شنبه, ۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 20 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

برای هر فردی، انگیزه ها و دلایل مختلفی برای شروع یک کسب و کار وجود دارد. اگرچه توصیه ها در این رابطه همواره این است که به دنبال تحقق بخشیدن به خواسته های خود باشید، با این حال واقعیت این است که در این رابطه برخی دلایل درست و نادرست وجود دارد که در ادامه به بررسی برخی از آن ها خواهیم پرداخت. در این رابطه توجه داشته باشید که آگاهی نسبت به درستی و یا نادرستی دلایل خود در همان ابتدا باعث می شود تا ریسک کاری که قصد انجام آن را دارید کاهش یافته و شانس موفقیت بیشتری را برای به ثمر رساندن آن داشته باشید.

شروع یک کسب و کار

7 دلیل درست برای شروع یک کسب وکار

کارآفرینان باتجربه همواره به این موضوع تاکید دارند که هر فردی باید از دلیل و یا دلایل درستی برای حضور در عرصه کارآفرینی، برخوردار باشد. درواقع شما باید یک ایده ناب را در اختیار داشته باشید تا بتوانید در امر کارآفرینی خود موفق ظاهر شوید. از جمله اشتباهات رایج در این رابطه این است که افراد در ابتدا امر کارآفرینی را شروع کرده و در مراحل بعد به سراغ یافتن حوزه های مورد نیاز جامعه می روند. همین بی‏هدفی آن ها باعث می شود تا عملا در سردرگمی به سر ببرند. به طور خلاصه 7 دلیل درست برای شروع یک کسب-وکار شامل موارد زیر است.

مطلب مرتبط: 7 درس مهم برای شروع یک کسب و کار موفق

1-شما یک موقعیت عالی را می بینید

شرایط جامعه همواره در حال تغییر است و همین امر نیز باعث می شود که بتوانید افق های جدیدی را بیابید که تمرکز روی حتی یک مورد از آن ها می تواند موفقیتی چشمگیر را برای شما به ارمغان آورد. در این رابطه توجه داشته باشید که شما به عنوان یک فرد علاقه‏مند به حوزه کارآفرینی، نیاز دارید تا همواره شرایط بازار را مورد بررسی قرار داده و به دنبال راهکارهایی برای رفع نیازهای افراد باشید. در آخر توجه داشته باشید که در صورتی که شما یک موقعیت جدیدی را می-بینید که برای آن برنامه و یا ایده ای درست را دارید، این امر خود یک دلیل درست برای شروع کسب وکار شما محسوب می شود.

2-شما ایده ای در اختیار دارید که مطمئن هستید افراد برای آن پول پرداخت خواهند کرد

هیچ کسب وکاری نمی تواند بدون کسب سود به کار خود ادامه دهد. به همین خاطر لازم است تا نسبت به سودآور بودن آن اطمینان حاصل کنید. برای این امر در ابتدا از خود سوال کنید که حاضر به پرداخت پول برای طرح خود هستید. در صورت این امر که موفق شدید تا از این مرحله عبور کنید بهتر است تا پرسشنامه ای را از جامعه آماری بازار هدف خود صورت دهید تا نسبت به درستی مسیر خود اطمینان حاصل نمایید.

3-شما قصد شروع کسب‏وکاری را دارید که نمونه موفق آن وجود دارد

اگرچه همواره تاکید می شود تا به دنبال ایده های ناب باشید، با این حال این امر حالت ایده آلی داشته و همه افراد نمی توانند به این شیوه عمل کنند. به همین خاطر شما می توانید با نگاهی به اقدامات سایر برندها و تلاش برای انجام نمونه ای از اقدامات آن ها، به موفقیت مدنظر خود دست پیدا کنید. در این رابطه توجه داشته باشید این امر که فرد یا افرادی قبلا مسیر مدنظر شما را پیموده باشند، خود به اطمینان خاطر بیش تر شما کمک خواهد کرد و ریسک کار را کاهش خواهد داد.

4-شما به راه حل خود برای حل یک معضل و یا رفع یک نیاز باور دارید

به عقیده هنری فورد(موسس شرکت خودروسازی فورد) افراد با رفع حتی یک نیاز جامعه می توانند به موفقیت دست پیدا کنند. در این رابطه لازم است تا نسبت به عملی بودن راهکارهای خود اطمینان داشته باشید. در موارد متعددی مشاهده شده است که افراد طرحی را در ذهن خود دارند با این حال در مرحله اجرا با مشکلات بسیاری مواجه می-شوند. به همین خاطر در صورتی که نسبت به عملی بودن ایده های خود اطمینان کافی را دارید، شروع کسب وکار برای شما، همراه با دلیلی درست خواهد بود.

5-شما از انجام مسئولیت های جدید لذت می برید

برای پیشرفت و کسب موفقیت در هر کسب‏وکاری، شما نیازمند علاقه کافی به کار خود خواهید بود. در این رابطه توجه داشته باشید که کارآفرینی یکی از اقدامات بسیار دشوار محسوب می‏شود. به همین خاطر تنها زمانی باید در این رابطه اقدام کنید که از تمایل کافی در این حوزه بهره مند باشید.

6-شما شکست را قبول نخواهید کرد

یک کارآفرین باید از روحیه مبارزه برخوردار باشد. علت این امر نیز به این خاطر است که شما در طول مسیر خود، با شکست های کوچک و بزرگ بی شماری مواجه خواهید شد. به همین خاطر در صورتی که از قدرت مبارزه با آن ها برخوردار نباشید، بدون شک بسیار زود از کار خود کناره‏گیری خواهید کرد. در همین راستا لازم است تا با خود صداقت داشته و نسبت به این امر که آیا شکست را قبول خواهید کرد یا نه به پاسخی واقع‏بینانه از خود دست پیدا کنید.

مطلب مرتبط: 4 گام برای شروع کسب و کار الکترونیکی موفق

7-شما تحقیقات کافی را انجام داده اید

اگرچه داشتن روحیه و علاقه در امر کارآفرینی امری ضروری محسوب می -شود، با این حال واقعیت این است که این امر تمام ماجرا نبوده و لازم است تا تحقیقات کافی در زمینه کاری مورد علاقه خود انجام داده باشید. برای مثال ممکن است ایده شما کاملا مفید باشد با این حال جامعه از آمادگی لازم برای پذیرش آن برخوردار نباشد. به همین خاطر لازم است تا قبل از شروع کار خود تحقیقات جامعی را انجام داده و یک پایگاه داده درست برای خود شکل دهید. در غیر این صورت شروع کار شما با ریسک بسیار بالایی همراه خواهد بود.

4 دلیل نادرست برای شروع یک کسب و کار

بسیار مهم است که با خود صادق باشید و دلایل درستی را برای شروع کسب‏وکار خود بیابید. در این رابطه همواره دلایلی وجود دارد که افراد ممکن است آن ها را درست تلقی کنند با این حال کاملا نادرست محسوب می شود. در این رابطه توجه داشته باشید که کافی نبودن یک دلیل نیز باعث می شود تا آن به عنوان یک مورد بد معرفی شود. در همین راستا 4 دلیل نادرست شروع یک کسب وکار شامل موارد زیر است.

1-شما از کار و یا مدیر خود متنفر هستید

از جمله دلایلی که باعث می شود تا افراد در اندیشه شروع یک کسب وکار جدید باشند، تنفر از موقعیت شغلی و یا مدیر آن ها است. با این حال تنفر از یک چیز به معنای علاقه‏مندی به چیز دیگری نخواهد بود. به همین خاطر توصیه می شود تا در صورتی که از این دلیل برخوردار هستید، در ابتدا به دنبال بررسی علت مشکل خود و ارائه راهکارهایی برای حل آن و در نهایت تغییر شغل خود باشید.

2-شما از اولویت مالی برخوردار هستید

تصور بسیاری از افراد در رابطه با امر کارآفرینی، یک کار پردرآمد است. این امر در حالی است که شما برای رسیدن به ثروت در این کار، نیازمند موفقیت خواهید بود. در این رابطه نمونه های متعددی از کارآفرینانی وجود دارد که عملا به هیچ پایگاه مطمئن مالی در زمینه خود دست پیدا نکرده اند. به همین خاطر در صورتی که اولویت اول شما کسب درآمد بالا است، توصیه می شود تا به دنبال ایجاد یک کسب وکار جدید و قدم نهادن در مسیر کارآفرین شدن، نباشید. درواقع برای این امر بسیار مهم است که کاری را انجام دهید که نسبت به آن تمایل بسیار بالایی را دارید و اولویت شما در ابتدا تحقق بخشیدن به رویای خود و رضایت مشتری است.

3-شما به دنبال حجم کاری کمتر و اقداماتی ساده تر هستید

یک باور نادرست دیگر در رابطه با امر کارآفرینی این است که مدیران و کارآفرینان، کار ساده ای را انجام داده و از حجم کاری کمتری در مقایسه با یک کارمند برخوردار هستند. این امر در حالی است که این افراد به علت نقش حیاتی که برای شرکت دارند، معمولا بیش ترین حجم کاری را داشته و با مسائل متعددی دیگر می باشند که باعث می شود تا ساعت کاری آن ها، زمانی دقیق نداشته باشد. به همین خاطر فرار از حجم کاری خود، نمی تواند دلیل درستی برای حضور در عرصه کارآفرینی محسوب شود.

مطلب مرتبط: 10 گام برای راه اندازی یک کسب و کار کوچک

4-شما به دنبال کسب شهرت هستید

اگرچه موفقیت در امر کارآفرینی همواره با کسب شهرت همراه خواهد بود با این حال این مسائل حاشیه های کار یک کارآفرین محسوب می شود. به همین دلیل در صورتی که درگیر این حواشی هستید، توصیه می شود تا در اندیشه شروع یک کسب وکار جدید نباشید.

منبع : thebalancesmb
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/mVn5GvBy
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه