یکشنبه, ۲ فروردین(۱) ۱۴۰۵ / Sun, 22 Mar(3) 2026 /
           
فرصت امروز

مدیرکل دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم گفت بین المللی سازی پارک های علم و فناوری و برگزاری استارت آپ ها متناسب با نیاز هر کشوری سرلوحه ایران و سایر کشورها قرار می گیرد.

دکتر خسرو پیری، مدیرکل دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: نشست انجمن بین المللی پارک های علم و فناوری در ترکیه با هدف انتقال تجربیات پارک ها با حضور نمایندگانی از پارک های علم و فناوری ایرانی برگزار شد.

وی با بیان اینکه پارک های علم و فناوری در دنیا گستردگی زیادی پیدا کرده اند، اظهار داشت: در همین راستا انجمنی در مالاگای اسپانیا متشکل از پارک های علم و فناوری کشورهای دنیا تشکیل شده و هر ساله در راستای ایجاد تحولات شان نشستی را با حضور پارک های عضو در یک کشور برگزار می کنند.

به گفته وی، مدیران پارک ها و مراکز رشد و متخصصان در حوزه فناوری گرد هم می آیند و تجربیات خود را ارائه می دهند تا یک تجمع عملیاتی به وجود آید.

پیری با بیان اینکه در حال حاضر ۲۲ پارک علم و فناوری در این انجمن عضو هستند، اظهار کرد: آخرین نشستی که با حضور همین پارک های علم و فناوری سراسر دنیا در ترکیه برگزار شد، چندین نتیجه گیری داشت.

وی با اشاره به برنامه هایی که قرار است پارک های علم و فناوری داشته باشند و مربوط به نتیجه گیری این نشست است، عنوان کرد: در این نشست بین المللی سازی پارک های علم و فناوری کشورها مد نظر قرار گرفت تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: ارتباط پارک ها می تواند به گونه ای باشد که یک شرکت دانش بنیان در یک پارک علم و فناوری به راحتی محصول خود را به صورت مجازی به نمایش بگذارد تا خریداران خارجی به لیست خریداران داخلی شرکت افزوده شود و بازار خوبی برای محصول آن شرکت رقم بخورد.

وی تأکید داشت: پارک های علم و فناوری در حال رقم زدن اقتصاد جدیدی برای کشورها هستند از این رو لازم است از سوی دولت ها حمایت شوند.

وی با اشاره به استارت آپ ها گفت: همچنین در این نشست بنا شد استارت آپ ها متناسب با نیازهای کشور برگزار شوند؛ مثلاً کشور ما با کم آبی مواجه است و استارت آپی در این زمینه برگزار شود.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/wf4yvUJz
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
کامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه