پنجشنبه, ۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 25 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

به گفته محققان، باوجودآنکه برخی کسب و کارها نگران بازگشت سرمایه های خود از حوزه اینترنت اشیا هستند، امروزه بیش از 70درصد کسب و کارهای جهان داده های مربوط به اینترنت اشیا را گردآوری می کنند و پیش بینی می شود بخش بزرگی از سازمان ها طی سال آینده بودجه بیشتری را به مواردی مانند تحلیل و امنیت این داده ها اختصاص دهند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اینترنت اشیا امروزه در بسیاری از کشورهای جهان موردتوجه جدی قرارگرفته است، همچنین بسیاری از پروژه های منطقه اروپا حاکی از شوق آنها از ورود به حوزه اینترنت اشیا و تکنولوژی ها و دانش های مرتبط با آن است، چنانچه سال 2016، سازمان ها در سراسر جهان737 میلیارد دلار صرف سخت افزار، نرم افزار، خدمات و اتصال پذیری اینترنت اشیا کرده اند، طبق پیش بینی ها، مخارج اینترنت اشیا تا 2020 به 1.29 تریلیون دلار خواهد رسید.

به منظور توسعه در حوزه اینترنت اشیا، یک استارت آپ اولین شبکه Li-Fi را در کنگره جهانی موبایل رونمایی کرد. این سیستم که به جای امواج رادیویی از نور نامریی برای انتقال داده ها استفاده می کند تا 45Mbps را پشتیبانی کرده و تا چند ماه آینده برای استفاده در خانه ها و دفاتر کار به بازار عرضه خواهد شد. برای استفاده از این شبکه باید دانگل USB آن را به دستگاه متصل کرد.

طبق برآوردها، از جولای ۲۰۱۷ تاکنون حدود ۵۱٫۷ درصد از جمعیت جهان به نحوی به اینترنت دسترسی دارند و این میزان در کشورهای درحال توسعه به صورت تصاعدی روبه رو است.

همچنین شرکت Bishop Fox توانسته پهپادی بسازد که وقتی روی پشت بام ساختمان می نشیند، مانند یک کامپیوتر محلی عمل می کند و قادر است شبکه داخلی آن ساختمان را هک کند. ساخت این پهپاد هزینه زیادی نیاز ندارد و می توان آن را به بلوتوث، شبکه نسل سه و... نیز مجهز کرد.

در گزارشی اعلام شد بااینکه رمزگذاری، از داده های آنلاین و حریم خصوصی شما حفاظت می کند، اما درعین حال، باعث مخفی شدن بدافزارها نیز می شود. تا سال 2019 بیش از 80درصد ترافیک وب سازمان ها رمزگذاری خواهد شد، درنتیجه، تیم های IT با ترافیک سنگینی مواجه خواهند شد که بدون فناوری رمزگشایی نمی توانند از محتوای آن آگاه شوند.

به گفته گارتنر، با رواج استفاده از HTTPS، نیمی از کمپین های بدافزاری در 2019 از رمزگذاری برای پنهان کردن فعالیت های فرمان وکنترل، تحویل بدافزار یا رخنه به داده ها استفاده خواهند کرد. این در حالی است که بیش از 80درصد سیستم های امنیتی نمی توانند این تهدیدات را شناسایی کنند یا جلوی آنها را بگیرند. گارتنر معتقد است تا 2020، بیش از 60درصد سازمان ها قادر به رمزگشایی کارآمد ترافیک HTTPS نخواهند بود.

به نقل از گارتنر، تا 2020 بیش از 25درصد حملات شناخته شده به سازمان ها به اینترنت اشیا (IoT) مربوط خواهد بود. این در حالی است که تنها 10درصد از بودجه امنیت IT به این حوزه تخصیص داده می شود.

ارتش آمریکا و سامسونگ در تلاشند با همکاری یکدیگر شبکه بی سیم 5G پرسرعت، کم تأخیر، ارزان تر و با امنیت بیشتری را بسازند. به این ترتیب، می توان از سطوح بالاتری از رمزگذاری بهره مند شد، بدون اینکه سرعت اتصال کاهش یابد.

در این حال، روز نوآوری در مالزی با سرمایه گذاری هوآوی برای سومین سال با حضور ۲۰۰ تن از مسئولان عالی رتبه این کشور، مدیرعامل هوآوی و نمایندگان شرکت های فناوری از سراسر منطقه آسیا- اقیانوسیه برگزار شد. این رویداد راهکارهای دگردیسی دیجیتال را در این منطقه بررسی می کند. مشابه این رویداد در مونیخ، مکزیک، دوبی، سنگاپور و چین نیز برگزار خواهد شد.

ناسا و شرکت تاکسی آنلاین «اوبر» قصد دارند با همکاری یکدیگر تاکسی های پرنده را به واقعیت مبدل سازند. اوبر درحال توسعه نرم افزاری است که می تواند مسیرهای این تاکسی ها را مدیریت کند و تصمیم دارد تا 2020 در دالاس، دوبی و لس آنجلس شبکه تخصصی برخاستن و فرود وسایل نقلیه هوایی را راه اندازی کند که مبتنی بر تقاضا است. گفته می شود اوبر با مشکلات و مسائل قانونی زیادی روبه رو خواهد شد و باید ترافیک هلیکوپترها، هواپیماها و پهپادها را هم مدنظر داشته باشد. این شرکت برای این پروژه، تعداد کارکنانش را دو برابر خواهد کرد.

کارشناسان حوزه انرژی معتقدند فناوری blockchain می تواند پیچیدگی ها و مشکلات مدیریت داده ها در حوزه توزیع برق را رفع کند. در چنین سیستمی، همسایه ها می توانند به سادگی به تبادل انرژی با یکدیگر بپردازند و شبکه های محله ای توزیع برق ایجاد کنند. در این راستا، شرکت Power Ledger محصولی به نمایش گذاشته که به عنوان مثال می تواند با استفاده از یک سیستم اشتراکی پنل های خورشیدی و باتری های ذخیره سازی، ساختمان یک آپارتمان را به یک شبکه برق کوچک تبدیل کند. شرکت LO3 Energy نیز یک شبکه برق کوچک محله ای در بروکلین راه اندازی کرده است.

یک بنیاد غیرانتفاعی تازه تأسیس بین المللی به نام EWF به تازگی blockchain خود را عرضه کرده که مختص حوزه انرژی ساخته شده است. این شبکه مبتنی بر اتریوم، بستری برای تست کاربردهای جدید و امیدبخش blockchain خواهد بود. این تیم کار خود را با کاربردهایی مانند رهگیری گواهینامه های انرژی تجدیدپذیر آغاز خواهد کرد. اما در بلندمدت، خانه ها و ساختمان ها مجهز به نرم افزارهایی می شوند که به صورت خودکار و بر مبنای قیمت بلادرنگ، برق را روی شبکه سراسری می فروشند یا می خرند.

توسعه دهندگان blockchain در رده بندی داغ ترین مهارت ها در بازار کار، با رشد 200درصدی نسبت به سال گذشته، جایگاه دوم را کسب کرده اند. در رتبه سوم، توسعه دهندگان بیت کوین قرار دارند که با blockchain در ارتباط است. جایگاه اول به متخصصان روباتیک اختصاص یافته است.

طبق گزارشی، در سال های اخیر سرمایه گذاری روی ارزهای مبتنی بر رمزنگاری در بازار تا 172میلیارد دلار افزایش یافته است که بیش از نیمی از کل آن (یعنی 94میلیارد دلار) به بیت کوین اختصاص دارد.

بنا بر پیش بینی فارس تر، در 2018 بیش از 50درصد سازمان های دنیا حداقل به یک پلت فرم کلاد عمومی متکی خواهند بود تا بتوانند موفق به دگردیسی دیجیتال شوند و رضایت مشتریان خود را جلب کنند.

طبق پیش بینی IDC، تا ۲۰۱۹ حدود ۶۰درصد مدیران IT، با استفاده از کلاد، موبایل و DevOps، پلت فرم های جدیدی برای برنامه های کاربردی و زیرساخت های خود ایجاد و راه را برای تسریع دگردیسی دیجیتال در سازمان خود باز می کنند.

اخیرا کاخ سفید برنامه نهایی خود را جهت مدرن سازی IT با تمرکز روی امنیت، سرعت بخشی به استفاده از کلاد تجاری، حذف موانع سر راه پذیرش کلاد و پاکسازی سازمان ها از فناوری های منسوخ شده در سازمان های آمریکا منتشر کرده است. هدف از این برنامه که قرار است از اول ژانویه 2018 عملی شود، حرکت به سمت زیرساخت های امن تر و مقرون به صرفه تر است.

به گفته گارتنر تا 2020، هوش مصنوعی بیشتر از اینکه مشاغل را از بین ببرد، شغل ایجاد خواهد کرد. طی چند سال آتی، هوش مصنوعی در بخش های عمومی، بهداشت ودرمان و آموزش مشاغلی را به وجود خواهد آورد. مشاغل بخش تولید بیش از سایرین به واسطه هوش مصنوعی حذف خواهند شد. گارتنر پیش بینی کرد تا 2021، این فناوری 2.9 تریلیون دلار ارزش برای کسب وکارها تولید کند و 6.2 میلیارد ساعت به بهره وری کارکنان بیفزاید.

به گفته گارتنر، تا 2020 هوش مصنوعی بیشتر از اینکه مشاغل را از بین ببرد، شغل ایجاد خواهد کرد. طی چند سال آتی، هوش مصنوعی در بخش های عمومی، بهداشت ودرمان و آموزش مشاغلی را به وجود خواهد آورد. مشاغل بخش تولید بیش از سایرین به واسطه هوش مصنوعی حذف خواهند شد. گارتنر پیش بینی کرد تا 2021، این فناوری 2.9 تریلیون دلار ارزش برای کسب وکارها تولید کند و 6.2 میلیارد ساعت به بهره وری کارکنان بیفزاید.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/AV4YC9ha
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه