پنجشنبه, ۹ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Thu, 28 Mar(3) 2024 /
           
فرصت امروز

آرم می خواهد تا با افزایش سرمایه گذاری و حضور در کشورهای گوناگون، ظرفیت های خود را افزایش دهد و به بازیگری قدرتمند در صنعت تراشه بدل شود.

شرکت تولید تراشه آرم در نظر دارد سرمایه گذاری های خود در تایوان را افزایش دهد تا مراکز تولیدی بیشتری برای رقابت در دنیای تراشه داشته باشد. تمرکز اصلی شرکت در تایوان روی فناوری های مرتبط با هوش مصنوعی و اینترنت اشیا خواهد بود. ماسایوشی سان، رئیس هیات مدیره آرم و مدیرعامل غول سرمایه گذاری سافت بانک خبر افزایش سرمایه گذاری را به رسانه ها اعلام کرد.

سرمایه گذاری جدید و بزرگی در تایوان

سخنرانی سان در تایپه و در خلال کنفرانس G2 و به مدیریت Digitimes انجام شد. تمرکز اصلی برنامه های G2 و رخدادهای حاشیه ای آن روی بررسی هوش مصنوعی، فناوری های 8K و 5Gو دیگر کاربردهای ترکیبی دنیای فناوری بود که رشد جهان در آینده را رقم خواهند زد. البته تمامی برنامه ها و بررسی ها تحت تأثیر جنگ تجاری میان آمریکا و چین قرار دارند. سان در جریان صحبت های خود به برنامه و پیش بینی آرم درباره آینده اشاره کرد. او گفت که شرکتش تصور می کند هوش مصنوعی بزرگ ترین تغییر تاریخ بشریت را رقم خواهد زد.

مدیرعامل سافت بانک در بخشی از صحبت هایش گفت:

اینترنت در ۲۵ سال گذشته تغییرات انقلابی متعددی را ایجاد کرده است. تغییراتی که عموما در حوزه های تبلیغات و خرده فروشی دیده می شوند. البته انقلاب بعدی را باید متعلق به هوش مصنوعی دانست که همه صنایع را بازتعریف خواهد کرد.

سان در کنار توضیح درباره برنامه های توسعه ای آرم در تایوان، از برنامه آینده برای ارائه مجدد سهام شرکت در بورس خبر داد. در سال ۲۰۱۶ و چند هفته پس از اعلام خبر Brexit، سافت بانک شرکت بریتانیایی تولید تراشه را به قیمت ۳۲ میلیارد دلار خرید و آن را مجددا به شرکتی خصوصی تبدیل کرد. سافت بانک هنوز برنامه ای برای IPO پیش رو ندارد. البته برخی پیش بینی ها چین و هنگ کنگ را به عنوان مقصد این شرکت تخمین می زنند.

در جریان سخنرانی سان، سؤال هایی پیرامون ارتباط آرم با شرکت چینی هوآوی مطرح شد. او پاسخ آنچنان صریحی نداد و تنها از موافقت و همکاری با تحریم های آمریکا علیه هوآوی صحبت کرد.

آرم در سال ۲۰۱۴ اعلام کرد که یک مرکز طراحی پردازنده در سینچو تایوان تأسیس خواهد کرد تا نسل بعدی هسته های کلای Cortex-M را برای دستگاه های اینترنت اشیا و پوشیدنی ها طراحی کند. چنین تصمیمی کاملا برخلاف رویکرد شرکت رقیب یعنی اینتل بود که آینده طراحی و توسعه پردازش موبایلی را در شنژن می دید.

برنامه های اینتل در شنژن به خاطر چالش های متعدد حقوقی و قانونی شکست خوردند. برنامه های آنها برای تأسیس مرکز تحقیق و توسعه در این شهر هم بدون هیچ دستاورد خاصی پیش رفتند. درنهایت امروز مرکز سینچو شرکت آرم ۱۵۰ کارمند دارد و اینتل نتوانست آنها را شکست دهد. شایان ذکر است آرم در سال ۲۰۱۴ فعالیت خود را با ۴۰نفر شروع کرد.

رویداد G2 اولین حضور سان در تایپه بود. او توسط دوست قدیمی اش تری گو به رویداد دعوت شده بود. تری گو قبلا مدیر فاکسکان بود و اکنون در Kuomintang فعالیت می کند. او چند هفته پیش از فاکسکان استعفا داد.

برنامه های توسعه ای آرم برای افزایش فعالیت طراحی تراشه می تواند تأییدی بر همکاری آنها با اپل هم باشد. قبلا در اخبار خوانده بودیم که کوپرتینویی ها برای توسعه تراشه های موبایلی به جای اینتل با آرم همکاری خواهند کرد. به هرحال آرم پس از سرازیر شدن سرمایه های هنگفت ماسایوشی سان و شرکت عظیمش سافت بانک، به مرور به تهدیدی جدی برای فعالان بازار تراشه های موبایلی بدل شده است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Er4O0DIk
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاروکیلقطعات لیفتراکدستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورلیفتراکپرس لاین ساخت پرسشنامهرمان پرطرفدارسررسید 1403طراحی سایت فروشگاهشیر برقی گازتیزهوشان پایه ششمخرید نرم افزار حسابداریخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه