جمعه, ۱۰ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 29 Mar(3) 2024 /
           
فرصت امروز

فعالیت به عنوان کارآفرین و مسئول یک کسب و کار نیازمند رسیدگی دقیق به امور مالی است. در صورت بی‎توجهی به این نکته احتمال مواجهه با بحران های مالی گسترده و ناکامی در دستیابی به اهداف وجود دارد. متاسفانه امروزه اغلب برندها برنامه ای دقیق برای مدیریت امور مالی‎شان ندارند. با توسعه بانک ها در طول چند قرن گذشته اغلب کسب و کارها از حساب بانکی برای نگهداری بودجه و خرج آن استفاده می کنند. این امر فرآیند گردش مالی شرکت ها را بسیار ساده کرده است. با این حال ضرورت رسیدگی به امور مالی حتی پیچیده تر از گذشته نیز شده است. به این ترتیب برندها باید برنامه ای دقیق برای مدیریت امور مالی داشته باشند. ایجاد حساب های متعدد برای رسیدگی به امور مالی امری طبیعی است. به این ترتیب در عمل شرکت ها دارای حساب های متعددی هستند. بدون تردید داشتن حساب های متعدد عمل حسابرسی را ساده تر خواهد کرد. با این حال فرآیند مدیریت حساب های بانکی نیز پیچیده تر می-شود.

بی‏شک پول ابزار قدرتمندی برای برندها در راستای توسعه کسب و کارشان است. اشتباه اغلب کارآفرینان در این میان تمرکز صرف بر روی افزایش فروش شرکت شان بدون توجه به مدیریت سود در دسترس شان است. این امر در عمل پیچیدگی و شلختگی زیادی در زمینه مدیریت حساب های بانکی به بار می آورد. چنین امری به صورت بحران های ناگهانی مالی خود را نشان می دهد. افزایش میزان بحران های ناگهانی شرکت ها در زمینه مالی موجب نگرانی بسیاری از کارآفرینان شده است. ایده اصلی این مقاله ضرورت مدیریت صحیح و اصولی حساب های بانکی شرکت هاست. در ادامه به بررسی دقیق تر این موضوع خواهیم پرداخت.

مدیریت بهینه حساب های بانکی کسب و کار

شیوه مدیریت حساب های تجاری

پیش از هر چیز ما باید حساب تجاری در بانک مورد نظرمان باز کنیم. اگر شما از حساب شخصی-تان استفاده می کنید، این امر دردسرهای زیادی برای شما به بار خواهد آورد. خوشبختانه بانک ها خدمات بسیار متنوع و تخصصی برای حساب های تجاری تعریف کرده اند. این امر فرصت مناسب برای مدیریت بهینه حساب ها را به ما می دهد. اگر هنوز از حساب شخصی برای کسب و کارتان استفاده می-کنید، با ارائه مدارک ثبت شرکت امکان تغییر آن به حساب تجاری وجود دارد.

پس از ایجاد حساب تجاری نوبت به سازماندهی حساب ها می رسد. در این مسیر هر کسب و کار وضعیت خاص خود را دارد، با این حال برخی از حساب های رایج در میان کسب و کارها به شرح ذیل است:

حساب هزینه های اجرایی: این حساب مخصوص هزینه-های خارج شرکت مانند راه‎اندازی سایت رسمی، اجاره هاست (Host) و سفرهای مختلف کاری است. ایجاد یک حساب جداگانه برای این نوع هزینه ها امکان بررسی میزان خرج های اساسی و پایه شرکت را فراهم می سازد.

مطلب مرتبط: نجات کسب و کار با اعمال تغییرات پایدار

حساب بازاریابی و تبلیغات: اگرچه راه های زیادی برای بازاریابی رایگان وجود دارد، اما بازاریابی و تبلیغات پولی هنوز اهمیت خود را حفظ کرده است. پرداخت هزینه های تبلیغاتی با استفاده از حسابی جداگانه نظم بیشتری به فعالیت ما خواهد داد. این امر بررسی هزینه های جاری را به سادگی فراهم می سازد. نکته مهم در این میان پرداخت هزینه تبلیغاتی هماهنگ با درآمد شرکت مان است. به این ترتیب دیگر مشکلاتی نظیر پرداخت بیش از درآمد پیش نخواهد آمد.

حساب پس‎انداز: داشتن حساب پس‎انداز یکی از ضرورت های کسب و کارهاست. در این میان فرقی بین کسب و کارهای کوچک و بزرگ وجود ندارد، بنابراین در هر مرحله ای فعالیت شرکت مان باید به فکر ایجاد حساب پس‏انداز باشیم. این امر مواجهه با بحران ها و نوسانات مالی را ساده تر خواهد کرد.

حساب ویژه مالیات: پرداخت مالیات نیازمند حسابرسی دقیق است. به طور معمول برندها آمار دقیق پیرامون مالیات شان دارند. به همین دلیل از مدت ها قبل برای پرداخت آن برنامه‏ریزی می-کنند. ایجاد حسابی مخصوص برای پرداخت مالیات بهترین گزینه برای ساماندهی منظم امور خواهد بود. به این ترتیب ما مشکلاتی نظیر خالی ماندن حساب و جریمه های مالیاتی مواجه نخواهیم شد.

چرا مدیریت حساب های بانکی اهمیت دارد؟

داشتن حساب های جداگانه برای هر کدام از فعالیت-های شرکت به ساماندهی راحت تر امور مالی کمک می کند. وقتی حساب های جداگانه داشته باشیم، تمام بودجه مالیاتی یا جاری مان را یکجا خرج نخواهیم کرد. این امر چالش اصلی بسیاری از کسب و کارها محسوب می شود. علاوه بر این، در صورت داشتن حساب های جداگانه امکان دریافت صورت حساب دقیق و برنامه‏ریزی مناسب برای پس‎انداز کافی وجود خواهد داشت.

مدیریت مناسب حساب های بانکی فعالیت کسب و کارها را راحت تر خواهد کرد. این امر به معنای توانایی سرمایه‎گذاری مناسب برای توسعه کسب و کار و پیشگیری از بحران های مالی است. بی‏شک هیچ کسب و کاری به فرآیند حسابداری و رسیدگی به امور مالی علاقه ندارد. درست به همین خاطر مدیریت بهینه حساب ها برای ساده‎سازی این دو فرآیند ضروری خواهد بود.

منبع : smallbiztrends
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/5tUsqLo4
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاروکیلقطعات لیفتراکدستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورلیفتراکپرس لاین ساخت پرسشنامهرمان پرطرفدارسررسید 1403طراحی سایت فروشگاهشیر برقی گازتیزهوشان پایه ششمخرید نرم افزار حسابداریخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه