جمعه, ۲۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Fri, 10 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

با وجود رکود بازار چین و درحالی که آلمان از رکود این کشور رنج می برد، صادرات کشور فرانسه به چین همچنان پابرجا می ماند.

میزان صادرات فرانسه به چین در مقایسه با حجم صادرات آلمان به این کشور، زیاد نیست. به نظر می رسد رکود بازار چین تأثیر قابل توجهی روی اقتصاد فرانسه نداشته است. درحالی که کاهش صادرات آلمان به چین، ناامید کننده است، اما فرانسه همچنان با همان مقدار کم به صادرات خود به چین ادامه می دهد.

کم باش، همیشه باش

فرانسه پس از عبور از دوران خوب تجارت در سال های 2005 تا 2011، اکنون تجارت خارجی چندان موفقی ندارد. طی این سال ها، کشور های اروپایی از رشد چین، به نفع اقتصاد خود بهره مند می شدند. آلمان در این زمینه از همه کشور های اروپایی موفق تر عمل کرد و به طور متوسط 21 درصد از سهم صادراتش به چین مربوط می شد. در کنار آلمان، صادرات کشور های فرانسه، ایتالیا و اسپانیا به چین به طور متوسط رشد 14 درصدی داشت. اما، چین از سال 2011 به بعد، رشد اقتصادی زیادی نداشت. تولید ناخالص داخلی این کشور در سال های 2005 تا 2011، برابر با 10.9 درصد بود، درحالی که سال 2011 به 7.4درصد کاهش پیدا کرد. در همین حین بود که تقاضای داخلی چین کاهش پیدا کرد و در نتیجه میزان صادرات کشور های عضو اتحادیه اروپا به چین با کاهش روبه رو شد.

در سال 2015، کاهش رشد اقتصادی چین، همچنان ادامه داشت. نرخ رشد تولید ناخالص داخلی این کشور به 6.9درصد رسید که پایین ترین نرخ رشد در 25 سال گذشته و بی سابقه بود.

برتری فرانسه بر آلمان

از سال گذشته، بزرگ ترین صادرکننده اروپایی به چین، آلمان با 13 درصد از سهم بازار، از رکود بازار چین رنج می برد، اما صادرات فرانسه بدون تغییر ادامه دارد.

در واقع، بین سال های 2011 تا 2014، صادرات به چین در کشور های اروپایی به جز فرانسه و آلمان با کاهش روبه رو بود. در فرانسه صادرات به چین در این دوره، رشدی 6درصدی داشت. سال 2015، رشد صادرات به چین در فرانسه و اسپانیا ادامه داشت درحالی که در آلمان و ایتالیا ثابت ماند. در حقیقت، شرکت های چینی، با هدف تکیه نداشتن بر دانش خارجی در زمینه کالا های تجهیزاتی، ارتباط تجاری خود را با آلمان، شرکت های ژاپنی و کره جنوبی قطع کرده اند. سهم عمده ای از صادرات فرانسه به چین، در زمینه هوانوردی است که یک سوم صادرات این کشور را تشکیل می دهد چون صنعت هوانوردی چین وابسته است و دستگاه های تولیدشده در داخل، هنوز به بهره برداری نرسیده اند که این موضوع به نفع تجارت فرانسه است.

این نخستین باری نیست که فرانسه بازی تجارت را از آلمان می برد. پس از دوران بحران سال های 2008 و 2009 و به دلیل اینکه تجارت فرانسه بسیار کمتر از آلمان به تجارت خارجی وابسته است، کمتر از آلمان دچار مشکل شد. تولید ناخالص داخلی فرانسه در این زمان، تنها 2.8 درصد کاهش یافت، اما آلمان کاهشی 5درصدی را تجربه کرد. البته در سال 2013، رشد اقتصادی آلمان بیشتر از فرانسه بود که هنوز درباره سال های 2016 و 2017 اطلاعات دقیقی در دسترس نیست.

منبع : Latribune
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/JDK9glN5
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینتور استانبولآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه