جمعه, ۳۱ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 19 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

اگرچه ویروس کرونا برای بسیاری از کسب و کارها یک فاجعه محسوب شده است، با این حال در این بین برخی از برندها نیز رشد چشمگیری را پیدا کردند. نمونه آن را می توان برند Zoom دانست که یک اپلیکیشن جهت برقراری تماس های تصویری به تعداد زیاد ( در حدود 100 نفر) است. درواقع با کمک این برنامه ارتباط با سایرین و امکان دورکاری بسیار مهیا خواهد بود. علی رغم محبوبیت سریع این برنامه، مدیران گوگل هنوز تردیدهایی را نسبت به امنیت آن داشته و به همین خاطر استفاده از آن را برای تمامی کارمندان خود ممنوع اعلام کردند. در رابطه با علت اصلی این تصمیم برخی بر این باور هستند که این اقدام گوگل تنها برای تبلیغ و استفاده بیشتر از برنامه های تولید خود (گوگل میت) است. برخی دیگر نیز ملیت چینی مالک این برند را بهانه ای برای این تصمیم عنوان کرده اند. درواقع با توجه به این مسئله که در حال حاضر روابط دو کشور چین و آمریکا مساعد نیست، حتی برندها نیز عملکرد محتاطانه تری را نسبت به یکدیگر پیدا کرده اند، با این حال واقعیت این است که باید این حدس ها را کنار بگذاریم. علت این امر به این خاطر است که این برنامه واقعا ضعف هایی را در زمینه امنیت اطلاعات کاربران خود دارد.

گوگل برنامه Zoom کارمندان ممنوع

البته در این رابطه نمی توان مسئله رقابت را نیز فراموش کرد. درواقع Zoom رقیب گوگل محسوب شده و طبیعی است که این برند تمایل نداشته باشد که کارمندان با استفاده از آن، به نوعی تبلیغ رقیب را کنند. در هر صورت این اقدام مدیران گوگل کاملا درست بوده و ضروری است که برندی به بزرگی این شرکت، نسبت به امنیت اطلاعات کارمندان خود توجه ویژه ای را داشته باشد. در این بخش ذکر این نکته ضروری است که به صورت کلی، در شرایط قرنطینه، میزان استفاده از برنامه های تماس تصویری و ایجاد وبینار، افزایشی فراتر از حد تصور را پیدا کرده است و بنا بر آمارهای منتشرشده Zoom بیشترین میزان کاربر را دارد.

مطلب مرتبط: راهکار گوگل برای کاهش رشد ویروس کرونا

در این رابطه از برنامه های مطرح دیگری نظیر مایکروسافت تیمز و اسلک نیز می توان نام برد. نمونه ساده ضعف های برنامه مذکور را می توان Zoombombing دانست. برطبق آن افراد می‎توانند با آگاهی از آیدی، به راحتی و کسب اجازه، وارد جلسات آنلاین شوند. اگرچه اعلام شده است که چنین افرادی تحت پیگیرد قانونی قرار خواهند گرفت، با این حال با توجه به وجود چنین ضعف هایی، توصیه می شود که کسب وکارها و افرادی که اطلاعات جلسه برای شان اهمیتی حیاتی دارد، از جایگزین های دیگری در این رابطه استفاده کنند. در این راستا اسپیس ایکس و ناسا نیز سیاستی مشابه را در پیش گرفته اند. حال باید دید که واکنش مدیران این برنامه نسبت به این اقدام گوگل، چه خواهد بود.

منبع : thenextweb
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/lYMmPvAC
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه