چهارشنبه, ۲۹ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Wed, 18 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

بانک پاسارگاد به منظور افزایش خدمات و رفاه حال مشتریان، امکانات جدیدی را به موبایل بانک (همراه بانک پاسارگاد) در نسخه ios، افزود.

به گزارش «فرصت امروز» و به نقل از بانک پاسارگاد، مهم ترین این امکانات، راه اندازی قابلیت ورود با تشخیص چهره در گوشی های آیفون X است. سایر امکانات اضافه شده عبارتند از: امکان دریافت گردش سپرده های ارزی (تک ارزی) و نمایش لوگوی بانک مقصد در انتقال وجوه مشتریان.

گفتنی است بانک پاسارگاد خدمت همراه بانک (موبایل بانک) را همراه با دیگر خدمات نوین بانکی خود، از جمله بانکداری مجازی، کیف پول همراه پاسارگاد (کیپاد)، برنامه موبایلی بانکداری اجتماعی بانک پاسارگاد (ویپاد)، برداشت وجه نقد از خودپردازهای بانک پاسارگاد بدون استفاده از کارت، انتقال وجه کارتابلی، پرداخت انواع قبض با امکان اسکن بارکد و. . . ارائه می دهد. مشتریان گرامی با در دست داشتن یک گوشی تلفن همراه می توانند در تمام مدت شبانه روز از خدمات سامانه همراه بانک پاسارگاد بهره مند شوند.

مشتریان گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت بانک پاسارگاد به آدرس www. bpi. ir مراجعه کرده و یا با مرکز مشاوره و اطلاع رسانی بانک به شماره 82890 تماس حاصل فرمایند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/AWUR0wmX
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
ماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه