پنجشنبه, ۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 25 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

10اقدام ضروری در راستای مدیریت درآمد

6 سال پیش ( 1396/5/17 )
پدیدآورنده : امیرآل‌علی  

اگر در رابطه با مدیریت منابع مالی خود با مشکل مواجه هستید و به درستی نمی توانید آن را اداره کنید، در گام نخست لازم است در اقدامات خود بازنگری صورت دهید. درواقع گام نخست در این رابطه این است که اقدامات اشتباه خود را شناسایی کنید که این امر بدون ایجاد وقفه در انجام کارها به روش معمول، صورت نخواهد گرفت.

در ادامه به معرفی 20 چالش برای مدیریت منابع مالی خواهیم پرداخت. بدون تردید این امر زمانبر خواهد بود، با این حال تأثیر بسیاری در بودجه شما خواهد داشت.

1-برای خود بودجه مشخص تعیین کنید

هنگامی که به طور مکرر در مدیریت منابع مالی خود دچار مشکل می شوید، ضروری ترین اقدام این است که بودجه خود را مشخص کنید. درواقع در بسیاری از موارد افراد به این علت که محدوده خرج خود را تعیین نمی کنند، به نحوی عمل می کنند که کاملا خارج از توان آنهاست. این امر تقریبا در تمامی شرکت ها اجرا می شود با این حال صرفا انجام آن مدنظر نبوده و نحوه کار نیز به همان میزان مهم است. به همین خاطر لازم است با اصول بودجه بندی آشنا شوید.

فراموشن کنید که هدف از بودجه بندی ایجاد یک برنامه مالی دقیق و مشخص است تا از طریق آن بتوان برای آینده، به نحوی کارآمدتر در بازار رقابتی و فشرده حال حاضر، برنامه ریزی کرد.

2- هزینه های ماهانه خود را کاهش دهید

از دیگر اقدامات مؤثر در این رابطه استفاده از یک شیوه خلاقانه است. در مورد قبل شما تنها بودجه خود را مشخص می کنید با این حال در بسیاری از موارد هزینه های زیاد این امر را دچار مشکل می سازد. به همین خاطر در گام بعد لازم است هزینه های دائمی خود را مشخص کرده و راهکارهایی برای حذف یا حداقل کاهش آن پیدا کنید.

برای مثال می توانید تمامی قبض ها و لیست هزینه های سه ماه قبل خود را به طور همزمان مورد مطالعه قرار دهید و هزینه های ضروری و غیرضروری خود را شناسایی کنید. بدون تردید هزینه های غیرضروری باید حذف شوند با این حال در رابطه با موارد اصلی به علت نقش حیاتی آنها برای شرکت نمی توان بی محابا عمل کرد.

در این راستا لازم است راهکارهای کاهش این دسته از هزینه ها را بیابید. برای مثال در صورتی که برق مصرفی شرکت شما زیاد است، می توانید از تجهیزات جدیدتر که به مراتب مصرف کمتری دارند استفاده کرده یا از انرژی های رایگان مانند انرژی خورشیدی و بادی برای تأمین نیاز خود استفاده کنید.

3- تلویزیون را خاموش کنید

با رشد روز افزون تکنولوژی امروزه شاهد میلیون ها شبکه فعال تلویزیونی هستیم و همین امر باعث می شود تا افراد زمان زیادی را صرف تماشای آن کنند. با این حال توجه به این نکته ضروری است که تقریبا تمامی شبکه ها جنبه تفریحی داشته و تنها زمان باارزش شما را پر خواهند کرد. بدون شک اگر وابستگی شدید به آن پیدا کنید از کارهای مهم خود دور خواهید شد و این امر عملکرد منفی روی زندگی شما خواهد داشت. به همین خاطر لازم است تلویزیون خود را خاموش نگه دارید. این امر هم در صرفه جویی در زمان و هم در هزینه کاملا مفید خواهد بود.

4- غذای بیرون را فراموش کنید

یکی از بزرگ ترین راه های کاهش هزینه و مدیریت مالی، بدون تردید همین مورد است. امروزه افراد زمان کمی را برای آشپزی دارند و همین امر باعث می شود به رستوران ها بروند. با این حال لازم است توجه داشته باشید که زمانی که شما صرف رفتن به یک مکان دیگر برای خوردن غذا می کنید تقریبا برابر با زمانی است که صرف پختن غذا می شود. با این حال تفاوت اصلی در قیمت تمام شده است که در صورتی که خودتان آن را انجام دهید به طرز شگفت آوری کاهش خواهد یافت.

5- لیست ماهانه ایجاد کنید

بدون تردید هر فردی یکسری خواسته ها دارد که در صورت نرسیدن به آن ممکن است دچار افسردگی و مشکلات زیادی شود. با این حال در بسیاری از موارد ممکن است نتوانید یک باره به همگی آنها دسترسی پیدا کنید، به همین خاطر لازم است لیستی از کارهایی که می خواهید انجام دهید و مواردی را که ضروری است به دست آورید تهیه کنید. تعداد آن ممکن است در ابتدا صدها مورد را شامل شود با این حال ضرورتی وجود ندارد تا به تمامی آنها یک ماهه دست پیدا کنید و برنامه ریزی برای چند مورد در هر ماه کاملا کافی و کارآمد خواهد بود.

6- مطالعات خود را افزایش دهید

در هر زمینه ای که می خواهید گامی بردارید، به همراه داشتن دانش کافی از ملزومات آن به حساب می آید. در بسیاری از موارد مشاهده شده است که افراد اقدام به ایجاد بودجه برای خود می کنند با این حال به دلیل عدم در اختیار داشتن اطلاعات کافی، به شیوه ای نادرست اقدامات خود را پیش می برند. به همین خاطر لازم است همواره درصدد کسب اطلاعات در این رابطه باشید. یکی از بهترین منابع در این زمینه که می تواند راهنمای عمل بسیار خوبی باشد، کتاب «تمام پولی که می توانید دوباره زنده کنید» اثر دیوید رامزی است.

7- کارت اعتباری خود را در مکانی دور از دسترس قرار دهید

همه ما با این جمله آشنا هستیم که اگر پول در دسترس باشد خرج خواهد شد. این امر کاملاً درست است و به همین خاطر لازم است همواره مبلغ مشخصی را به همراه داشته باشید تا از وسوسه شدن برای خرید بیشتر جلوگیری شود. با این حال فراموش نکنید که سختگیری بیش از حد تنها باعث از دست رفتن انگیزه عمل شما خواهد شد و در طولانی مدت نتیجه عکس به همراه خواهد داشت. به همین خاطر اقدامات شما باید با توجه به نیاز و سطح تحمل شما باشد و در این امر مقایسه خود با فرد دیگر امری کاملا اشتباه است.

8- پس انداز کنید

اگرچه روش های زیادی در راستای مدیریت مالی وجود دارد با این حال روش مدنظر ما به صورت هفتگی است. درواقع در این روش لازم است به صورت هفتگی مبلغی مشخص را ذخیره کنید. میزان آن چندان اهمیتی ندارد و باید با توجه به شرایط اقتصادی و سطح توانایی مالی شما باشد با این حال امری کاملا ضروری بوده و در پایان ماه شما با مبلغی مواجه خواهید بود که می تواند کمک شایانی محسوب شود. با این حال فراموش نکنید که استمرار این امر مهم است، پس بهتر است در رابطه با آن احساسی عمل نکنید و مبلغی را مشخص سازید که همواره قادر به ذخیره آن باشید.

9- از پول های خود مراقبت کنید و برنامه ای برای آن داشته باشید

بسیاری از سهل انگاری ها منجر به از دست رفتن حاصل تلاش افراد خواهد شد. برای مثال گذاشتن پس اندازهای خود در خانه، انتخابی امن محسوب نمی شود و بهتر است در بانک این امر صورت گیرد. در رابطه با پس اندازهای خود بهتر است خلاقیت به خرج دهید، برای مثال در صورتی که اطمینان دارید قیمت محصولی طی ماه های آینده افزایش چشمگیری خواهد یافت، بهتر است با پولی که در اختیار دارید آن محصول را به تعداد مدنظر خریداری کرده و بعدها به فروش برسانید که خود منجر به کسب سود برای شما خواهد شد. درواقع ذخیره پول اگرچه امری سودمند است اما هنر این است که بتوانید از این پول در راستای کسب سود بیشتر استفاده کنید.

10- مهارت های کاری خود را افزایش دهید

بسیاری از افراد بخشی از پول های خود را صرف کلاس هایی می کنند که چندان کاربردی برای آنها ندارد و همین امر باعث می شود پیشرفت خاصی در زندگی شان رخ ندهد. با این حال افزایش توانایی ها در رابطه با عرصه کاری خود بدون شک سرمایه گذاری موفقی خواهد بود.

برای مثال در صورتی که شما در یک آژانس هواپیمایی مشغول به کار هستید، یادگیری چند زبان می تواند منجر به رشد و ترقی سریع شما شود. با این حال در صورتی که همان هزینه را صرف کلاس موسیقی کنید بدون شک در زمینه کاری به واسطه آن پیشرفتی حاصل نخواهد شد.

در آخر، توجه به این نکته ضروری است که شما تنها زمانی می توانید کاری را به بهترین شکل انجام دهید که برنامه داشته باشید. به همین خاطر در صورتی که در برنامه ریزی دچار مشکل هستید ضرورتی وجود ندارد که حتماً خودتان این کار را انجام دهید و می توانید از فردی دیگر که در این زمینه صلاحیت و اطلاعات کافی دارد، استفاده کنید.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Ovx9aQrt
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه