جمعه, ۷ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Fri, 26 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

ویژگی های شخصیتی یک رهبر موفق

3 سال پیش ( 1399/5/26 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : انجمن کارآفرین های جوان   پدیدآورنده : رهبری  

بدون شک تبدیل شدن به یک رهبر موفق، آرزوی هر مدیری محسوب می ‎شود. در این راستا آگاهی از ویژگی های  شخصیتی این دسته از افراد، باعث خواهد شد تا شانس بالاتری را داشته باشید. نکته ‎ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که برای تبدیل شدن یک مورد به ویژگی شخصیتی، به زمانی نسبتا طولانی نیاز است. به همین خاطر توصیه می‎شود که حداقل برای یک سال، هر روز انجام این هفت مورد را به خود یادآوری نمایید.

1-کمک کردن به دیگران جزو اهداف اصلی آنها است

ویژگی شخصیتی رهبر موفق

یک رهبر واقعی هیچ ‎گاه منافع شخصی خود را اولویت اول قرار نمی‎ دهد. درواقع برای این دسته از افراد هیچ چیز مهم‎تر از برند نیست. تحت این شرایط آنها خود را موظف به کمک کردن بدون محدودیت به تمامی افراد تیم شرکتی می ‎دانند. درواقع با توجه به جایگاه و تجربه یک رهبر، آنها می ‎توانند به خوبی در این زمینه اقدام نمایند. درواقع اگر از توانمندتر شدن تیم شرکت خود واهمه دارید، تا رسیدن به شخصیت یک رهبر در شرکت فاصله زیادی داشته و لازم است تا تغییرات زیادی را انجام دهید.

مطلب مرتبط: مدیران موفق چه ویژگی هایی دارند

2-شخصیت کاریزماتیک دارند

اگر بخواهیم به صورت خلاصه در رابطه با ویژگی های یک شخصیت کاریزماتیک صحبت کنیم، احترام بدون اجبار را می‎ توان نام برد. درواقع شخصیت ‎های کاریزماتیک قدرت نفوذ بر روی دیگران را داشته و محبوبیت بالایی دارند. همچنین این افراد در کنار توجه به مواردی که بیان می‎ کنند، نسبت به زبان بدن خود نیز آگاه بوده و به همین خاطر بسیار خوب می ‎توانند مفاهیم موردنظر خود را منتقل نمایند، با این حال برای دستیابی به یک چنین شخصیتی، بهترین اقدام این است که الگو و یا الگوهایی را برای خود تعیین کرده و در تلاش برای تقلید از رفتارهای آنها باشید. برای مثال ممکن است در منطقه شما چند نفر کاریزمای بالایی را داشته باشند. بدون شک توجه به آنها و تلاش برای پیدا کردن موارد مشترک، راهنمای عمل بسیار خوبی برای شما خواهد بود.

3-از سطح اعتماد به نفس مفیدی برخوردار هستند

بدون اعتماد به نفس افراد حضور لازم را نخواهند داشت و این امر باعث می ‎شود تا همواره ناشناس باقی بمانند. همچنین این دسته از افراد ابدا قادر نخواهند بود تا به مانند تیم رهبر واقعی رفتار کنند و با این حال توجه داشته باشید که مرزی میان اعتماد به نفس مفید و کاذب وجود دارد. درواقع افزایش این میزان نتایج کاملا عکسی را به همراه خواهد داشت. در این راستا مشورت گرفتن از یک روان ‎شناس کمک خواهد کرد تا مشکلات موجود و یا آتی در این زمینه را برطرف نمایید. با نگاهی به وضعیت کارآفرینان و افراد موفق جهان، متوجه این امر خواهید شد که اعتماد به نفس، نفش ویژه ‎ای را در رسیدن به جایگاه حال حاضر داشته است. برای مثال ایلان ماسک یک مثال خوب محسوب می ‎شود. درواقع هنگامی که او تسلا را به عنوان نخستین برند فعال در زمینه تولید خودروهای برقی تاسیس نمود، بیشتر تحلیلگران برای وی شکستی بزرگ را متصور بودند. با این حال وی در حال حاضر مالک ارزشمندترین برند این حوزه است.

4-نگرش مثبت دارند

نگرش منفی نسبت به مسائل مختلف، نتیجه‎ ای را به همراه ندارد، با این حال نگرش مثبت باعث می ‎شود تا همواره دنبال یک راه حل باشند. همچنین نگرش مثبت و دیدن نیمه پر لیوان، به بهبود روحیه افراد نیز کمک شایانی می ‎کند. در این راستا فراموش نکنید که ضمن ایجاد چنین نگرشی، تلاش کنید تا سایرین را نیز به چنین سمتی سوق دهید. در کنار این موضوع، رهبران واقعی علی رغم توانایی و جایگاه بسیار بالا، ابدا دچار غرور نشده و در رفتار خود حتی با ساده ‎ترین نیروی شرکت نیز فروتن هستند. درواقع می ‎توان اینگونه نتیجه گرفت که رهبران، اخلاق ‎مدار نیز به حساب می ‎آیند.

5-مسئولیت ‎پذیر بوده و شنوندگانی فوق ‎العاده هستند

یکی از عادت ‎های بسیار اشتباه مدیران این است که همواره به دنبال مقصرانی هستند تا خود را تبرئه نمایند. این امر در حالی است که مسئولیت اصلی نتیجه نگرفتن یک طرح، مدیر شرکت خواهد بود. در این راستا توجه به عملکرد مربیان ورزشی، نمونه بسیار خوبی خواهد بود. درواقع آنها در صورت شکست، مسئولیت اصلی این اتفاق را بر دوش خود می‎ گذارند. این امر درست اقدامی است که رهبران موفق جهان نیز انجام داده و هیچ‎ گاه از قبول اشتباهات خود، واهمه ندارند. در کنار این موضوع بسیار مهم است که شنونده خوبی باشید. درواقع جایگاه شما نباید باعث شود تا نسبت به گفته ‎های دیگران، کم‎ توجه باشید. با این اقدام امکان حفظ جایگاه، کاملا امکان‎ پذیر خواهد بود. درواقع تاریخ پر است از رهبرانی که پس از مدتی همه چیز را از دست داده‎اند.

6-آموزش خود را متوقف نمی ‎کنند

ممکن است تصور کنید که رسیدن به جایگاه مدیریت در شرکت، نقطه پایان بوده و در این رابطه نیاز به پیشرفت وجود ندارد. این امر در حالی است که رهبران، نگرشی کاملا متفاوت داشته و بر این باور هستند که رسیدن به صندلی مدیریت، تنها نقطه شروع بوده و آنها باید همواره عملکرد درخشانی داشته باشند که این امر تنها با متوقف نکردن آموزش، میسر خواهد بود. درواقع رهبران حتی از آموزش دیدن توسط افراد تیم خود نیز احساس بدی نخواهند داشت. در این راستا بسیار ضروری است که هر فرد با خود صداقت داشته و نقاط ضعف را پنهان نکند.

مطلب مرتبط: مهارت های هفت گانه کلیدی رهبری یک تیم

7-قدرت سازگاری بالایی دارند

در نهایت مدیران موفق جهان، قدرت سازگاری بسیار بالایی داشته و می ‎توانند سریعا خود را با شرایط جدید، همگام نمایند. این امر در جهان به شدت متغیر حال حاضر، یک مهارت بسیار سودمند محسوب می ‎شود. چنین مدیرانی، حتی در صورت وارد شدن به یک بحران نیز قدرت کنترل اوضاع را خواهند داشت.

منبع : success
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/U6JhOHSb
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه