سه شنبه, ۲۷ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Tue, 17 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت در دومین سفر به مناطق زلزله زده، رییس کل بانک مرکزی را همراهی کرد.

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر ولی الله سیف صبح روز دوشنبه ۶ آذرماه، در راس هیاتی متشکل از مدیران شبکه بانکی کشور به مناطق زلزله زده غرب کشور سفر کرد.

این سفر با هدف رسیدگی به مشکلات مردم این مناطق و هماهنگی بانک ها برای مشارکت در بازسازی شهرها و روستاهای آسیب دیده از زلزله انجام شد.

دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک، مسعود نصر اصفهانی مدیر روابط عمومی و محمدرضا اسماعیلی مدیر شعب استان کرمانشاه در این سفر دکتر ولی الله سیف را همراهی کردند و از نزدیک به بررسی مشکلات مردم منطقه و روند پرداخت تسهیلات به آن ها پرداختند.

بیگدلی پیش از این و در سفر به کرمانشاه از اعطای وام های قرض الحسنه و تسهیلات یارانه ای بازسازی منازل مسکونی در مناطق زلزله زده خبر داده بود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Ze3CIbgM
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه