جمعه, ۷ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Fri, 26 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانک های ایرانی در روابط با سایر بانک های بین المللی از محدودیت های تحریم خارج شده اند و با گشایش های پسابرجام، شاهد گسترش بیشتر مراودات بانکی در سطح بین المللی هستیم.

به گزارش «فرصت امروز» از بانک مرکزی، ولی الله سیف در دیدار با ایگور دودون، رئیس جمهوری مولداوی، این ملاقات را فرصت مناسبی برای گسترش زمینه همکاری های بانکی دو کشور دانست و گفت: نظام بانکی ایران پیش از تحریم ها، ارتباطات مناسبی با بانک های بزرگ اروپایی داشت، اما در زمان تحریم، این ارتباطات بسیار تضعیف شد و به تدریج روابط کارگزاری با بانک های بین المللی، در حال توسعه و گسترش است.

سیف، تعمیق بیشتر روابط بانکی ایران و مولداوی را خواستار شد و گفت: ساده ترین نوع ارتباط بانکی، ارتباطات کارگزاری است که بر مبنای آن بانک ها قادر به همکاری با هم خواهند بود.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: بر این اساس در صورت تمایل بانک های مولداوی برای ایجاد روابط کارگزاری، زمینه شکل گیری این نوع ارتباط بانکی طرفین فراهم می شود.  وی با بیان اینکه پیشنهاد تاسیس شعبه بانک های ایرانی در مولداوی را با مدیران بانک های ایران مطرح خواهد کرد، گفت: بانک های مولداوی نیز در صورت تمایل می توانند از این فرصت برای حضور در ایران استفاده کنند و با فراهم شدن زمینه همکاری، تاسیس بانک مشترک ایران و مولداوی در دستور کار طرفین قرار گیرد.

سیف تعامل با بانک های مولداوی را کانال و بستر مناسبی برای همکاری بانک های ایرانی و اروپایی خواند و بیان کرد: حجم مبادلات و نقل و انتقالات ایران به حوزه کشورهای اروپایی قابل توجه است و می توانیم از ظرفیت بانک های مولداوی برای منافع مشترک در تجارت خارجی بهره بگیریم.

رئیس شورای پول و اعتبار ادامه داد: به هر میزان که زمینه های مشترک شناسایی و مورد استفاده قرار گیرد و روابط از عمق مناسبی برخوردار شود، به دستاوردهای بزرگی برای طرفین دست خواهیم یافت.

وی با تاکید بر اینکه بانک های ایرانی در سطح جهانی برای تعامل با بانک های بین المللی محدودیتی ندارند، افزود: برای بانک های ایرانی محدودیت خاصی غیر  از استفاده از دلار در مراودات بانکی وجود ندارد.

سیف در عین حال افزود: اگرچه در این مورد نیز براساس سند برنامه جامع اقدام مشترک، فعالیت با دلار برای بانک های ایرانی نیز امکان پذیر است، اما بانک ها و موسسه های آمریکایی مجاز به همکاری با بانک های ایرانی نیستند.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: بیشتر معاملات و پرداخت های ایران با ارز یورو انجام می شود و سایر ارزهایی همچون یوان چین، وون کره و درهم امارت نیز در مبادلات بانکی ایران و شرکای تجاری مورد استفاده قرار می گیرد.

رئیس شورای پول و اعتبار با بیان اینکه در برخی از کشورهای اروپایی بانک های ایرانی به صورت شعبه حضور دارند، افزود: شعب بانک های ایرانی در آلمان، انگلیس، فرانسه، ایتالیا و کشورهای منطقه از جمله امارات متحده عربی و ترکیه فعال است و علاوه بر این، بانک مرکزی ایران با بانک های مرکزی ایتالیا، اتریش و برخی کشورها ارتباط مستقیم دارد.

رئیس جمهوری مولداوی نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور در ایران و مذاکره با مقام های کشورمان گفت: کشورش ظرفیت های مناسبی برای متصل کردن بانک های ایرانی و اروپایی برای انجام تعاملات دو سویه دارد.

ایگور دودون با بیان اینکه بانک های مولداوی را برای حضور در ایران و ایجاد شعب تشویق خواهد کرد، افزود: در مرحله نخست باید بانک های علاقه مند برای انجام همکاری از سوی طرفین معرفی و در مرحله بعد زمینه های ایجاد روابط کارگزاری و سهامداری مورد بررسی قرار گیرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/aAc97I1w
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه