رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه استارت آپ ها دارای خاصیت خلاقیت و نوآوری هستند، گفت: اگر ایده ها در استارت آپ ها به مرحله رشد برسند، می تواند انقلاب بزرگی در حوزه اشتغال و اقتصاد کشور به وجود آورد.
به گزارش ایسنا، محمدصادق بیجندی در آیین اختتامیه استارت آپ (صفاتک)، با بیان اینکه برگزاری این استارت آپ برای نخستین بار در تبریز، فرصتی جهت ترویج کارآفرینی در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی است، اظهار کرد: این استارت آپ با همت سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی و سازمان تجاری سازی فناوران و اشتغال جهاددانشگاهی کشور همزمان با پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی برگزار شده و می تواند نتایج مثبتی در این راستا داشته باشد.

وی افزود: برگزاری استارت آپ صفاتک با هدف ترویج کارآفرینی در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی در فضای جدید، فرصتی برای دانشجویان فراهم می کند تا در عرض ۵۴ ساعت، به صورت گروهی به ایده های خود بپردازند و دانشجویان نباید بعد از اتمام استارت آپ، ارتباط خود را با تیم شان قطع کنند.
رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان کشور با تأکید بر اینکه پیشرفت و رشد در هر کاری با تنوع افکار و دیدگاه ها تحقق می یابد، گفت: عامل اصلی موفقیت در استارت آپ ها، ارائه پیشنهادهای متنوع توسط افراد است و با توجه به اینکه استارت آپ ها دارای خاصیت خلاقیت و نوآوری هستند، اگر ایده ها در استارت آپ ها به مرحله رشد برسد، می تواند انقلاب بزرگی در حوزه اشتغال و اقتصاد کشور به وجود آورد.
معتقدم ایده هایی موفق و اجرایی می شوند که دارای تیم های موفق و پیوسته به یکدیگر باشند، به طوری که تنها به مرحله ایده ختم نشوند. بیجندی با بیان اینکه تبریز فرصت ها و ایده های زیادی برای ارائه در استارت آپ ها دارد، افزود: ۸۰۰ خانه تاریخی تبریز فرصت بزرگی برای ایجاد اشتغال و درآمد هستند و ما باید ایده های مان را به سمت فرهنگ منطقه خود سوق داده و با بومی سازی از آنها در این راستا بهره ببریم.
وی با بیان اینکه در بحث استارت آپ ها مشتری مداری و راهکار اتصال به بازار بحث مهمی است، اظهار کرد: استارت آپ ها باید آینده نگر باشند و آینده بازار کشور را به خوبی پیش بینی کنند تا نتایج خوبی در این راستا به دست آورند.