چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Wed, 8 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

بهره گیری از فناوری پرداخت الکترونیک NFC در سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کلید خورد.

به گزارش ایبِنا، روش پرداخت الکترونیک NFC مدت ها در بسیاری از کشورهای دنیا متداول است و با وجود گستردگی و رواج استفاده از ابزارها و روش های پرداخت الکترونیک در کشور، جای این روش پرداخت مبتنی بر موبایل در ایران خالی بود.

مزایای استفاده از این روش پرداخت به قدری بود که «شاپرک» به عنوان متولی حوزه پرداخت الکترونیک در کشور از مدت ها قبل امکانات زیرساختی ارائه این سرویس را فراهم آورده و پیش نویس مقررات ناظر بر ارائه و استفاده از آن را پس از جمع بندی نظرات کارشناسان و فعالان حوزه پرداخت در اختیار بانک  مرکزی قرار داده  بود. پس از بررسی های لازم، بانک  مرکزی از این روش پرداخت به صورت رسمی رونمایی کرد.

در این شیوه پرداخت، برای پرداخت وجه توسط دستگاه های کارتخوان دیگر نیازی نیست از کارت بانکی برای انجام تراکنش استفاده شود. کافی است خریدار اپلیکیشن مربوط را در گوشی تلفن  همراه خود نصب کرده  و اطلاعات کارت بانکی را در گوشی ذخیره کرده باشد. زمانی که کارت بانکی در این نرم افزار تعریف  شود، از سوی بانکی کارت را صادر و پشتیبانی کرده، رمزگذاری و شماره کارت شبیه سازی می شود. هنگامی که برای پرداخت به دستگاه های کارتخوان مراجعه می شود با فعال شدن این نرم افزار، گوشی تلفن  همراه را به دستگاه نزدیک کرده و از طریق نشانه گذاری ای که قبلا انجام شده، پرداخت در پایانه فروش انجام خواهد شد و دیگر نیازی به استفاده از کارت نیست.

نمایشگاه کتاب، نخستین حضور جدی NFC

محسن قادری، مدیرعامل شرکت شاپرک در این باره گفت: این شرکت با هدف حرکت به سمت استانداردها، پیاده سازی و رعایت آنها در حوزه پرداخت و همچنین افزایش امنیت، دستورالعمل های فنی پرداخت با فناوری NFC براساس استانداردهای جهانی را تدوین کردیم.

وی افزود: مراحل تکمیلی این طرح در شرکت شاپرک دنبال و تست هایی نیز روی آن انجام شد که نتیجه آن در نمایشگاه کتاب امسال که پرداخت با NFC برای نخستین بار در آن پیاده سازی و اجرایی شده، قابل  مشاهده است.

قادری تصریح کرد: هدف شرکت شاپرک در تدوین این طرح و دستورالعمل اجرایی آن، حرکت به سمت استانداردها، پیاده سازی و رعایت آنها در حوزه پرداخت و همچنین افزایش امنیت و ایجاد یک زیرساخت بدون ورود به فضای کسب وکار است.

3 هزار کارتخوان مجهز به NFC در نمایشگاه کتاب

حامد منصوری، مدیرعامل شرکت آسان پرداخت که امسال نیز برای چهارمین بار پیمانکار ارائه خدمات پرداخت الکترونیک در نمایشگاه کتاب است، در این باره گفت: پس از آنکه استانداردهای پرداخت مبتنی بر NFC در اختیار شرکت های پی اس پی قرار داده  شد، سرمایه گذاری و تلاش فراوانی برای یکسان سازی رویه ها انجام گرفت و در نهایت موفق شدیم محصول و عملیاتی را به نهادهای ناظر حاکمیتی ارائه و تأییدیه های لازم را دریافت کنیم.

وی ادامه داد: امسال هم مانند سه سال گذشته ارائه خدمات پرداخت در نمایشگاه بین المللی کتاب برعهده شرکت آسان  پرداخت است و از آنجایی که خواست رگولاتوری رونمایی رسمی از شیوه پرداخت  NFC پیش از نمایشگاه کتاب بود، ما آمادگی های لازم را از قبل انجام داده  بودیم و هم اکنون بیش از 3 هزار دستگاه کارتخوان مجهز به NFC در نمایشگاه کتاب تهران نصب شده و آماده استفاده است.

منصوری ادامه داد: تمام کارتخوان های نصب شده به دو شیوه کابل و بی سیم قادر به ارائه سرویس هستند و اگر گوشی تلفن همراه خریداران مجهز به  NFC باشد به راحتی می توانند از کارتخوان های نصب شده در نمایشگاه استفاده کنند. ضمن اینکه زمینه همکاری با تمام بانک ها در قالب سامانه «مانا» فراهم شده  است.

وی افزود: این فناوری از امنیت بسیار بالایی نسبت به کارت های بانکی برخوردار است، به طوری که اگر کارت های بانکی دارای یک رمز هستند استفاده از این فناوری سه لایه امنیتی را به همراه خواهند داشت به طوری که در جریان نشانه گذاری ای که براساس این نرم افزار انجام می شود اول باید طرف استفاده کننده رمز گوشی موبایل را باز کند، دوم رمز برنامه نشانه گذاری و سوم رمز کارت خواهد بود که خود امنیت آن را به شدت افزایش می دهد و حتی در هنگامی که گوشی موبایل مفقود شود نگرانی چندانی از بابت دسترسی به این نرم افزار و خالی شدن حساب بانکی وجود ندارد.

ساماندهی اقتصاد باید از بانک ها شروع شود

رئیس خانه اقتصاد تصریح کرد: سیاست های پولی و بانکی ما از سال های قبل دچار یک اشتباه بزرگ است و اگر بخواهیم اقتصاد، صادرات و واردات کشور را سامان بدهیم باید اول از بانک ها شروع کنیم.

ابراهیم جمیلی درباره اینکه چگونه می توان معادله نابرابر نرخ سود و تورم را حل کرد، به رادیو گفت وگو گفت: سیاست های پولی و بانکی کشور از سال های قبل دچار یک اشتباه بزرگ بوده و در حال حاضر با دستور نمی توان نرخ ها را پایین آورد یا بالا برد بلکه باید به عرضه و تقاضا توجه کنیم.

رئیس خانه اقتصاد تصریح کرد: لازم است سیاست های کلی پولی و بانکی را کنترل کنیم که ببینیم نرخ مناسب برای سپرده گذاری ها چیست؟

وی با ابراز تاسف از اینکه عرضه و تقاضای کشور متعادل نیست، افزود: ما همیشه شاهدیم که میزان تقاضا برای تسهیلات بانکی بیش از توان بانک هاست و این اتفاق باعث ایجاد رانت شده است، به طوری که بانک ها گاهی به اعطای وام به افرادی خاص مبادرت می ورزند که با آنها ارتباط های آنچنانی دارند.

جمیلی وجود این گونه روابط را در سیستم بانکی کشور آفتی بزرگ برای اقتصاد تعریف و تصریح کرد: اگر بخواهیم بین نرخ تورم و نرخ تسهیلات تعادلی آرامش برقرار کنیم باید گفت کاری نیست که بتوان یک شبه یا یک ساله آن را به نتیجه رساند بلکه چنین کاری نیازمند برنامه ریزی مناسبی است که به آن عمل شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/u2hNYDVH
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آباد
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه