دوشنبه, ۱۶ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Mon, 7 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

شهردار تهران گفت: شهر هوشمند می تواند شعار حرکت به سمت شهر شیشه ای و شهر شفاف را محقق کند و در نتیجه می تواند یکی از قطعات مهم پازل رسیدن به عدالت اجتماعی و نظام مبتنی بر عدالت و دور از فساد باشد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی نجفی در سومین کنفرانس ملی شهر سایبری که صبح روز گذشته در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: حیات بشری از صدر تاریخ تا امروز همواره در حال تغییر و تحول است، اما در سال های اخیر انسان با تحولاتی مواجه شده و زندگی اش تحت تأثیر دگرگونی هایی قرار گرفته است که سرعت آن در هیچ برهه ای از زمان اینگونه نبوده است.

وی ادامه داد: حدود 50 سال پیش اولین کامپیوتر وارد ایران شد. خیلی اهمیت داشت که یک دستگاهی می تواند با سرعت اطلاعات را پردازش و محاسبه کند. از 50 سال پیش ورود کامپیوترها به ایران آغاز شد و امروزه همه زندگی انسان تحت تأثیر سایبر قرار گرفته است.

شهردار تهران افزود: این تحولات و تکامل فناوری اطلاعات طبیعتا اداره شهرها را تحت تأثیر قرار داده است و بیشترین تأثیرش را بر مدیریت شهری و زندگی شهری گذاشته است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/GhVwTXaj
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکس
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه