شنبه, ۲۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Sat, 10 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

عملیات اجرایی پروژه راهکار یکپارچه جامع سیستم‌های اطلاعاتی شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) محصول شرکت فناپ (از شرکت‌های گروه مالی پاسارگاد) آغاز شد. به گزارش روابط‌ عمومی بانک‌پاسارگاد، در مراسم افتتاح این پروژه که در تاریخ ششم دی‌ماه 1394 و در مرکز همایش‌های بین‌المللی نیایش برگزار شد، مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره بانک‌پاسارگاد، مشاوران، برخی از کارشناسان، مدیران شرکت‌های میدکو و فناپ، حضور داشتند.

طی این پروژه، نرم‌افزار جامع سازمانی برای کارخانه‌های هلدینگ معدنی میدکو همچون کارخانه تولید کنسانتره، گندله، آهن اسفنجی، شمس فولاد و ... تولید می‌شود که با پیمانکاری شرکت فناپ و نظارت شرکتPosco ICT کره جنوبی، در بازه زمانی پنج‌ساله اجرا می‌شود. افزایش 2.4 میلیون تنی تولید سالانه فولاد و یکپارچه‌سازی فرآیندهای سازمانی، از مهم‌ترین اهداف اجرای پروژه راهکار جامع اطلاعاتی میدکو است.

576242351313523624634735784584646846

در این مراسم دکتر مجید قاسمی، مدیرعامل بانک‌پاسارگاد با بیان اینکه همت والا در میدکو و فناپ باعث بروز چنین رویدادی شده‌است، گفت: توانمندی جوانان ما در نوآوری، خلاقیت و آفرینش پروژ‌ه‌های بزرگ، ستودنی است. به اعتقاد بنده هیچ کاری وجود ندارد که ما نتوانیم انجام دهیم. وی ادامه داد: اصلاح تمامی فرآیندهای تولید نیاز به هوشمندی دارد و در چنین مسیری، بصیرت در مجموعه‌های پیچیده اجتناب‌ناپذیر است.

احمد وادی‌دار،‌ رییس هیأت مدیره شرکت فناپ نیز از این پروژه به عنوان بزرگ‌ترین قرارداد نرم‌افزاری کشور یاد کرد که می‌تواند زمینه‌ساز تولید سیستم‌های مورد نیاز برای صنایع کشور باشد. وی افزود: شرکت فناپ برای تهیه نرم افزار جامع ERP دست به اقدام بزرگی زد که کمتر از تولید سیستم کربنکینگ پاسارگاد نیست. انشاالله به زودی شاهد اثرات مثبت آن خواهیم بود.

دکتر شهاب جوانمردی، مدیرعامل شرکت فناپ نیز روایتی تاریخی از انعقاد قراردادهای همکاری با شرکت‌های میدکو و Posco ICT برای پیشبرد این پروژه ارایه داد و افزود: پروژه راهکار جامع سازمانی به جز لایه صفر که به موضوع شبکه‌های ابزار دقیق و اتوماسیون اختصاص دارد، تمامی لایه‌های بالادستی تا لایه‌ای که منجر به مدیریت منابع می‌شود را نیز پوشش می‌دهد.

اکرام جعفری، مشاور مدیرعامل میدکو نیز با اشاره به اینکه محصولات میدکو باید در رقابتی جهانی عرضه شود، گفت: هلدینگ معدنی میدکو فعالیت‌های خود را به ایران محدود نکرده، بنابراین باید خودش را به شاخص‌های جهانی نزدیک کند. وی افزود: میدکو به لحاظ سازمانی دارای مجموعه شرکت‌هایی است که باید به‌صورت یکپارچه عمل کنند. بنابراین این هلدینگ مجبور است برای مدیریت چنین مجموعه‌ای از سیستمی یکپارچه استفاده و حلقه کاملی از کسب‌وکار را در تمام بخش‌های خود ایجاد کند. جعفری گفت: ما یک‌سال و نیم ERPها را در ایران بررسی کردیم و دریافتیم که راهکار جامع سازمانی در هیچ‌یک از شرکت‌های فولادی به‌طور کامل تحقق پیدا نکرده است.

به گفته وی، تفاوت‌های زیادی در بخش مقررات خصوصاً مقررات مالی، بین ایران با دیگر کشورها وجود دارد، بنابراین به این نتیجه رسیدیم که برای هلدینگ به ‌طور اختصاصی یک راهکار تولید کنیم.

همچنین علی‌اصغر پورمند مدیرعامل شرکت میدکو، با اشاره به سرعت تحولات کسب‌وکاری در جهان، گفت: ما داوطلبانه باید به استقبال تغییرات برویم.

577354262462462462462472347345757345

34246235613513513523624624624624

78434572347624762347345735735735735735

74573546462462463473534584583458

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/3yvmSD09
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه