سه شنبه, ۱۰ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Tue, 1 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت توازن و تعادل بین جمعیت و صادرات وجود ندارد.به گزارش ایسنا، حسین سلاح ورزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حدود یک درصد جمعیت دنیا را داریم ولی سهم ما از صادرات با احتساب فروش نفت ۳۴ صدم درصد و بدون احتساب بازار نفت ۲۴ صدم درصد است که توازن و تعادل بین جمعیت و صادرات وجود ندارد.

وی افزود: در دولت یازدهم و دوازدهم قدم های خوبی در راستای بهبود نسبی فضای کسب وکار برداشته  شده، ولی کماکان تا رسیدن به نقطه قابل قبول فاصله  داریم.

او تأکید کرد: اینکه مسئله توسعه صادرات را فقط به گردن دولت بیندازیم خیلی منطقی نیست چرا که این موضوع فرابخشی است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران اضافه کرد: اگر حتی در دولت مسئله صادرات را صرفاً به گردن توسعه تجارت بیندازیم باز هم منطقی نیست و بحثی ملی بوده و مستلزم ایجاد عزم بین همه بخش ها است.

وی یادآور شد: دولت عراق تعرفه واردات لبنیات را از پنج درصد به ۲۵ درصد افزایش داده و این در حالی است که ۷۵ درصد لبنیات ایران به عراق صادر می شود که این امر تهدیدی جدی برای صادرات لبنیات ایران است.

سلاح ورزی خاطرنشان کرد: موضوع صادرات باید به عزم ملی تبدیل شود؛ اگر صادرات بخواهد به عنوان موتور محرک کشور سبب تحرک بخش اقتصادی شود باید تمام بخش های خصوصی و دولتی در این زمینه تلاش کنند.

رئیس اتاق بازرگانی لرستان با تأکید بر ضرورت افزایش سهم این استان از توسعه ملی، گفت: امیدواریم با توجه به مزیت هایی که در لرستان وجود دارد نسبت به سهمی که در توسعه ملی داریم، دست  پیدا کنیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/m49FGP0B
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه