جمعه, ۱۰ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 29 Mar(3) 2024 /
           
فرصت امروز

تصمیم نت فلیکس برای حذف امکان پرداخت درون برنامه ای از اپلیکیشن آی او اس (iOS)، به معنای ضرر سالانه ۲۵۶میلیون دلاری برای اپل است.

به گزارش زومیت، در روزهای اولیه آی او اس (iOS)، اپل ۳۰درصد از درآمد حاصل از فروش تمام اپلیکیشن ها را از آنِ خود می کرد. توسعه دهندگان نیز در پاسخ به این مسئله، اپلیکیشن های خود را به برنامه های مجانی تبدیل می کردند و با دریافت مبالغی به صورت درون برنامه ای، درآمد کسب می کردند. این اقدامِ توسعه دهندگان، اپل را بر آن داشت که هرگونه پرداخت درون برنامه ای را ممنوع کند که از سیستم پرداخت اپل استفاده نمی کردند.

اپل حذف پرداخت درون برنامه نت فلیکس

رقابت با ابزارهای اندرویدی و نیز درخواست اپلیکیشن ها از کاربران برای پرداخت هزینه ها از طریق وب سایت های اختصاصی، اپل را وادار کرد سهم دریافتی دائمی اش را به ۱۵درصد کاهش دهد. با وجود این، همین میزان نیز برای سرویس ها و اپلیکیشن های پرطرفداری مانند اسپاتیفای و نت فلیکس به منزله میلیون ها دلار است. همین مسئله باعث شده این سرویس ها به تدریج استفاده از سیستم پرداخت درون برنامه ای اپل را کنار بگذارند و از کاربران بخواهند ازطریق وب سایت های اختصاصی خود هزینه های لازم را پرداخت کنند.

پس از سرویس ویدئویی آمازون و اسپاتیفای، اخباری منتشر شدند که به پشت پا زدن نت فلیکس به سیستم پرداخت اپل اشاره می کردند. اکنون، این سرویس استریم ویدئویی به کاربران جدید اجازه نمی دهد پرداخت های درون برنامه ای را از طریق سیستم پرداخت اپل انجام دهند.

براساس تخمین ها، سال گذشته نت فلیکس مبلغی در حدود ۲۵۶میلیارد دلار را برای استفاده از سیستم پرداخت اپل به جیب اهالی کوپرتینو سرازیر کرده است. باوجود این ، حتی در صورت از دست دادن تعداد زیادی از کاربران، کنار گذاشتن سیستم پرداخت اپل ممکن است از نظر مالی به نفع نت فلیکس باشد.

باید یادآوری کنیم که سال گذشته این سرویس استریم ویدئویی امکان پرداخت های درون برنامه ای را از اپلیکیشن اندرویدی خود نیز حذف کرد. نکته جالب این است حتی کاربران قدیمی که امکان پرداخت درون برنامه ای برای شان فراهم است، به تدریج در حال روی آوردن به پرداخت ازطریق وب سایت نت فلیکس هستند.

شایان ذکر است آمازون نیز امکان پرداخت هزینه فیلم ها و مجموعه های تلویزیونی را فقط ازطریق وب سایتش فراهم می کند و کاربران نمی توانند این هزینه ها را از طریق اپلیکیشن پرایم ویدئو پرداخت کنند. این مسئله درباره کتاب های خریده شده برای اپلیکیشن Kindle Mobile نیز صدق می کند و کاربران آمازون نمی توانند هزینه کتاب ها را از طریق سیستم پرداخت اپل بپردازند.

افزون بر این، شرکت Epic Games، سازنده بازی Fortnite، برای پرداخت های درون برنامه ای از سیستم پرداخت گوگل استفاده نمی کند. این مسئله به معنای ضرری بالغ بر 50میلیون دلار برای سازنده اندروید است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/DSeQPC7n
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاروکیلقطعات لیفتراکدستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورلیفتراکپرس لاین ساخت پرسشنامهرمان پرطرفدارسررسید 1403طراحی سایت فروشگاهشیر برقی گازتیزهوشان پایه ششمخرید نرم افزار حسابداریخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه