سه شنبه, ۲۰ آبان(۸) ۱۴۰۴ / Tue, 11 Nov(11) 2025 /
           
فرصت امروز

رییس‌جمهور با اشاره به اقدامات دولت در بخش‌های مختلف ازجمله صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری گفت: با برنامه‌ریزی مناسب می‌توانیم مشکلات را پشت سر گذاشته و امیدی را که در جامعه ایجاد شده، به یک حرکت پرشتاب اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تبدیل کنیم. حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی در ضیافت افطار با استانداران و معاونین وزرا با اشاره به قرار گرفتن در آستانه دو سالگی آغاز به‌کار دولت تدبیر و امید اظهار کرد: دولت در شرایطی کار خود را آغاز کرد که با انبوهی از تعهدات و بدهی مواجه بود و شاهد معضلات متعددی در بخش اقتصاد ازجمله رکود، تورم، ناپایداری و عدم آرامش در بازار بودیم. هنوز هم معضلات فراوانی باقی مانده که حل‌وفصل آنها به زمان زیادی نیاز دارد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده طی حدود دو سال گذشته و قدردانی از تلاش تمام مسئولان دستگاه‌های مختلف، گفت: خوشحالیم که با لطف خدا توانستیم امید و آرامشی در جامعه به‌وجود بیاوریم و مردم باوجود ادعای اقلیتی خاص، احساس آرامش و امید به آینده می‌کنند. وی گفت: بخش زیادی از فرصت دولت صرف حل‌وفصل معضلات و مشکلاتی است که از گذشته به این دولت به ارث رسیده و امیدواریم بتوانیم شرایطی به وجود بیاوریم که فشار بر مردم کمتر شود.

رییس‌جمهور با ابراز امیدواری نسبت به حل‌وفصل موضوع هسته‌ای برمبنای اصول مشخص شده، گفت: البته حل‌وفصل به این معنا نیست که پس از آن همه مشکلات برطرف خواهد شد، بلکه ده‌ها مشکل دیگر وجود دارد که باید در مسیر رفع آنها نیز تلاش کنیم و حل‌وفصل موضوع هسته‌ای صرفاً مسیر را برای حرکت و تلاش اصلی دولت به منظور رفع مشکلات کشور هموارتر می‌کند. وی تصریح کرد: با وحدت، همدلی و فداکاری، مشکلات موجود قابل حل‌وفصل است و حمایت‌های مقام معظم رهبری، پشتوانه دولت در این مسیر است.

وی گفت: در صورت توافق یا عدم توافق باید یکسری کارها، حتماً مدنظر بوده و انجام شود و این کارها برعهده همه مسئولان است که البته تصمیم‌گیری‌های اصلی در این خصوص اتخاذ شده و ما باید آنها را اجرایی و عملیاتی کنیم. یکی از این کارها واگذاری طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی با شرایط آسان و قانونی به مردم است. انجام این کار هم اشتغال ایجاد می‌کند و هم آن طرح‌ها در زمان معقولی تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسند. روحانی رفع مشکل بدهکاران بانکی به خاطر شرایط نابسامان اقتصادی را مورد تأکید قرار داد و گفت: برخی از بدهکاران بانکی در شرایط نامناسب اقتصادی کشور و وضعیت بین‌المللی به این بدهی‌ها مبتلا شدند و باید راهی یافت تا مسائل آنها با بانک‌ها حل و فصل شود.

وی گفت: امسال درآمد دولت نسبت به مصوب بودجه فاصله زیادی دارد، بنابراین باید هم در زمینه اجرایی تا جایی که امکان دارد صرفه‌جویی شود و از آن مهم‌تر اینکه در این شرایط رونق را با استفاده از پتانسیل بخش غیردولتی ایجاد کنیم. وی افزود: باید مسیر صادرات غیرنفتی را هموار کرد و در این زمینه استان‌ها و مناطق آزاد می‌توانند فعال شوند. همه تلاش ما باید این باشد تا امسال، تحرکی در بخش غیردولتی ایجاد کنیم. از سوی دیگر باید شرایط را هموار کنیم تا سرمایه‌های خارجی را جذب کرده و مسیر رونق اقتصادی را هموار سازیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/TWKineEq
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسسایت معتبر خرید طلاکابینت و کمد دیواری اقساطیخرید تاج گل ارزانسرور مجازیکد تخفیف فیلیموبیمه شک دار نگیر!نرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمنرم افزار cmmsآزمون آنلاین
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه