جمعه, ۱۴ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Fri, 3 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز
توصیه وزیر نیرو به سرمایه‌گذاران آلمانی

وارد دلال‌ بازی در بازار آب ایران نشوید

8 سال پیش ( 1394/8/19 )
پدیدآورنده : فرصت امروز  

کشور آلمان به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و فاضلاب به ایران آمده تا همکاری‌های جدید خود در دوران پساتحریم را آغاز کند. وزیر نیرو در نشست مشترک دیروز خود با شبکه موسسات آلمانی (GWP) به طرف خارجی توصیه کرد تا در دور جدید فعالیت‌ها از انتخاب شریک مستقیم ایرانی خودداری کرده و با شرکت‌هایی وارد فعالیت شوند که ظرفیت مناسب را برای همکاری با این کشور اروپایی داشته باشند. در واقع وزیر نیرو با این جمله به طرف‌های خارجی هشدار داد که وارد چرخه دلال‌بازی در بازار آب ایران
نشوند.

24364623623624246247237347

وزیر نیرو در گردهمایی مشترک ایران-آلمان در بخش آب و فاضلاب که دیروز در مجموعه فرهنگی آبگینه برگزار شد، ایران را محل مناسبی برای ایجاد اتصال بین آلمان با بازارهای کشورهای خاورمیانه معرفی کرد. دیگر سخنرانان نشست دیروز شامل قائم مقام وزیر نیرو، مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب (آبفا) و حتی معاون برنامه‌ریزی و توسعه آبفا هم در سخنان خود به‌شرکای آلمانی یادآوری کردند که در صورت همکاری مناسب با ایران و انتقال تجربیات، دانش و تکنولوژی روز می‎توانند از طریق ایران وارد بازار پرریسک خاورمیانه شوند. تمامی سخنرانان ایرانی مراسم دیروز از سابقه درخشان همکاری‌های ایران و آلمان سخن گفتند و این کشور را شریک دیرین کشور در بخش آب و فاضلاب معرفی کردند.

تامین آب یکی از محورهای اصلی برنامه ششم

حمید چیت‌چیان، برای اینکه ذهن شرکای آلمانی بیشتر با شرایط منابع آب ایران آشنا شود به تشریح سیاست‌های وزارت نیرو در بخش آب پرداخت. وی افزود: مسئله آب در سیاست‌های ایران جایگاه ویژه‌ای به خود اختصاص داده و تأمین این ماده حیاتی در برنامه ششم توسعه یکی از سه محور اصلی موردنظر دولت است. وزیر نیرو بیان کرد: در موضوع آب و محیط‌زیست تنها بازیگردان صحنه، وزارت نیرو نبوده و سازمان‌ها و دستگاه‌های دیگر هم در آن نقش مهمی ایفا می‌کنند.

به گفته وی، واقع شدن ایران در منطقه خشک و نیمه خشک و کم شدن منابع آب تجدید شونده از 130 میلیارد متر مکعب به حدود 105 میلیارد متر مکعب سبب شده دولت به مسئله آب توجه ویژه‌ای داشته باشد. چیت‌چیان، مدیریت مصرف آب در بخش‌شرب، کشاورزی و صنعت، اصلاح ابزارهای اندازه‌گیری در شبکه آب شهری و کشاورزی، هوشمند کردن شبکه آب کشور، جلوگیری از آلوده شدن منابع آب، احداث و توسعه تصفیه‌خانه‎های فاضلاب در مقیاس‌های بزرگ شهری یا در سطح محلات و حذف نیترات و فلزات سنگین از منابع آبی ایران را مهم‌ترین اولویت‌های وزارت نیرو بر شمرد.

وی اضافه کرد: مدیریت یکپارچه منابع آب و مشارکت دادن مصرف‌کنندگان در مدیریت آب همچنین تشکیل شوراهای هماهنگی از اقدامات مدیریتی تأثیرگذار در بخش مدیریت منابع آب ایران است. وزیر نیرو با اعلام حمایت از همکاری شرکت‌های خصوصی ایرانی و آلمانی، مهم‌ترین هدف این وزارتخانه را انتقال تکنولوژی به کشور دانست و گفت: توانمندی‌های فنی و مهندسی ایران نباید با کشورهای جنوب خلیج فارس مقایسه شود، زیرا ظرفیت‌های بالایی در ایران وجود دارد. وی ادامه داد: محصولات صنعتی ایران در حوزه آب و خدمات فنی و مهندسی کشور به بیش از 40کشور دنیا صادر می‌شود و در حال حاضر، شرکت‌های ایرانی فعالیت‌های گسترده‌ای در آسیای‌میانه و خاورمیانه دارند.

آلمانی‌ها شرکای خوب ایران

ستار محمودی، قائم مقام وزیر نیرو نیز شرکت‌های آلمانی را به دلیل تمایل آنها به انتقال تجربیات و همکاری‌های پایدار با ایران، شرکای خوبی برای کشور توصیف کرد. وی اضافه کرد: نقش ایران در خاورمیانه از نظر فنی و مهندسی مشابه نقش آلمان در اروپا است. در نتیجه همکاری این دو کشور می‌تواند تجربه موفقی باشد و راه بازار سوم را برای دو کشور هموار کند. محمودی کشور آلمان را مجموعه‌ای قدرتمند در بخش فاضلاب توصیف کرد.

کریستین فن لونسکی، مدیر عامل مشارکت آب آلمان هم به تشریح ساختار و فعالیت‌های GWP پرداخت و گفت: شبکه‌ای از موسسات آلمانی فعال در زمینه آب شامل ساختارهای صنعتی، سیاسی و تحقیقاتی در سال 2008 ایجاد شد که با نام GWP شهرت یافت. وی GWP را دارای 350 عضو دانست که 75درصد اعضای آن را شرکت‌های متوسط و کوچک هستند.

پتانسیل 22 میلیارد دلاری بازار ایران

حمیدرضا جانباز، مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب دیگر سخنران برنامه دیروز بود که به نیازهای گسترده ایران برای بازسازی تأسیسات آب و فاضلاب کشور اشاره کرد. به گفته وی، قراردادهای مشارکتی خوبی در بخش آب و فاضلاب تعریف شده که زمینه حضور سرمایه‌گذار خارجی و بخش خصوصی را در بازار آب ایران فراهم می‌کند.

علی اصغر قانع، معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت آبفا هم پتانسیل سرمایه‌گذاری در بخش آب و فاضلاب ایران را بالغ بر 22 میلیارد دلار اعلام کرد. وی به شرکت‌های خارجی از جمله آلمان توصیه کرد: با توجه به شرایط ویژه ایجاد شده برای ارتباط با ایران، نیازهای سرمایه‌گذاری کشور در صنعت آب و فاضلاب را در نظر بگیرند. قانع تأکید کرد: استفاده از تجربه آلمان در بخش فاضلاب نیازمند منابع مالی برای فاینانس پروژه‌ها است. در نتیجه باید شرکای مناسب خارجی برای شرکت‌های ایرانی انتخاب و میزان واسطه‌گری با ارتباط مستقیم شرکت‌های ایرانی و آلمانی فراهم شود. به گفته قانع، مجموعه گردهمایی‌های مشترکی بین شرکت‌های ایرانی و آلمانی در ماه‌های آتی برگزار می‌شود و میزبان بخشی از این نشست‌ها استان‌های مختلف خواهند بود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/aycLIxKi
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه