جمعه, ۳۱ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 19 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

8 نرم افزار بودجه بندی مناسب

5 سال پیش ( 1397/5/11 )
پدیدآورنده : علی اکبری  

اگر برای کنترل امور مالی شخصی تان و خرج کردها به کمک نیاز دارید، نرم افزارهای بودجه بندی دقیقا همان چیزی هستند که نیاز دارید. این روزها نرم افزارهای بودجه بسیاری در دسترس هستند. همان طور که به نظر می رسد، هر هفته نرم افزارهای بودجه بندی و مدیریت مالی بسیاری ظهور می کنند. با این اوصاف، انتخاب کردن نرم افزاری مناسب کار دشواری است. ما با فراهم کردن فهرستی از بهترین نرم افزارهای بودجه بندی، کار شما را آسان کرده ایم.

1- بهترین گزینه عمومی: Mint

مینت یکی از قدیمی ترین و معروف ترین نرم افزارهای بودجه بندی است. ارتقادهنده این نرم افزار شرکت Intuit است که نرم افزارهای Quickbooks و TurboTax را هم طراحی کرده است. مینت به شما اجازه می دهد تا اطلاعات حساب های مختلف خود را وارد و مدیریت کنید که این شامل اطلاعات مالی موسسات اعتباری، کارت های اعتباری و بانک ها می شود.

مطلب مرتبط:7 روش بودجه بندی هوشمندانه

این نرم افزار قابلیت های فراوانی دارد، اما سودمندترین آنها، ابزارهای بودجه بندی اش است و هنگامی که نرم افزار را اجرا می کنید، در قسمت مرکز نشان داده شده است. مینت به صورت خودکار تراکنش های کارت های بانکی و اعتباری متصل را دسته بندی کرده و آنها را در مقابل برنامه مالی و بودجه بندی تان قرار می دهد تا در صورت نیاز تغییرات لازم را به عمل آورید. هنگامی که از حد بودجه ای خود فراتر می روید، نرم افزار به شما هشدار داده و به شما نشان می دهد که هر ماه بیشترین خرج کرد حساب های شما در چه زمینه ای بوده است.

2- بهترین نرم افزار جلوگیری از ولخرجی: PocketGuard

این نرم افزار، همان طور که از نامش پیداست، از ولخرجی جلوگیری می کند. این نرم افزار بودجه بندی به تمامی حساب های مالی تان متصل شده و به شما کمک می کند تا با توجه به میزان بودجه، مقدار خرج کرد خود را پیگیری کنید.

این نرم افزار نصب آسانی داشته و به حساب های بانکی تان متصل شده و سپس درآمد ماهانه، صورتحساب ها، هزینه ها و پس اندازها را پیگیری می کند. این نرم افزار به شما این امکان را می دهد تا هر صورتحساب را به صورت جداگانه بررسی کنید و فرصت های پس انداز را پیدا می کند. نرم افزار پاکت گارد صورتحساب های تکراری را بررسی و به شما کمک می کند تا هزینه های خدماتی ماهانه خود را بهتر مدیریت کنید. این کار نه تنها به پیروی از بودجه بندی کمک می کند، بلکه میزان هزینه های تان را هم کاهش می دهد.

3- بهترین گزینه برای شخصیت های نوع A: YNAB یا به بودجه نیاز دارید

«به بودجه نیاز دارید» نرم افزار مالی به شدت پرطرفداری است که کاربران آن را YNAB می خوانند. YNAB نسبت به دیگر نرم افزارهای بودجه بندی، رویکردی متمایز دارد. با استفاده از این نرم افزار، به جای اتکا بر اقسام بودجه بندی سنتی، بودجه خود را براساس میزان درآمدتان و هر یک دلاری که خرج می کنید، تعریف می کنید. این امور مالی شامل هزینه های زندگی، پرداخت بدهی ها، پس اندازها و فرصت سرمایه گذاری ها می شود. حساب و کتاب کردن هر یک دلار باعث می شود تا در مورد هر میزان پولی که خرج می کنید، فکر کنید.

این نرم افزار برای افراد و زوج هایی که با هم روی بودجه شان کار می کنند، عالی است. YNAB در دو نسخه دسکتاپ و همراه ارائه می شود، به صورت خودکار با حساب های بانکی همگاه شده و همچنین می توان میزان خرج کردها را به صورت دستی وارد کرد. افزون بر این، می توانید در این برنامه اهداف مالی خود را مشخص و برای رسیدن به آنها برای خود انگیزه ایجاد کنید.

4- بهترین گزینه برای بودجه بندی صرف: Wally

در مقایسه با موارد دیگری که در این فهرست اشاره شده اند، کارکردن با این نرم افزار قدری دشوار است، اما بهترین گزینه برای بودجه بندی است. والی در پیگیری درآمد و خرج کردها به شما کمک و با ارائه میزان بودجه باقی مانده از بروز ولخرجی جلوگیری می کند.

این نرم افزار رایگان است و نسخه آیفون و اندروید آن در دسترس است. نسخه اندروید این نرم افزار، Wally+ نام دارد. یکی از بزرگ ترین مزایای این نرم افزار این است که ارزهای خارجی را هم پشتیبانی می کند و همین باعث می شود برای کاربران خارج از ایالات متحده گزینه خوبی باشد.

5- بهترین گزینه برای بودجه بندی نقدی: Mvelopes

بودجه بندی نقدی با روشی به عنوان بودجه بندی پاکتی صورت می گیرد. در این روش برای دسته بندی های مختلف هزینه ها پاکت های متفاوتی درنظر گرفته شده و هرگاه پاکتی خالی شود بدان معناست که تا پایان ماه بودجه ای برای آن زمینه خاص ندارید. این کار با ظهور کارت های اعتباری قدری دشوار شده است اما Mvelopes توانایی برقراری ارتباط با تعداد نامحدودی حساب مالی را داشته و با استفاده از سیستم کلاسیک بودجه بندی پاکتی، به پیگیری امور مالی تان کمک می کند. با استفاده از این شکل از بودجه بندی خواهید دانست که آیا توانایی خرید نوشیدنی مورد علاقه تان را دارید یا اینکه باید تا ماه بعد صبر کنید.

6. بهترین گزینه برای زوج ها: Goodbudget

Goodbudget برای زوج هایی که می خواهند بودجه بندی مشترکی داشته باشند، گزینه مناسبی است. این نرم افزار نیز فلسفه بودجه بندی پاکتی را دنبال می کند و بودجه بندی پویایی را برای تمامی امور مالی تان صورت می دهد. می توانید بودجه ها را از طریق آیفون و اندروید به اشتراک بگذارید و همین نکته باعث می شود تا این نرم افزار برای زوج هایی که امور مالی مشترکی دارند، گزینه ای عالی باشد. البته به کار افراد هم می آید.

وقتی که تراکنش جدیدی اضافه می کنید، می توانید جزئیات بسیاری را افزونه کرده و مخارج را بین پاکت های مختلف تقسیم بندی کنید. تا 10 بسته بودجه رایگان است. با توجه به میزان درآمدتان به موجودی پاکت ها بیفزایید و خواهید دید که برای خرید چیزهای مختلف چقدر پول برای تان باقی می ماند.

مطلب مرتبط:10 اقدام ضروری در راستای مدیریت بهتر بودجه

7- بهترین نرم افزار مرتبط با حساب های بانکی: Simple

سیمپل چیزی ورای یک نرم افزار بودجه بندی است، سیمپل در واقع نرم افزار بانکی است که جایگزین نمونه های قبلی شده و حاوی گزینه های بودجه ای بسیاری است. وقتی که حساب بانکی و بودجه بندی تان یکجا باشند، کنترل تمامی موارد مربوط به امور مالی بسیار آسان تر و البته ساده تر خواهد بود.

سیمپل میزان درآمد و خرج کردتان را به شکل خودکار پیگیری کرده و برای ایجاد انگیزش پی انداز برای تان هدف گذاری می کند. مشخصه انحصاری ایمن پرداخت این نرم افزار به شما می گوید که در مسیر بودجه ای تان هستید یا اینکه خرج کردن برنامه های تان را بهم خواهد زد. این نرم افزار رایگان بوده و ارزش استفاده را دارد.

8- بهترین گزینه برای سرمایه گذاران: Personal Capital

این نرم افزار راهنمای بسیار خوبی برای سرمایه گذاری است و بدون حتی یک سنت هزینه می توانید به داشبورد رایگان پیگیری مالی آن دسترسی داشته باشید. این داشبورد شامل گزینه های بسیار مناسبی برای بودجه بندی نیز هست.

پرسونال کپیتال عمده تمرکز خود را بر ابزارهای سرمایه گذاری معطوف کرده است. ابزارهای بودجه بندی آن به اندازه سایر نرم افزارهایی که در این فهرست اشاره شد، گسترده نیست، اما با پیگیری خودکار حساب های متصل، به همان خوبی کار می کنند.

منبع : thebalance
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Pqo4DUSL
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه