پنجشنبه, ۹ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Thu, 28 Mar(3) 2024 /
           
فرصت امروز

قانون 7 ثانیه سخنرانی

4 سال پیش ( 1398/12/8 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : نیل گوردون  

برای همه ما اتفاق افتاده است که در یک سخنرانی بسیار بد حضور داشته باشیم، با این حال چگونه می توان از وقوع چنین اتفاقاتی جلوگیری کرد؟ درواقع چه دلیلی باعث می‎شود تا یک سخنران بتواند تا آخرین لحظه همه افراد را همراه خود نگه دارد و فردی دیگر در کوتاه ترین زمان ممکن همه را ناامید می سازد. اگرچه در این رابطه راهکارهای متعددی معرفی شده است، با این حال در این مقاله قصد بررسی یک قانون جالب به نام هفت ثانیه سخنرانی را داریم که می تواند مرز میان موفقیت و شکست شما را تعیین کند. درواقع روش رایج سخنران ها این است که در ابتدا خود را معرفی کرده و از حضور افراد تشکر می-کنند، با این حال آیا این اقدام بهترین کار ممکن محسوب می شود؟ درست به مانند تبلیغات تلویزیونی که افراد تنها هفت ثانیه زمان برای تصمیم‎گیری نسبت به آن می کنند و در صورتی که یک تبلیغ نتواند تاثیر اولیه لازم را داشته باشد، سریعا اقدام به تغییر کانال و یا بی‎توجهی به آن می کنند، یک سخنران نیز از چنین وضعیتی برخوردار است. درواقع تفاوتی نمی کند که تا به امروز چقد خوب و یا بد عمل کرده اید، با این قانون شما می توانید تا حد زیادی موفقیت خود را تضمین کنید.

قانون 7 ثانیه سخنرانی

در این رابطه توصیه می شود تا صحبت خود را با مطرح کردن یک سوال آغاز کنید. این امر باعث خواهد شد تا ذهن مخاطب به خوبی درگیر شود. همچنین بنا بر تحقیقات انجام‎شده جملات سوالی بالاترین حد توجه را در مخاطب ایجاد خواهد کرد. به همین خاطر این اقدام شما می-تواند جذابیت لازم برای همراه شدن با شما را ایجاد کند، با این حال فراموش نکنید که شما باید این اقدام را تنها در هفت ثانیه انجام داده و پاسخ آن را در ادامه سخنرانی خود بدهید. همچنین فراموش نکنید که از مخاطبین نیز نباید بخواهید تا در این رابطه پاسخی را مطرح کنند. علت این امر به این خاطر است که این اقدام می تواند بیش از حد زمان بر باشد به علت آنکه فرصت برای صحبت همگان وجود نخواهد داشت، نوعی فضای غیرعادلانه شکل می گیرد که می تواند مخاطب را کاملا ناراضی کند. این امر درست اقدامی است که سخنران های برنامه تد رعایت کرده و سریعا با یک پرسش و یا مقدمه، وارد بحث اصلی خود می شوند.

مطلب مرتبط: سخنرانی بدون استرس با 15 راهکار طلایی

نکته جالب این است که معرفی آنها و تشکر از حاضرین به ثانیه های آخر واگذار می شود. این امر اگرچه ساده به نظر می رسد، با این حال نتایج آن فراتر از حد تصور است. در نهایت توجه داشته باشید که شما باید تا حد امکان و با استفاده از ابزاری نظیر نمایش عکس، تا حد امکان زمان سخنرانی خود را کوتاه کنید. همچنین ضروری است تا در نحوه بیان شما، احساسات نیز وجود داشته باشد. برای مثال اگر یک موضوع ناراحت‎کننده را مطرح می کنید، این امر باید در لحن و حالت چهره شما نیز به چشم بخورد. این امر باعث خواهد شد تا مخاطب نیز با شما ارتباط احساسی را برقرار کرده و از فضای خشک رایج در سخنرانی ها فاضله بگیرد.

در آخر فراموش نکنید که قانون هفت ثانیه تنها به ابتدای سخنرانی شما ارتباط داشته و برای بهترشدن لازم است تا سایر موارد تاثیرگذار را نیز مورد توجه خود قرار دهید. درواقع این اقدام کمک می کند تا سریعا نظر مخاطبین را به سمت خود جلب کنید، با این حال در صورت عملکرد ضعیف شما نمی تواند تضمینی برای همراه ماندن مخاطبین تا آخرین لحظه سخنرانی باشد.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/d2ZfoOL1
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاروکیلقطعات لیفتراکدستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورلیفتراکپرس لاین ساخت پرسشنامهرمان پرطرفدارسررسید 1403طراحی سایت فروشگاهشیر برقی گازتیزهوشان پایه ششمخرید نرم افزار حسابداریخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه