جمعه, ۲۸ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Fri, 17 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

تولید گل و گیاهان زینتی در سطوح گسترده‌ای در کشور انجام می‌شود که بسته به نوع سرمایه‌گذاری و شیوه تولید حجم سرمایه‌گذاری‌های متفاوتی را می‌طلبد اما در این گزارش بنا نداریم یک سرمایه‌گذاری گسترده در تولید گل‌، گیاهان زینتی و آپارتمانی را مطرح کنیم. مقصود ما همان تولید درزمینه اشتغالات خانگی به‌عنوان منبعی برای کسب درآمد اضافی است‌. درست است که انواع گل و گیاهان زینتی و آپارتمانی قابلیت کشت و تکثیر در فضایی محدود و کوچک را دارند اما بررسی‌های انجام شده از سوی کارشناسان گروه سرمایه‌گذاری «فرصت امروز» یک پیشنهاد ویژه را برای شما در نظر گرفته است.

گیاه کاکتوس که خاستگاه اصلی آن آمریکای شمالی و جنوبی است و در مناطق آفریقایی نیز وجود داشته و به دلیل ویژگی‌هایی که در زمینه نگهداری و مقاومت بالا در برابر کم‌آبی و مراقبت دارد امروزه طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است و به‌صورت گسترده در اروپا، آسیا، آمریکا و تقریبا در تمامی مناطق جهان کشت می‌شود.

در ایران هم این گیاه جذاب در مناطق مختلفی تولید و تکثیر می‌شود و طرفداران خاص خود را دارد و حتی در زمینه بازار‌های صادراتی هم فرصت‌هایی وجود دارد‌. در حال حاضر بزرگ‌ترین مرکز پرورش کاکتوس کشور در محلات قرار دارد که فعالیت خود را در شش هزار متر مربع سطح زیر کشت در زیر پلاستیک با تولید سالانه 140 هزار گلدان کاکتوس ادامه می‌دهد. شرایط‌ آب و هوایی مناسب سبب شده تا در این مرکز بیش از 800 گونه کاکتوس از گونه‌‌های اروپایی، آمریکایی و آفریقایی گرد‌آوری شود. علاوه‌بر‌این استان‌های اصفهان، البرز، سمنان و شیراز از دیگر استان‌های با پتانسیل بالا در پرورش گونه‌های مختلف کاکتوس درکشور هستند.

برای سرمایه‌گذاری در تولید و تکثیر این گیاه دوست‌داشتنی به‌عنوان یک کسب‌و‌کار خانگی نیاز به سرمایه آنچنانی ندارید. با سرمایه کمتر از 3 میلیون تومان می‌توانید یک گلخانه کوچک راه‌اندازی کنید. به لحاظ فضایی که باید به این کار اختصاص دهید اصلا نگران نباشید چون از طریق قفسه‌بندی می‌توانید فضای مورد نیاز برای تولید این گیاه را پنج تا شش برابر افزایش دهید و از ارتفاع محل مورد نظر به‌خوبی استفاده کنید. مسئله تامین نور را هم می‌توانید از طریق تامین نور مصنوعی با استفاده از لامپ‌های کم‌مصرف مرتفع کنید‌.

ابوالفضل محدثی، کارشناس امور باغبانی در این زمینه به «فرصت امروز» می‌گوید: گیاه کاکتوس به دلیل قابلیت‌ها و مشخصات ویژه‌ای که دارد می‌تواند در تولید گلخانه‌ای در زمینه کسب‌و‌کار‌های خانگی مورد توجه قرار گیرد‌. این کارشناس درخصوص روش‌های تکثیر این گیاه ادامه می‌دهد: تقریبا انواع گونه‌های کاکتوس از طریق کشت رویشی قابل تکثیر است بنابراین به افراد توصیه نمی‌شود که به دنبال تکثیر بذری این گیاه باشند چرا‌که هم زمان‌بر است و هم نیاز به تخصص بیشتری دارد.

وی ادامه می‌دهد: افرادی که قصد سرمایه‌گذاری در تولید این گیاه را دارند می‌توانند با کمی مطالعه اطلاعات خوبی را در این مورد‌ جمع‌آوری کنند و از روش‌های مرسوم تکثیر کاکتوس به‌ویژه روش قلمه‌زنی و پیوند استفاده کنند که بسیار ساده‌تر است‌. محدثی عنوان می‌کند که کاکتوس‌ها گیاهان مقاومی در برابر بیماری و کم‌آبی هستند اما باید نور کافی به آنها برسد بنابراین افراد باید به این نکته توجه ویژه‌ای داشته باشند‌. توصیه می‌کنم که افراد در ابتدای کار به سراغ گونه‌های گران‌قیمت نروند چون باید سرمایه بیشتری را در کار وارد کنند و در صورت عدم موفقیت بهای بیشتری پرداخت خواهند کرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/UzBaDFfg
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه