پنجشنبه, ۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 25 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

ایلان ماسک روز پنجشنبه توییتی با این مضمون منتشر کرد: بمباران اتمی مریخ. چند ساعت بعد مجددا توییت دیگری منتشر کرد که در آن آمده بود: تیشرت به زودی!

به گزارش دیجیاتو، البته توییت اول ماسک را می‎توان پیرو سبک تهاجمی و همیشگی او در برقراری ارتباط با مخاطبانش در توییتر دانست، با این حال این میلیاردر کارآفرین مدت‎هاست که ایده استفاده از تسلیحات اتمی روی مریخ با هدف زمینی‎سازی آن را مطرح می‎کند؛ منظور تغییر سطح سیاره سرخ به نحوی است که آن را برای انسان قابل سکونت کند.

ایلان ماسک ایده بمباران اتمی مریخ

ماسک که سال ۲۰۱۵ در برنامه Late Show با میزبانی استیون کولبرت حضور یافته بود مدعی شد که می‎توان مریخ را با استفاده از تسلیحات هسته‎ای (بمب‎های هیدروژنی) در قطب‎های آن گرم کرد. در ادامه کولبرت با شنیدن این ایده از ماسک با عنوان ابرشرور یاد کرد.

او چند هفته بعد و در جریان رویدادی که برای معرفی برنامه‎های خورشیدی شرکت سولار سیتی ترتیب داده شده بود، اظهار داشت که هدف نهایی ایجاد دو خورشید مصنوعی و کوچک است که با استفاده از تسلیحات هسته‎ای برفراز دو قطب مریخ ایجاد خواهند شد.

هدف نهایی در واقع تبخیر آبی است که هم‎اکنون به شکل یخ در قطب‎های مریخ وجود دارد تا در نهایت با آزادسازی CO2 به اتمسفر نوعی اثر گلخانه‎ای را روی این سیاره ایجاد کند.

ماسک همواره از برنامه‎هایش برای ایجاد سکونتگاه در سطح مریخ با جسارت و شهامت خاصی سخن به میان آورده است و این در واقع یکی از ماموریت‎های اصلی شرکت اکتشافات فضایی اسپیس ایکس به شمار می‎رود که ماسک بنیانگذارش است.

با این حال اما ایده بمباران هسته‎ای مریخ چندان هم خالی از ایراد نیست. در سال ۲۰۱۸ میلادی دو محقق از دانشگاه‎های کلورادو و آریزونای شمالی به بررسی امکان استفاده از CO2 برای زمینی‎سازی مریخ پرداختند و در نهایت به این نتیجه رسیدند که این کار با تکنولوژی‎های کنونی ممکن نیست.

نتایج این پژوهش که در نشریه اخترشناسی منتشر شد به تبیین دو مشکل اساسی برسر راه این کار می‎پرداخت: نخست اینکه CO2 کافی در مریخ وجود ندارد که بتواند اثر مورد نظر را ایجاد کند. دیگر اینکه ذرات موجود در جو مریخ مرتبا در اعماق فضا گم می‎شوند و به همین خاطر CO2 تبخیر شده به تدریج از جو آن خارج خواهد شد.

حال اینکه اسپیس ایکس به زودی تیشرتی با این مضمون به بازار عرضه می‎کند یا خیر مساله‎ای ست که صرفا با گذر زمان مشخص می‎شود با این حال روشن است که شرکت‎های تحت نظر ماسک تاریخچه‎ای طولانی از فروش اقلام غیرمعمول و بعضا خطرناک دارند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/jJ0XOtiu
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه