پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 2 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

مدیر یک شرکت خودروسازی گفت تحریم ها و فشارهای اقتصادی در سال های گذشته علاوه بر باز کردن پای قطعات چینی و ترک به بازار کامیون ایران، موجب از دست رفتن 60درصد بازار به نفع لوازم خودرویی بی کیفیت شد.

 «حمیدرضا خباززاده» در جریان برپایی دوازدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودروی تهران در گفت وگو با ایرنا، افزود: از بهمن ماه پارسال داخلی سازی برخی قطعات کامیون های اسکانیا در ایران آغاز شده که عمده آن مربوط به لاستیک خودروها، قطعات پلاستیکی، فایبرگلاس و. . . است که مقرر است به تدریج تا 40درصد افزایش یابد.

به گفته این مسئول، اکنون کارشناسانی از چهار کشور برزیل، فرانسه، سوئد و هند همراه با کارشناسان ایرانی در بحث داخلی سازی قطعات، به ارزیابی کیفی شرکت های مختلف قطعه ساز کشورمان در استان های مختلف از جمله یزد و اصفهان که به استانداردهای شرکت مادر این کامیون ساز نزدیکند، مشغولند تا بهترین شرکت ها و قطعه سازان برای همکاری گزینش شوند.

مدیر قطعات شرکت ماموت دیزل یادآوری کرد: این شرکت تامین کننده قطعات کامیون و تریلر است که به ارائه خدمات پس از فروش نیز می پردازد، برای این شرکت واردات اجناس اصلی اهمیت دارد و نمی خواهیم چینی ها یا ترک ها در این قضیه ورود کنند.

خباز زاده بیان داشت: اکنون واردات لوازم این کامیون از کشور آلمان و قطعات و لوازم مورد نیاز تریلر از جمله محورها، چراغ ها، سیستم ترمز، جک ها و. . . از کشورهای مختلف انجام می شود.

وی با اشاره به اعمال تحریم های ظالمانه در سال های گذشته، خاطرنشان کرد: شرکت اسکانیای سوئد سهامدار آمریکایی ندارد و هیچ یک از محصولات خود را به بازار این کشور صادر نمی کند، بنابراین تحریم ها کوچک ترین تاثیری بر همکاری های دوجانبه اسکانیا و ایران نداشت و تامین اجناس و قطعات به روال پیش از تحریم ها انجام می شد.

این مدیر خدمات پس از فروش کامیون ادامه داد: با این حال، باید پول خرید اجناس به دست شرکت مادر سوئدی می رسید و از سویی، قطعات را به نحوی وارد کشور می کردیم که با مشکلاتی همراه بود.

وی اظهار داشت: قطع روابط بانکی ایران با سایر کشورها، پرداخت های مالی با این شرکت را با مشکل مواجه کرد و واردات قطعات و لوازم مورد نیاز به کشورمان نیز از طریق واسطه ها به انجام می رسید که همه این موارد افزایش هزینه ها و تاخیر در تحویل قطعات را به دنبال داشت؛ همین مسئله سبب شد شاهد افزایش فروش قطعات تقلبی در بازار باشیم و پای قطعات ترک و چینی به این بازار باز شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/QrOYms97
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهمریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه