یکشنبه, ۲ فروردین(۱) ۱۴۰۵ / Sun, 22 Mar(3) 2026 /
           
فرصت امروز

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اکوسیستم نوآوری را تنها راه جذب نخبگان و دانشجویان ایرانی مقیم خارج دانست و گفت  ما در این مسیر باید در یک صف قرار بگیریم تا بتوانیم زیست بوم لازم را ایجاد کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری روز چهارشنبه، 22 آذرماه در مراسم گشایش هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش،  فناوری و فن بازار با تأکید بر اینکه ما برای توسعه علم و فناوری و ایجاد اکوسیستم نوآوری باید همه در یک صف قرار بگیریم، افزود:  اوایل انقلاب 170 هزار دانشجو داشتیم که از این تعداد 57 هزار نفر آنها در دانشگاه های آمریکا مشغول به تحصیل بودند.

ستاری با تأکید بر اینکه ایران بزرگ ترین کلونی دانشجویان خارجی را داشته است،  اظهار کرد:  امروزه 4 میلیون و 700 هزار دانشجو در داخل دانشگاه های کشور مشغول به تحصیل هستند و تعداد دانشجویان خارجی ما حدود 48 هزار نفر هستند.

وی با طرح این سؤال که تعداد دانشجویان داخلی عدد بزرگی است ولی چرا روی عدد GDP کشور اثر مثبتی ندارد، افزود: جواب آن یک کلمه است و آن اکوسیستم است.  ما در کشور زیست بوم لازم را برای فعالیت این افراد نداریم و باید این زیست بوم را ایجاد کنیم که در آن سرمایه گذاران بخش خصوصی حضور دارند و استارت آپ ها نیز در آن قادر به شکل گیری باشند.

ستاری با اشاره به برخی دانشگاه های خارجی، خاطرنشان کرد: استنفورد دارای 10 هزار دانشجو است و یکی از 10 هلدینگ برتر جهان است و این موفقیت به دلیل ایجاد زیست بوم مناسب بوده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تأکید بر اینکه برای ایجاد این زیست بوم باید همه در کنار هم قرار بگیریم، ادامه داد: باید این زیست بوم به گونه ای باشد که دانشجویان مشغول به تحصیل خارج از کشور به داخل کشور بازگردند و امروز خوشحالیم که این افراد به کشور بازگشته اند و در استارت آپ ها کار می کنند و خوشحالیم که استارت آپ های حوزه خدمات هفته ای 10درصد رشد دارند.

وی با تأکید بر اینکه کشور باید نسبت به دانشجویان امیدوار باشد، اضافه کرد: امروز خوشحالیم که استانداران، فناوران و کارآفرینان را سرمایه استان می دانند و دیگر به دنبال راه اندازی معادن مختلف نیستند. در چنین شرایطی است که پژوهش های پایه معنی دار می شوند و نقش دانشگاه ها در اقتصاد و جامعه مشخص می شود.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/WSi1NK5a
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
کامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه