دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Mon, 6 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

فدکس یا فدرال اکسپرس، امروزه بزرگ ترین شرکت حمل ونقل هوایی جهان است. مزیت اصلی این شرکت که باعث دستیابی به شهرت جهانی شده، انتقال هر محصولی  (با هر اندازه) به دورافتاده ترین نقطه دنیاست. فرد اسمیت با ایده جابه جایی کالا از نقطه A به نقطه B جرقه طرح عظیم این شرکت را زد.

به عبارت دقیق تر، آنچه در ذهن اسمیت می گذشت، طراحی سیستمی نوین برای بهبود کیفیت و سرعت جابه جایی کالاها بود. واکاوی منطقی این امر منجر شد در نهایت ایده اولیه به طرح فدرال اکسپرس ختم شود. پیش از این در زمینه فرصت یابی بحث مفصلی داشته ایم. همانطور که قابل درک است، فرد اسمیت به خوبی مشکل موجود  (فرصت) را شناسایی و به بهترین شکل از آن بهره برداری کرد.

ایده پردازی و خلق طرح های نوین همیشه به معنای استقبال اهالی دانشگاه و جامعه علمی از آن نیست. اگر در مورد ادعای فوق شک دارید، مثال غول صنعت حمل ونقل هوایی شما را مطمئن خواهد ساخت. اسمیت هنگام تحصیل در دانشگاه، ایده اش را به عنوان پروژه پایان تحصیل ارائه کرد، اما استادش چندان از ایده مذکور استقبال نکرده و نمره C به وی داد.

افراد معمولی در چنین شرایطی قید ایده شان را زده و احتمالا تا مدتی در حسرت نمره اخذ شده به سر خواهند برد. با این حال ماجرا در مورد فرد اسمیت، امپراتور دنیای حمل ونقل، کاملا متفاوت است. پس از برخورد نامناسب اساتید دانشگاهی وی تصمیم گرفت طرحش را شخصا به اجرا در آورد. بر همین اساس در سال 1971 فدرال اکسپرس پا به دنیای کسب وکار گذاشت. پس از چند دهه تلاش در زمینه کسب وکار هوایی، این شرکت نام خود را به صورت کوتاه تر در آورد و از آن زمان فدکس یکی از پرکاربردترین نام های روزمره بسیاری از افراد سراسر دنیا شد.

نخستین فعالیت فدکس در فرودگاه بین المللی ممفیس در ایالت تنسی بود. سال 1973 این پروژه در فرودگاه مذکور کلید خورد و امیدهای اسمیت باید مرحله سختی از آزمایش را پشت سر می گذاشتند. خدمات اولیه فدرال اکسپرس شامل تحویل معمولی بسته ها در دو روز کاری و طرح ویژه مبنی بر تحویل یک شبه (12 ساعت) این بود. فدکس طرح خود را در 21 شهر نزدیک به هم در آمریکا شروع کرد.

نخستین روز کاری فدرال اکسپرس در 17 آوریل 1973 بود. در این روز تنها 19 بسته توسط شرکت جابه جا شد. اگرچه ابتدای فعالیت فدکس با شور و هیجان عمومی همراه بود، با این حال مردم ایده فدرال اکسپرس را به عنوان یک کسب وکار به حساب نمی آوردند.

 به عبارت بهتر، طرح مذکور در ذهن مردم بیشتر شبیه یک ایده خلاقانه صرف بود؛ نکته مهمی که باعث شد فدکس در ابتدای کارش تجربه تلخ ضرر یک میلیون دلار در هر ماه را تجربه کند. برای اسمیت مدیریت یک برند شکست خورده در ابتدای راه بسیار دشوار بود. با این حال فرد به جای قبول شکست تمام تلاشش را معطوف به بهبود شرایط کرد. نتیجه این امر ایده گسترش کسب وکار به منظور دستیابی به مشتریان بیشتر بود. در ابتدا شاید این امر اندکی عجیب به نظر برسد، اما باید توجه داشت که کسب وکار فدکس ماهیت عمومی داشت. این امر به معنای سود بیشتر در صورت توسعه خدمات است.

قدم گذاشتن به بازار پایتخت آمریکا باعث توجه بیشتر افراد به این برند شد. بر همین اساس اسمیت موفق شد در مدت یک سال پس از ورود به بازار پایتخت سود 60 میلیون دلاری را برای شرکتش به ارمغان بیاورد. بر این اساس استارتاپ فدکس تبدیل به یکی از پرسودترین استارتاپ های تاریخ آمریکا شد.

در سال 1975 فدکس تصمیم گرفت تحول جدیدی را در شیوه خدمت رسانی خود ایجاد کند. بر این اساس به جای تحویل بسته ها به دفتر نمایندگی شرکت در هر شهر، این بسته ها به صورت مستقیم برای مشتریان ارسال می شد. چنین شیوه هایی علاوه بر تسریع فرآیند تحویل بسته ها باعث کاهش هزینه تأسیس نمایندگی در بسیاری از شهرها شد.

در اواخر دهه 90 فدکس تصمیم به همکاری با شرکت هواپیمایی بویینگ گرفت. همکاری با یک شرکت معتبر در زمینه تولید هواپیما علاوه بر تأثیر روانی بر مخاطب، باعث اطمینان خاطر بیشتر شرکت های بیمه نیز شد. در زمینه توجه به شرکای تجاری، فدکس مثال بسیار خوبی است. توجه به شرکای تجاری تکه گمشده پازل کسب وکار در عصر حاضر است. در حال حاضر فدکس با در اختیار داشتن 628 هواپیما و حمل ونقل بسته های مختلف به 375 مقصد گوناگون، پادشاه آسمان بسیاری از کشورها محسوب می شود.

پرسش هایی برای پیشرفت

- فدرال اکسپرس طرحی است که در میان اساتید دانشگاهی با استقبال مناسبی روبه رو نشد. با این حال پیگیری های اسمیت منجر به تحقق یک رؤیا از خاکسترهای شکست آکادمیک شد. پرسش اصلی در این میان به این صورت است: آیا شما تحمل شکست را دارید؟ این شکست تنها در زمینه استقبال جامعه علمی نیست، بلکه مانند فدکس شکست در ماه های اولیه و به صورت متوالی را نیز در بر خواهد گرفت.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/a2NdLzkc
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه