارهای نجاری و خراطی و غیره لازم است که هزینه‏ای تا 500میلیون تومان روی دست‏ تولیدکنندگان می‏گذارد.

ضدآب بودن، شعاری بیش نیست
به‌طور‌كلی 4 نوع در داریم. ورق یا پِرِسی كه به درهای آماده گفته می‏شود، سی‏ان‏سی كه با دستگاه ساخته می‏شود، در چوبی كه كار دست است و در آهنی ضدسرقت ساخت چین و تركیه كه بیشتر در ایران مصرف می‏شود و مثلا در كشورهای اروپایی بازاری ندارد. درهایی با جنس اچ‏دی‏اف در مقابل آب مقاومند ولی ضدآب نیستند و ضدآب بودن تنها یك شعار است. مثلا اگر برای حمام نصب شوند، حدود 10سال عمر می‏كنند، ولی در مقابل ضربه‏های احتمالی شكننده‏اند. امروزه روكش‏ پی‏وی‏سی را هم داریم كه به جای رنگ استفاده می‏شود و روی در وكیوم می‏شود. مزیتش این است كه موجب یكدستی، صافی و یك‏نواختی رنگ سطح بیرونی در می‏شوند. برای خانواده‏ها پی‏وی‏سی مناسب‏تر است چون ارزان‏تر است.

قیمت درهای چوبی
درهای چوبی قیمت‏های متفاوتی دارند. نوع چوب و طرح و كاری كه روی آنها انجام می‏شود، تعیین‏كننده قیمت آنهاست. قیمت‏ها از 100هزار تومان شروع می‏شود و تا 5 یا 6میلیون تومان هم می‏رسد. درهای گران‏قیمت معمولا برای خانه‏های لوكس بالای شهر خریداری می‏شوند. به گفته یکی از فروشندگان، هر ساختمانی با نوع سازه‏ و طرح و شکلی که دارد، به در ویژه‏ای نیاز دارد. در را یا دانه‏ای می‏فروشند یا مجموعه‏ای. خرید دانه‏ای از طرف خانواده‏ها انجام می‏شود كه معمولا سود کمتری را نصیب فروشنده می‏کند، اما اگر شخصی برای یك ساختمان چند طبقه، در سفارش بدهد، تولیدکننده حداقل شش‌ماه از سال را برای آماده کردن‏شان وقت صرف می‏کند که درنهایت سود خوبی هم نصیبش می‏شود.

سلیقه بازار؛ تلفیق کلاسیک و مدرن
فروشندگان زیر پل چوبی معتقد هستند که مشتری امروزی به دنبال طرح و رنگ دلخواه خودش است و به همین دلیل هر کاری را نمی‏توان به مشتری عرضه کرد. تلفیق طرح‏های کلاسیک و مدرن نیز دقیقا به همین خاطر رواج یافته است.
هرچند به نظر می‏رسد که مهم‏ترین مسئله‏ای كه سلیقه‏ها را تحت تاثیر قرار می‏دهد، پولی است كه مشتری در جیبش دارد. كسی كه برای ساخت خانه‏اش میلیاردی هزینه می‏كند، یك در 100هزار تومانی در آن نصب نمی‏كند. به همین خاطر طی چند سال اخیر نجاری پیشرفت بسیاری كرده‏ است. مدل‏های متنوع و متعددی به بازار آمده و مردم هم كار خوب را می‏شناسند؛ البته ممكن است قدرت خرید نداشته باشند ولی می‏دانند كه كار خوب یعنی چه كاری. به همین خاطر درهای زیبا انتخاب می‏كنند، حال چه قشنگ اصیل و چه قشنگ مصنوعی!

رواج طرح‏های باستانی
از ظاهر درهای موجود در فروشگاه‏ها به‌راحتی می‏توان فهمید که یكی از انواع طرح‏های مورد علاقه مردم، طرح‏های باستانی است. می‏توان گفت این امر دلیل روانشناسی دارد. چون مردم از دنیای پرهیاهوی اطراف‏شان خسته‏اند. می‏خواهند به دنیای ساده كهن بازگردند و چه چیزی بهتر از آرامش چوب و طرح‏هایی که متعلق به دوره‏های ساده و بی‏تشویش قدیم هستند. هم خاطره است و هم حس یكی بودن با طبیعت را به آنها القا می‏كند كه بسیار آرامش‌بخش است.
انگار از بس گچ و سیمان در اطرافشان دیده‏اند برای آرامش روحی به چوب پناه می‏برند. درواقع نوعی اطمینان و اعتماد در كارهای باستانی حس می‏كنند. نقش آرامش‏بخش چوب در زندگی امروز تا جایی پیش‌ رفته است كه امروزه در نمای بیرونی ساختمان‏ها هم از چوب در كنار سنگ استفاده می‏شود. این كار ماندگاری بالایی هم دارد اما بسیار گران تمام می‏شود یعنی هر مترش 500هزار تومان است ولی انسان انگار به چوب نیاز روحی دارد. از طرفی تا چند سال پیش درهایی با طرح‏های باستانی مانند سربازان هخامنشی كار دست بودند و هر كدام حدود دوماه وقت استاد منبت‏كار را می‏گرفت که هم چوب زیادی هدر می‏رفت و هم دستمزد بسیار بالایی داشت كه قیمت‏ این درها را بالا می‏برد و از دسترس عموم خارج بود، اما امروزه دستگاه ساخت این درها وارد شده و قالب نقش‏ها بدون هدر رفتن چوب زیاد، روی چوب ایجاد می‏شود. بنابراین تولید انبوه قیمت‏ها را پایین آورده تا عموم مردم توانایی خرید این طرح‏های محبوب را داشته باشند.
به هر‌حال خانه بدون در معنی ندارد. از طرفی قسمت‏های مختلف خانه احتیاج به در‌های مخصوص خود دارند. مثلا در ورودی هم استحکامش با درهای داخلی ساختمان فرق دارد و هم طرح و نقشش. از نظر نوع مواد به کار رفته در ساخت درها، درهای مربوط به سرویس بهداشتی به‌خاطر نمور بودن مداوم این قسمت از خانه‏ها، معمولا پوشش ویژه‏ای دارند تا عمر طولانی‏تری داشته باشند. درواقع به همین دلیل است که تنوع در بازار درها بسیار بالاست. حتی اگر درهای موجود در فروشگاه‏ها سلیقه کسی را راضی نکند، می‏توانید در مورد علاقه خود را همراه با طرح و رنگ دلخواه‏تان سفارش بدهید که البته باید پول بیشتری بابت این موضوع بپردازید.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/ILWBfrgu
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه