شنبه, ۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 20 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

معاون صنایع دستی کشور در نشست با گروهی از اساتید و محققان دانشگاه الزهرا گفت: دانشگاه ها باید در زمینه های مختلف به ویژه صنایع دستی حرف های جدیدی برای گفتن داشته باشند و محل طرح طرح های خلاقانه باشند.

بهمن نامورمطلق، معاون صنایع دستی کشور در این نشست ضمن تأکید بر لزوم ایجاد هم افزایی و همکاری های بیشتر صنایع دستی و دانشگاه ها ادامه داد: پروژه های انجام شده توسط دانشجویان و پژوهشگران در این حوزه به نوعی صیانت و حمایت از صنایع دستی بوده بسیار قابل تأمل است اما باید با هم افزایی و هماهنگی بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

وی افزود: دانشگاه ها با توجه به زیبایی شناسی نسل جوان باید نمونه و مدل سازی کنند و به مرور بر میزان آن افزوده شود.

معاون صنایع دستی کشور یادآور شد: باید پس از انجام این طرح ها ارزیابی کرد که آیا این فعالیت ها بازتاب خوبی در جامعه داشته است یا نه برای این امر نیز ارتباط با تجار و فعالان این حوزه می تواند بسیار کمک کننده باشد.

وی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت فروشندگان و صادرکنندگان به دلیل آگاهی به ظرفیت ها و نیاز بازار گفت: ارتباط مستقیم با فعالان صنایع دستی از جمله صادر کنندگان به دلیل اینکه سلیقه بازار، زیبایی شناختی تجاری و بازار عرضه و فروش را در دست دارند می تواند به ترویج این حوزه بسیار کمک کند.

نامور مطلق در ادامه این نشست پس از بازدید از نمونه محصولات تولیدی دانشجویان گفت: اگر تعداد این آثار جدید و تازه طراحی شده بیشتر باشد می توان طرح برگزاری یک نمایشگاه تخصصی در این زمینه برای معرفی و نمایش این آثار را اجرایی کرد.

وی همچنین در ادامه سخنانش از زحماتی که پژوهشگران و دانشجویان دانشگاهی در مسیر ترویج، معرفی و کاربردی ساختن صنایع دستی متحمل شدند تشکر کرد.

معاون صنایع دستی کشور تأکید کرد: معرفی تجار و نیز ایجاد شرایط مناسب برای نمایش نوآوری های صنایع دستی برای دانشجویان فعال در این حوزه زمینه فعالیت بیشتر آنها را فراهم می کند.

وی خاطرنشان کرد: اگر هرسال دانش آموختگان نوآور و مبتکری در حوزه صنایع دستی فارغ التحصیل شوند، این گروه خلاق تازه نفس می تواند به صورتی قابل ملاحظه در توسعه و رونق صنایع دستی تأثیر گذار باشد.

وی با تأکید بر لزوم فعال و انگیزه بخش بودن دانشگاه ها برای توسعه علم در جوانان گفت: دانشگاه ها باید در زمینه های مختلف به ویژه صنایع دستی حرف های جدیدی برای گفتن داشته باشند، دانشگاه ها باید محل مطرح شدن طرح های خلاقانه باشد.

معاون صنایع دستی کشور در پایان اضافه کرد: معاونت صنایع دستی به دانشجویان و هنرمندان جوانی که قصد راه اندازی کارگاه تولید صنایع دستی را دارند با ارائه تسهیلات و اطلاع رسانی کمک خواهد کرد تا چرخ صنایع دستی با رونق بیشتری بچرخد و برای جوانان علاقه مند ایجاد اشتغال شود.

در ادامه این نشست اساتید دانشگاه نیز ضمن تشکر از همکاری ها و حمایت های معاونت صنایع دستی در انجام پژوهش های دانشگاهی بر تأثیرگذاری بیش از پیش معاونت صنایع دستی و سیاست گذاری وحتی کنترل کیفیت طرح ها در حوزه صنایع دستی در دانشگاه الزهرا به منظور کاربردی تر کردن صنایع دستی تأکید کردند.

گفتنی است در این نشست طرح های صورت گرفته، چگونگی انجام تحقیقات و طی شدن مراحل انجام کار و نیز کاربری های جدید و کاربردی تر از صنایع دستی مانند ایکات، دارایی بافی، حوله بافی، کپوبافی و گلیم که از سوی دانشجویان این دانشگاه انجام شده بود ارائه شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/7hcDIvfF
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه