شنبه, ۲۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 18 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

4 راهکار برای ایجاد انگیزه در تیم خود

6 سال پیش ( 1397/2/25 )
پدیدآورنده : امیر آل علی  

همواره مشاهده شده است که برخی از مدیران در زمینه توانایی های شخصی در سطح بسیار مطلوبی قرار دارند، با این حال مدیریت یک شرکت به چیزی فراتر از مجموعه ای از توانایی های فردی نیاز دارد. به همین دلیل آن دسته از مدیرانی که در ارتباط با تیم خود ناموفق عمل کنند، بدون شک مدیریت ناموفقی را تجربه خواهند کرد. با این حال این امر به معنای عدم توجه به مهارت های فردی نبوده، بلکه اشاره به این واقعیت دارد که لازم است به عنوان مدیر و رهبر شرکت خود، مهارت های جمعی را نیز یاد بگیرید. از جمله نیازهای یک تیم کاری وجود انگیزه کافی برای افزایش راندمان کار و حفظ روحیه بوده که در این مسیر نقش مدیریت کاملا محسوس و حیاتی محسوب می شود.

در رابطه با ایجاد انگیزه معمولا افراد خود را درگیر اقدامات دشوار و متعددی می دانند. با این حال واقعیت این است که این امر به سادگی قابل انجام است و الزاما نیازی به انجام کارهای دشوار در این رابطه نیست. در همین راستا و در ادامه به بررسی اقداماتی ضروری و در عین حال ساده در این رابطه خواهیم پرداخت.


1- در ابتدا خود از انگیزه کافی برخوردار باشید

با نگاهی به زندگی و نحوه عملکرد مدیران موفق، به این نکته مهم پی خواهید برد که تمامی آنها در زمینه کنترل استرس های خود کاملا موفق عمل می کنند. درواقع آنها فشار روانی زیادی در رابطه با آینده بر خود وارد نکرده و همین امر باعث می شود تا بتوانند تمرکز اصلی خود را بر روی اقدامات بعدی خود حفظ کنند. اینکه آرامش لازم را داشته باشید، خود از جمله عواملی است که باعث می شود رویکرد شما به سمت خوش بینی نگه داشته شود و این امر به سادگی انگیزه را در شما تقویت خواهد کرد. توجه به این نکته ضروری است که در شرکت تقریبا تمامی افراد نگاه خود را متوجه شما خواهند کرد.

مطلب مرتبط: 7 قانون طلایی برای افزایش انگیزه تیمی

به همین خاطر در صورتی که شما انگیزه کافی را در اختیار نداشته باشید، در نهایت این روحیه به تمامی تیم شرکت منتقل خواهد شد. با این حال درست عکس قضیه نیز اتفاق خواهد افتاد. درواقع با وجود انگیزه کافی در شما به عنوان قلب تپنده شرکت، در نهایت کل تیم نیز از روحیه بهتری برخوردار خواهند بود. با این حال توجه داشته باشید که این موضوع باید در تمامی اقدامات شما وجود داشته باشد تا بیشترین تأثیرگذاری را به همراه داشته باشد.

2- راهنمایی های خود را با ارائه مثال های مرتبط همراه سازید

بدون شک همه افراد در رابطه با نصیحت واکنشی منفی خواهند داشت. درواقع این امر به معنای ضعف و نیاز به دیگران تلقی می شود. اگرچه این طرز تفکر کاملا غلط محسوب می شود، با این حال به عنوان مدیر شرکت و فردی که باید در زمینه نصیحت سایرین پیشگام باشد، لازم است شرایط مطلوب این امر را مهیا سازید. درواقع افراد زمانی به گفته های شما بیشترین توجه را نشان خواهند داد که عملی بودن گفته های شما را حس کنند. درواقع این امر که نصیحت شما حالتی کاملا آرمانی به خود گیرد، باعث می شود تا در نهایت فرد به علت عدم توجه به گفته های شما در نهایت با ماندن در مشکل خود انگیزه لازم جهت فعالیت مطلوب را از دست بدهد. با این حال شما با ارائه مثال هایی مرتبط با گفته های خود قادر خواهید بود به کارمند اطمینان لازم را جهت عملی بودن آن بدهید. در این رابطه مثال زدن از خود بهترین روش محسوب می شود.

بدون شک شما نیز در مقطعی تنها یک کارمند بوده اید و همین امر باعث می شود تا با مشکلات کارمندان به خوبی آشنا باشید. به همین خاطر در صورتی که بگویید خود شما نیز با راهکار معرفی شده توانستید مشکل را برطرف کنید، بدون شک احتمال توجه و انجام آن افزایش خواهد یافت. در این رابطه توصیه می شود ارتباط خود را با تمامی افراد حاضر در شرکت تقویت کنید و با این اقدام احتمال واکنش های منفی به شدت کاهش پیدا خواهد کرد.

3- موارد انگیزشی را به اشتراک بگذارید

امروزه با رشد فضای اینترنت امکان دسترسی به اطلاعات بسیاری فراهم است. درواقع اگر در گذشته برای افزایش روحیه تیم خود مجبور به آوردن سخنران به ساختمان شرکت بوده اید، در حال حاضر این امر با سهولت بسیاری همراه است. درواقع شما می توانید سخنرانی ها و کلیپ های موجود را که به اصطلاح انگیزشی معرفی می شوند تهیه کنید و در زمان های مناسب برای تمامی افراد به نمایش درآورید. با این حال در صورتی که فرد خاصی را برای این منظور مدنظر دارید، توصیه می شود تا این اقدام را از طریق تماس های تصویری صورت دهید. 

مطلب مرتبط: راهکار ایجاد انگیزه دائمی در کارکنان

4- تشویق را جدی بگیرید

این امر یک واقعیت غیرقابل انکار است که شما باید برای اقدامات مؤثر و مفید افراد ارزش کافی قائل شوید. درواقع ریشه بسیاری از نارضایتی های شغلی در عدم توجه کافی مدیریت نسبت به اقدامات افراد است. این امر انگیزه بهبود و انجام فعالیت های بیشتر و با کیفیت بالاتر را در افراد از بین خواهد برد. با این حال تشویق تنها نباید از جانب شما صورت بگیرد و لازم است شرایطی را فراهم آورید که تمامی افراد در این زمینه فعال باشند. در واقع هیچ دلیل منطقی وجود ندارد که کارمندان نتوانند خود به عنوان مشوق سایر افراد اقداماتی را صورت دهند. در نهایت این اقدامات جوی فوق العاده را بر شرکت حکمفرما خواهد کرد.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/pvUalkH4
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه