یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sun, 19 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

اسرار موفقیت مدیران نمونه

5 سال پیش ( 1397/3/25 )
پدیدآورنده : امیر آل علی  

به قلم: شاون دیل

نویسنده حوزه مدیریت و کسب وکار

اگرچه تصور افراد این است که میان روش کاری مدیران تفاوت چندانی وجود ندارد، با این حال واقعیت این است که در این رابطه لازم است تا مدیران را به سه گروه معمولی، خوب و نمونه تقسیم کنیم. با نگاهی به مدیران برتر نظیر مارک زاکربرگ همواره به این نکته پی خواهید برد که آنها حتما از ویژگی خاصی برخوردار هستند که به این حجم از موفقیت رسیده اند.

در همین راستا و در ادامه به بررسی چهار راز آنها خواهیم پرداخت.

1- استعدادسازی

سیاست بسیاری از شرکت ها این است که افراد خبره و توانا را استخدام می کنند. اگرچه این کار اقدامی بدون ایراد و کاملا درست محسوب می شود، با این حال توجه داشته باشید که فرآیند استخدام یک ستاره امری کاملا هزینه بر و دشوار خواهد بود. همچنین این دسته از افراد به علت مهارت بالا و گزینه های کاری فراوانی که دارند، از میزان وفاداری کمی به شرکت برخوردار بوده و اینکه با تغییر اوضاع آنها به فکر ترک شرکت بیفتند، کاملا طبیعی به نظر خواهد رسید.

مطلب مرتبط: اصول موفقیت مدیران

به همین خاطر همواره شرکت در ترس از دست دادن نیروی کار خود خواهد بود. با این حال هنر مدیریت افراد برتر این است که از افراد با استعداد ستاره های صنعت خود را می سازند. بدون شک فردی که در شرکت شما رشد یافته باشد، در مقایسه با فردی دیگر از حجم وفاداری بالاتری برخوردار خواهد بود.

همچنین این امر با هزینه به مراتب کمتری انجام خواهد شد و با توجه به توانایی که در پرورش پرسنل قدرتمند پیدا کرده اید، دیگر نگران رفتن کارمندان خود نخواهید بود و با بروز مشکل به سادگی امکان اعمال تغییرات فراهم می شود. اگرچه رزومه کاری همواره برای مدیران از اهمیت برخوردار است، با این حال مدیران برتر اولویت را بر وجود استعداد و همخوانی فرد با سیاست شرکت قرار می دهند و بلافاصله برنامه ای برای رشد وی تنظیم می کنند.

2- اعتماد

بهترین برنامه ها و کلاس های آموزشی برای افراد تا هنگامی که به آنها فضای کافی برای پیاده ساختن آموزه های خود را ندهید، نتیجه لازم را در پی نخواهد داشت. در واقع لازم است تا این باور را در خود شکل دهید که تمامی افراد حاضر در شرکت از توانایی کافی برخوردارند و لازم است تا امکان شکوفایی استعدادهای شان را فراهم آورید. مدیران نمونه همواره از اصول روان شناسی برای تقویت روحیه تیم خود استفاده می کنند.

درواقع این امر بسیار مهم است، به این خاطر که یک تیم تنها زمانی می تواند حداکثر توانایی خود را به نمایش بگذارد که از روحیه و اعتماد به نفس کافی برای انجام کارها برخوردار باشد. هموراه مشاهده شده است که برخی از مدیران با اعمال نظارت بیش از حد و انتقاد فراوان و بی مورد، به بهانه افزایش دقت تیم، روحیه آنها را تضعیف می کنند.

توجه داشته باشید که تنها کافی است وظایف هر فرد را به خوبی مشخص کنید و نحوه انجام آن را به عهده خودشان بگذارید. بدون شک هر کارمندی با فرد دیگر تفاوت هایی دارد و اینکه بخواهید همه به یک شکل اقدامات خود را صورت دهند، تنها راندمان کاری شرکت را کاهش خواهد داد.

با این حال این امر به معنای رها ساختن کارمندان نبوده و لازم است تا راه های ارتباطی خود با تیم شرکت را متنوع بسازید تا در هر زمانی که به کمک شما نیاز داشتند، بتوانند به سادگی با شما ارتباط برقرار سازند. در واقع اینکه مدیران تصور می کنند نباید با کارمندان خود ارتباط داشته باشند و این امر به حفظ جایگاه آنها کمک خواهد کرد، باوری کاملا غلط است و در بازار به شدت رقابتی حال حاضر نتیجه ای جز از دست دادن فرصت ها نخواهد داشت.

3- وظایف جدید

اینکه کارمندان فقط یک کار را انجام دهند باعث خواهد شد تا تنها بتوانند در یک بخش برای شرکت مفید باشند. با این حال توصیه می شود تا از تمامی توانایی های افراد به خوبی استفاده کنید. برای مثال ممکن است برای یکی از اعضای شرکت مشکلی پیش بیاید که وی را تا مدتی از کار خود دور خواهد ساخت. تحت این شرایط در صورتی که فرد دیگری نتواند کارهای وی را انجام دهد، شرکت با بحران مواجه خواهد شد. به همین دلیل ضروری است که همواره کارمندان کارهای جدید و خارج از محدوده اختیاری خود را انجام دهند تا تیمی کامل و همه فن حریف در اختیار داشته باشید.

مطلب مرتبط: برای موفقیت در مدیریت، با عمل خود رهبری کنید

4- آینده سازی

واقعیت این است که به هر میزانی که با کارمندان خود ارتباط بیشتری داشته باشید، به همان میزان نیز قادر خواهید بود تا به درک بهتری از آنها دست پیدا کنید. این امر شما را در مدیریت بهتر آنها به خوبی کمک خواهد کرد. نیازی نیست که حتما زمان خاصی را برای این امر اختصاص دهید.

درواقع شما به عنوان بالاترین جایگاه شرکت از حجم کاری زیادی برخوردار خواهید بود که این امر امکان اختصاص زمان بیشتر و خارج از برنامه را از شما خواهد گرفت. با این حال در صورتی که زمان هایی مانند صرف ناهار را هر روز با یک یا چند کارمند خود بگذرانید، امکان گفت وگو به خوبی فراهم خواهد شد و در نهایت رضایت شغلی کارمندان نیز با همین اقدام ساده به شدت افزایش پیدا خواهد کرد. تحت این شرایط شما قادر خواهید بود تا از افراد نسبت به خواسته های شان و آرزوهایی که برای آینده خود دارند، سؤالاتی را مطرح کنید. بدون شک هر فردی برای خود برنامه هایی دارد و توجه شما به آن می تواند در نهایت نتایج مثبتی هم برای کارمند شما و هم برای شرکت به همراه داشته باشد. بدون شک شما به علت دانش و تجربه ای که دارید، به خوبی قادر خواهید بود تا به رویاهای افراد جنبه واقعی تری بدهید تا بتوانند به آن دست پیدا کنند.

در آخر توجه داشته باشید که وجود کارمندان موفق در نهایت حداقل به اعتبار شرکت خواهد افزود.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/ceupkbwg
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه