خارج شدن انحصار استفاده از چاپگرهای سه بعدی از دست کارخانه‌ها و شرکت‌های بزرگ این امکان را به تمام مردم داده است تا با استفاده از خلاقیت خود به چاپ رویاهای خود روی بیاورند. امروزه بخش بزرگی از فعالیت استارتاپ3 Dfast به‌عنوان یکی از تیم‌های شتابدهنده تریگ‌آپ، قرار است به‌زودی نخستین سرویس آنلاین چاپ سه بعدی را در ایران تاسیس کند.

این استارتاپ که آخرین روزهای شتابدهی خود را طی می‌کند، قصد دارد طیف گسترده‌‌‌‌ای از خدمات مرتبط با این صنعت را ارائه دهد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، این طور که بنیانگذاران این استارتاپ می‌گویند با استفاده از این سرویس می‌توانید مدل سه بعدی خود را چاپ کنید یا آن را برای فروش در فروشگاه محصولات سه بعدی قرار دهید. علاوه بر این، دارندگان چاپگرهای سه بعدی نیز می‌توانند با شبکه تولید‌کنندگان3 Dfast  همکاری کنند.

خالقان این استارتاپ برای آشنایی هر چه بیشتر فعالان و علاقه‌مندان عرصه چاپ سه‌ بعدی، فیلم مستند «Print the legend» را در کافه آی‌تی نمایش دادند. این مستند محصول سال ۲۰۱۴ و ساخت Netflix است.فیلم داستان پیشرفت انفجاری چاپ سه بعدی طی یک دهه اخیر را روایت می‌کند.

مستند خوش ساخت Print the legend با به تصویر کشیدن سرنوشت دو استارتاپ موفق چاپ سه‌بعدی یعنی دو شرکت MakerBot و Formlabs، به نوعی تاریخ حماسی چاپ سه بعدی را نمایش می‌دهد.