پنجشنبه, ۹ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Thu, 28 Mar(3) 2024 /
           
فرصت امروز

آمار  ها حاکی از آن است که در حال حاضر بیش از 28 میلیون کسب  وکار کوچک در کشور آمریکا وجود دارد که این عدد 99.7 درصد کل شرکت های این کشور را تشکیل می  دهد. این امر بیانگر رشد سریع این دسته کسب وکارهاست که ضرورت توجه به آن را به طرز چشمگیری افزایش داده است.

اگرچه احتمال موفقیت این نوع کسب وکارها بیشتر است با این حال این امر بدین معنا نیست که هر کسی می  تواند در این مسیر با موفقیت گام بردارد بلکه نیاز است در ابتدا با اصول آن آشنا شده و به طرز درست اقدام کنید. در ادامه به بررسی 10 گام شروع یک کسب و کار کوچک خواهیم پرداخت.

1- تحقیقاتی کامل را انجام دهید

احساسی گام برداشتن عاملی است که امروزه خصوصاً در حوزه کسب  و  کار دیگر معنایی ندارد و لازم است هر اقدام شما با توجه به مطالعات شما باشد و نسبت به درستی کار خود اطمینان کافی داشته باشید. در بسیاری از موارد افراد صرفاً به علت اشتیاق خود برای انجام کاری وارد آن عرصه می شوند و به علت نداشتن پشتوانه درست و اقدامات اصولی، خیلی زود از بازار کنار گذاشته می شوند. بدون تردید این امر مطلوب هیچ کارآفرینی نیست، به همین خاطر لازم است در ابتدای راه خود تمامی پارامترهایی را که ممکن است تأثیرگذار باشد شناسایی کنید. اگرچه این امر ممکن است برای شما وقت گیر باشد با این حال به آهستگی به سمت جلو پیش رفتن همواره بهتر از متوقف شدن ناگهانی است.

در ابتدای تحقیقات خود لازم است مشخص کنید نیازهای بازار هدف شما چه است. این امر شما را در چارچوبی قرار خواهد داد که راهنمای عمل شما خواهد بود. در گام بعدی با تعیین نیازی که قصد تأمین آن را دارید، لازم است نوع محصول، نحوه توزیع و سایر موارد را به طور کامل مشخص کنید. با این حال موردی که باید همواره در این بخش مورد توجه باشد این است که وضعیت رقابت چگونه است و برنامه  های شما برای آن شامل چه اقداماتی می شود. نکته طلایی این بخش این است که در انجام هر کاری گام نخست مهم ترین بخش است، به همین خاطر همواره توصیه می شود از مشاوران مجرب در این رابطه استفاده کنید.

2- طرح کسب و کار خود را مشخص کنید

برای به مرحله عمل رساندن تمامی ایده  های خود شما نیاز به ایجاد یک برنامه جامع و منطقی دارید. برنامه کسب  وکار درواقع یک طرح است که اقدامات شما را از ابتدا تا سطح مطلوب مورد نظرتان مشخص می سازد. درواقع این طرح به نوعی راهنمای شما خواهد بود و لازم است به دقت و درستی صورت گیرد، در غیر این صورت به زودی با مشکلات کاملاً جدی مواجه خواهید شد. با این حال نکته مهم در این رابطه این است که تنوع در این امر بسیار زیاد بوده و محدودیتی برای افراد وجود ندارد. این امر باعث می شود هر فردی با توجه به نیازها، امکانات و توانایی  های خود بتواند مطلوب  ترین برنامه را برای خود مهیا سازد.

همواره این احتمال وجود دارد که با گذشت زمان نیاز به اعمال تغییراتی در برنامه وجود داشته باشد به همین خاطر در این رابطه لازم است به نحوی عمل کنید که امکان اعمال تغییرات وجود داشته باشد.

3- برنامه مالی شما چیست؟

اگرچه شروع یک کسب و کار کوچک نیاز به سرمایه چندانی ندارد با این حال لازم است در رابطه با اوضاع مالی شرکت در آینده و به طور کل هزینه  ها و درآمدها به طور جدی فکر شود. بدون شک هر کسب  وکاری در هر ابعادی که باشد ابتدا نیاز به سرمایه اولیه دارد. برای مثال در صورتی که این هزینه را از طریق وام می خواهید تأمین کنید، لازم است در رابطه با نحوه بازگرداندن آن واقع گرایانه برنامه ریزی کنید.

همچنین همواره این نکته را مدنظر داشته باشید که اصل جا افتادن و شناخته شدن در بازار نیازمند مدت زمانی است که طولانی یا کوتاه بودن آن را اقدامات شما مشخص خواهد کرد. به همین خاطر باید به گونه  ای عمل کنید که هزینه  ها از میزان درآمد پیشی نگیرد، در این صورت خیلی زود با معضل ورشکستگی مواجه خواهید شد. در رابطه با برنامه مالی اگرچه تصمیم گیرنده شما هستید با این حال توصیه اکثر کارشناسان این است که دو برنامه کوتاه و بلند مدت برای شرکت خود در نظر داشته باشید تا بتوانید بدون مشکل در این رابطه به سمت موفقیت پیش روید.

4- ساختار خود را تعیین کنید

شرکت شما ممکن است به هر نحوی شکل بگیرد و به همان طریق رشد پیدا کند. به همین خاطر لازم است نحوه این شکل گیری و رشد با توجه به اهداف و نیاز شما باشد. برای رسیدن به این امر لازم است قبل از شروع کار، ساختار شرکت خود را تعیین کنید. این ساختار به احتمال زیاد بعدها دچار دستخوش اساسی خواهد شد، با این حال ابتدا لازم است ساختاری را برای خود تعریف کنید.

فراموش نکنید که «انتخاب یک ساختار کسب وکاری مناسب» نخستین قدم قانونی برای ایجاد یک شرکت و درعین حال یکی از پیچیده ترین تصمیمات مدیریتی است. انواع مختلف ساختار یک شرکت شامل شراکتی، مالکیت انحصاری، مسئولیت محدود و دو کلاس c و s هستند که لازم است درباره آن اطلاعات لازم را کسب کنید.

5- انتخاب و ثبت نام شرکت

انتخاب نام شرکت امری بسیار مهم تلقی می شود، به این علت که امکان تغییر آن وجود ندارد و به همین خاطر لازم است در رابطه با آن تمام ویژگی  های مدنظر مورد توجه قرار گیرد. در انتخاب نام پیش از هر چیزی لازم است چند گزینه را برای خود در نظر بگیرد سپس اطمینان حاصل کنید که مشابه آن وجود نداشته باشد. در گام بعد می  توانید اقدام به ثبت آن کنید که قوانین و اقدامات آن در هر کشوری متفاوت است.

فراموش نکنید که یک نام مناسب می تواند به خوبی در بین مخاطبان جای بیفتد و برعکس یک نام نادرست باعث فراموشی شرکت شما خواهد شد. برای شروع نیز توصیه می شود مشخص سازید که می  خواهید نام شرکت بیانگر کدام ویژگی محصولات شما باشد. همچنین از انتخاب نام  های طولانی خودداری کنید زیرا برای مخاطبان جذابیت چندانی ندارند.

6- مجوزهای لازمه را دریافت کنید

هر شرکتی بنا بر نوع فعالیتی که قرار است داشته باشد، نیاز به یکسری مجوزها دارد. در این رابطه لازم است همان ابتدا نسبت به تهیه آنها اقدام کرده و قوانین مرتبط با آن را مطالعه کنید. توجه داشته باشید که برخی شرکت ها انجام این دسته از کارها را کم اهمیت دانسته و به بعدها موکول می کنند. با این حال در موارد متعدد مشاهده شده است که همین سهل انگاری منجر به مشکلات زیادی شده است، به نحوی که زمان زیادی را از افراد خواهد گرفت. به همین خاطر بهتر است به روش معمول و درست عمل کنید.

7- سیستم حسابداری و سامانه خدمت رسانی خود را مشخص کنید

حجم رویدادهای مالی در یک شرکت و نوع اطلاعات مالی مورد نیاز، تعیین کننده سازمان و تشکیلات سیستم حسابداری است که به سه دسته دستی، مکانیکی و کامپیوتری تقسیم بندی می شود. واقعیت این است که کسب وکارهای کوچک تنها زمانی به شکل مؤثر عمل خواهند کرد که از سیستم  های مناسبی برخوردار باشند. یکی از مهم ترین این سیستم  ها سیستم حسابداری بوده که باید با توجه به نیاز خود نسبت به دایر کردن آن اقدام کرد.

در رابطه با سامانه خدمت رسانی نیز ذکر این نکته ضروری است که امروزه با رشد روزافزون تکنولوژی دیگر نمی  توان با تکیه بر روش  های قدیمی در بازار به رقابت پرداخت به همین خاطر لازم است سامانه پیامکی و اینترنتی برای خدمت رسانی بهتر به مشتریان ایجاد کرد.

8- مکان احداث شرکت را مشخص کنید

در رابطه با مکان شرکت، تنها منظور جایگاه ساخت آن نیست.، بلکه نوع شرکت نیز مدنظر است. برای مثال شرکت شما یک دفتر کوچک است یا یک تولیدی بزرگ، بدون تردید مکان قرار گیری آن با توجه به نوع کسب  وکاری که قصد شروع آن را دارید تعیین می شود. اقدام بعدی در این راستا این است که تعیین کنید قصد خرید ساختمان مدنظر را دارید یا اجاره آن، حتی ممکن است شما تنها زمینی را خریداری و شرکت خود را درون آن احداث کنید. در این رابطه همه چیز وابسته به نیاز و میزان بودجه اولیه شما دارد.

9- تیم خود را آماده سازید

امروزه اهمیت تیم کاری بر هیچ کس پوشیده نیست و در این مرحله استخدام مهم ترین بخش محسوب می شود. در رابطه با استخدام نخستین نکته ضروری این است که مشخص کنید به چه تعداد استخدام رسمی و غیررسمی نیاز دارید. در گام بعدی لازم است نحوه استخدام خود را به نحوی اجرا کنید که شایسته  ترین افراد از بین تمامی متقاضیان جذب شوند. در این رابطه امروزه شرکت ها در راستای کاهش هزینه  های خود دست به خلاقیت  های کاملاً کاربردی می  زنند.

برای مثال می  توانید دربان خود را از بین بی  خانمانان استخدام کنید و به جای دستمزد به آنها جایی برای خواب و سه وعده کامل غذایی بدهید. این امر بدون شک کم  هزینه  تر خواهد بود و در صورت مانور دادن روی آن به علت اینکه عملی انسان دوستانه محسوب می شود، می  تواند خود تبلیغی مناسب برای شرکت باشد.

10- تبلیغ کنید

این بخش آخرین مرحله محسوب می شود. درواقع شما با پشت سر گذاشتن 9 مرحله گذشته، دیگر آماده آغاز فعالیت خود و رقابت با سایرین می  باشید. با این حال با توجه به این امر که در هر کسب  وکاری مشتری عامل سودآوری است، لازم است به نحوی خود را به سایرین معرفی کنید. در رابطه با تبلیغات امروزه روش  های متنوعی وجود دارد که ممکن است خود به تنهایی نتوانید بهترین را از میان آنها انتخاب کنید، به همین خاطر توصیه می شود یک تیم تبلیغاتی برای خود دست  وپا کرده و این امر را به آنها واگذار کنید.

در آخر توجه به این نکته ضروری است که موفقیت یک شبه به دست نمی آید و لازم است در مسیر خود استقامت و تداوم داشته باشید.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/KWvCzMoL
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاروکیلقطعات لیفتراکدستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورلیفتراکپرس لاین ساخت پرسشنامهرمان پرطرفدارسررسید 1403طراحی سایت فروشگاهشیر برقی گازتیزهوشان پایه ششمخرید نرم افزار حسابداریخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه