چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Wed, 1 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

مذاکره با سرمایه گذاران و جمع کردن کمک هزینه برای یک کسب و کار سخت و استرس آور است، اما آمادگی قبلی می تواند از استرس موجود بکاهد.

به گزارش زومیت، همه کارآفرینان با مشکلات زیادی برای راه اندازی استارت آپ خود دست و پنجه نرم می کنند. یکی از مهم ترین این مشکلات تأمین سرمایه لازم برای پرداخت هزینه های استارت آپ است. درست است که شرکت های خصوصی، دانشگاه ها و موسسات دیگر روی ایده های جذاب سرمایه گذاری می کنند اما این کافی نیست.

همه افرادی که به نوعی درگیر این موضوع بوده اند، می دانند که قانع کردن دیگران برای افزایش کمک های مالی آسان نیست. استرس داشتن در رابطه با این موضوع کاملاً طبیعی است، اما می توانید با تمرین کردن و افزایش آمادگی از میزان آن بکاهید. تنها کافی است قبل از جلسه با فرد سرمایه گذار، موارد زیر را در نظر داشته باشید:

۱-  شما نمی خواهید از آنها پول قرض بگیرید

بسیاری از کارآفرینان فکر می کنند جذب سرمایه گذار به معنی پول قرض کردن است. در صورتی که این طرز تفکر به هیچ عنوان صحیح نیست. سرمایه گذاری کردن روی یک کسب و کار به این معناست که فرد دیگری در آینده در سود شرکت شما سهیم خواهد شد، بنابراین موفقیت استارت آپ شما به نفع آنها نیز خواهد بود. تنها نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که بعضی قراردادها به مرور زمان مالکیت شما بر استارت آپ را از بین خواهند برد، بنابراین قبل از امضای هر قراردادی با یک مشاور مالی صحبت کرده و شرایط را بررسی کنید.

۲-  شرایط و ضوابط قرارداد را به خوبی بخوانید

بسیاری از کارآفرینان بعد از شنیدن مبلغ قرارداد هیجان زده می شوند و می خواهند کار را هر چه سریع تر تمام کنند. در چنین شرایطی نفس عمیق بکشید و هیجان خود را کنترل کنید. کمی زمان بگذارید و تمام شرایط را به دقت مورد بررسی قرار دهید. در صورت امکان چند روز زمان بخواهید و بیشتر روی این موضوع فکر کنید. مشورت کردن با افراد متخصص را نیز فراموش نکنید.

۳-  همیشه آماده باشید

سیستم های توزیع و دیگر منابع آنلاین سرمایه گذاری از گذشته تا امروز وجود داشته اند. این پلتفرم ها امکانات مالی زیادی را بدون نیاز به ترک دفتر و حضور در جلسه برای شما فراهم می کنند، اما این به این معنا نیست که کارآفرینان نباید آمادگی کافی برای روبه رو شدن با شرایط را داشته باشند. تکنولوژی جایگزین آمادگی نیست و زمانی که صحبت از سرمایه گذاری به میان می آید این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می کند.

 نمی توان انکار کرد که فرآیند جذب سرمایه کار پراسترسی است. اغلب کارآفرینان به این فکر می کنند که شاید این تنها شانس شان برای راه اندازی یک کسب و کار باشد. درنتیجه اگر این فرصت را از دست دهند شاید دیگر هرگز نتوانند ایده خود را پیاده سازی کنند، اما این استرس ممکن است باعث شود عملکرد خوبی هنگام معرفی استارت آپ خود نداشته باشند. درنتیجه بهتر است تمام زوایا و جوانب را از قبل بررسی کرده و با آمادگی کامل در جلسه حضور پیدا کنند. در نظر گرفتن تمام جوانب کمک می کند که پول مورد نظر خود را جمع کرده و درنتیجه رو به  جلو حرکت کنند.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/ZJ0GeEu4
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهمریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیون
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه